Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА
На 7 юли автентичният ЦСКА има контрола с ФК Краснодар. Подготовката върви по план, настроението е добро, момчетата се сработват. Напред, Армейци!
Добре че Реал Мадрид не го кръстиха, че не знам колко титли щеше да има и къде щяха да ритат Бензена и Бейл, че тревата на Бернабео за А група трябваше да се пази 

Ударихте дъното, ама баш дъното - да плюете и обиждате собствените си юноши, да се биете помежду си... Незнам, това не го разбирам..
-
- Контакти:
Проклинам човека, който докара нещата феновете на ЦСКА да се псуват един друг. А само преди месец Червената стена на мача с Монтана изглеждаше непоклатима. Бях на почти всички мачове във В група и изкренно се радвах на отбора. Сега от това изживяване няма и помен и защо? Защото двама спасители се състезават, кой е по-голям. Те не мислят, че след вчера вече няма, какво да се спасява. Аз искам силен ЦСКА, за който да се пише, кой е победил и какви играчи има. Писна ми трепереното за лицензи, бягащите играчи, хилядите дела и обидените клубове. Това се опита да направи Гришата и така щеше да стане. Доказа го тази година, когато се видя, че ако футболистите мислят само за футбол резултатите са ясни. Божков също има право, но според мен изпусна момента миналата година. Ако беше взел клуба сега щяхме да се готвим за Б група, а отбора щеше да е изграден. В момента тръгва неговия проект, но той е обречен. Дори да вземе базите, с какви футболисти ще играем? Момчета на 16-17 години. Е, аз не искам тези младоци да са жертва на Божковия инат. Какви играчи ще станат след време, като ни бият на Армията с три-четири гола в първенството? Ще се готвим за Супер купата? Направо ми става страшно, като си помисля, какво ще ни направи Лудогорец. Ние сме ЦСКА и е немислимо да сме боксова круша на селските отбори. А гледах онзи ден мача с Легия и отбора ми хареса, даже много. Христо Янев доказва, че има качества и изгражда още по-силен състав от сегашния. Срещу това ЦСКА на Божков не е дори за В група. Даже да има право да картотекира нови, време няма и най-вече организация. Деленето на феновете е ужастна грешка, но явно няма начин. Всеки ще избере по-съвест! Мачове с Интер и Легия или лутане докрай в селските групи!
Спомням си преди време колко много бяха обиждани феновете на "Лудогорец", че са "глорихънтъри".
Не забелязвате ли прилики с тези, които веднага тръгнаха след ГГ.
Той бил "голям бизнесмен" и ще изстреля ЦСКА в шампионска лига моментално! Явно за голямата част от феновете това е по-важно отколкото истината.
А не виждам кой може да спори, че истинският ЦСКА е този, който е в несъстоятелност, и въпреки всичко излезе да тренира.
Подкрепете децата си!
Не съм адвокат на никой от двамата "оздравители". Направо ми стана мъчно като гледах как хвърчаха бутилки и псувни към 17-18-19 годишни момчета, които може би наистина мислят за себе си, като за армейци. Мисля, че трябва да има само един клуб ЦСКА, но за да се избягнат плащания на милиони се направиха толкова врътки, толкова компромиси и толкова неморални, на ръба на закона постъпки, че човек вече да вдигне ръце и да се откаже да осмисля цялата ситуация.
Всички поддръжници на ГГ удобно забравят, че той не предложи оздравителен план (докато не се разбра, че ВБ ще предлага), опита се на два пъти да обяви клуба във фалит (съдът не прие), най-голямата гавра - опита се да го прекръсти на ФК "Лупи" (това как го приемате, не знам!). Всички виждате само това, което искате да видите - външен блясък: отиваме в Австрия, играем с Интер, най-великите сме и т.н. А това, че повече от половината играчи, които изнесоха миналия сезон на гърба си ги няма, надойдоха играчите на "Литекс", управата ви е цялата управа на "Литекс" - това не е важно. Просто губите идентичност. Вярно, много сте и ще има фенове и на единия, и на другия ЦСКА, но това е жалко и тъжно за един голям за нашата държава футболен отбор.
И ако ми опонирате с историята на "Берое" - всичко по нашето сливане с "Олимпик" бе законно, без компромиси, клубът не дължи пари на държавата, на кредитори, на футболисти. Когато ни взе ТЕЦ-а основното изискване беше да няма непогасени задължения, и това беше така. Мисля, че единствено на Банев не са платени пари, защото издръжката той я водеше като заеми от фирмите си - то май и Лупи така процедираше.
Не забелязвате ли прилики с тези, които веднага тръгнаха след ГГ.
Той бил "голям бизнесмен" и ще изстреля ЦСКА в шампионска лига моментално! Явно за голямата част от феновете това е по-важно отколкото истината.
А не виждам кой може да спори, че истинският ЦСКА е този, който е в несъстоятелност, и въпреки всичко излезе да тренира.
Подкрепете децата си!
Не съм адвокат на никой от двамата "оздравители". Направо ми стана мъчно като гледах как хвърчаха бутилки и псувни към 17-18-19 годишни момчета, които може би наистина мислят за себе си, като за армейци. Мисля, че трябва да има само един клуб ЦСКА, но за да се избягнат плащания на милиони се направиха толкова врътки, толкова компромиси и толкова неморални, на ръба на закона постъпки, че човек вече да вдигне ръце и да се откаже да осмисля цялата ситуация.
Всички поддръжници на ГГ удобно забравят, че той не предложи оздравителен план (докато не се разбра, че ВБ ще предлага), опита се на два пъти да обяви клуба във фалит (съдът не прие), най-голямата гавра - опита се да го прекръсти на ФК "Лупи" (това как го приемате, не знам!). Всички виждате само това, което искате да видите - външен блясък: отиваме в Австрия, играем с Интер, най-великите сме и т.н. А това, че повече от половината играчи, които изнесоха миналия сезон на гърба си ги няма, надойдоха играчите на "Литекс", управата ви е цялата управа на "Литекс" - това не е важно. Просто губите идентичност. Вярно, много сте и ще има фенове и на единия, и на другия ЦСКА, но това е жалко и тъжно за един голям за нашата държава футболен отбор.
И ако ми опонирате с историята на "Берое" - всичко по нашето сливане с "Олимпик" бе законно, без компромиси, клубът не дължи пари на държавата, на кредитори, на футболисти. Когато ни взе ТЕЦ-а основното изискване беше да няма непогасени задължения, и това беше така. Мисля, че единствено на Банев не са платени пари, защото издръжката той я водеше като заеми от фирмите си - то май и Лупи така процедираше.
Няма мое, няма твое - светът е БЕРОЕ!
Venko123 написа:На 7 юли автентичният ЦСКА има контрола с ФК Краснодар. Подготовката върви по план, настроението е добро, момчетата се сработват. Напред, Армейци!
Щом сте автентичният ЦСКА, ще играете ли за суперкупата с Лудогорец ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
На мен така и не ми стана ясно как се купуват титли и история? Ако Лудогорец реши да купи титлите на ЦСКА, 36 пъти ли ще е шампион? Ами утре ако Монтана има пари ще може ли да купи титлите на Левски? А пък ако дойде Реал Мадрид може ли да изкупи всички титли на отборите у нас. Пълна лудница.....
Re: И преди, и сега, ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!
hd29 написа:veni__85 написа:hd29 написа:Много ми интересно,какво всъщност очакват цска-рите от отбора воден от Зафиров.
Какво значение има, какво очакват и какво не ? Това е ЦСКА отбоът с 31 титли с полуфинали в КЕШ и т.н. Другото е Литекс с друго име.
Все едно след години Левски да е в същото положение и Лудогорец и Беласица да се обеденят и прекръстят, и някой да ми каже, че трябва да подкрепям подобен отбор.
И какво искаш да кажеш,ако примерно Левски фалира и край ти повече любим отбор няма да имаш.А бе бая ми ти по-големи отбори от ЦСКА са фалирали,правили са нови отбори и си продължават бе.Не се филмирайте толкова.
Кои? Фиорентина, Парма, Рейнджърс. И какво направиха ? Припознаха ли други отбори ? Сигурно феновете на Нотингам са припознали някой отбор от висшата лига на Англия. Какво правим, ако този сезон ЦСКА играе в Б група и другата година влезе в А ? Пак ли ще са против техния отбор и ще подкрепят Ловеч-Етрополе ?
Много правилно си го казал"Правили са други отбори", не ставали са фенове на други отбори защото са се прекръстили. Преди години Локомотив се обедини с Велбъжд, а не Велбъжд с трети отбор и да се е прекръстил на Локомотив. Това е разликата.
Оффф знам, че ни ме работа да коментирам ама чета ви тука мненията и не се сдържах. Жалко е, че се съсипа един клуб с история и традиции. Жалко е също, че и част от феновете му са продажни.Всичко това стана благодарение пак повтарям на така наречените "свои" хора в клуба, които пък от своя страна търсят причините в кого ли не. На кого ще е ЦСКА ваш си проблем. Щом си го припознавате радвайте му се, но на практика при жива майка децата припознават мащехата за своя.....Ами както и да го гледаме това е.....Относно Гриша Ганчев - той постигна своето. Никой не ходеше по мачовете на Литекс в Ловеч. Реши направи си нов клуб, кръсти го ЦСКА, разцепи феновете, част от тях ги купи ще му вземе стадиона, ще му купи титлите......За мен това е предателство! Успех ви желая! Успех и на ЦСКА ама на истинския ЦСКА оня, който спечели 31 титли а не оня който ще купи 31 титли и ще се окичи с тях!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
Re: И преди, и сега, ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!
veni__85 написа:hd29 написа:И какво искаш да кажеш,ако примерно Левски фалира и край ти повече любим отбор няма да имаш.А бе бая ми ти по-големи отбори от ЦСКА са фалирали,правили са нови отбори и си продължават бе.Не се филмирайте толкова.
Кои? Фиорентина, Парма, Рейнджърс. И какво направиха ? Припознаха ли други отбори ? Сигурно феновете на Нотингам са припознали някой отбор от висшата лига на Англия. Какво правим, ако този сезон ЦСКА играе в Б група и другата година влезе в А ? Пак ли ще са против техния отбор и ще подкрепят Ловеч-Етрополе ?
Много правилно си го казал"Правили са други отбори", не ставали са фенове на други отбори защото са се прекръстили. Преди години Локомотив се обедини с Велбъжд, а не Велбъжд с трети отбор и да се е прекръстил на Локомотив. Това е разликата.
Ами буквално да,припознаха новите отбори със същите имена за свои.Само,че това са ''нормални'' държави и не се намериха тамошни ''оздравители'',които да разединяват хората и протакат фалита с години.
Относно ЦСКА ти мислиш ли,че този сезон те имат някакъв шанс да играят в Б гр,защото аз като неутрален зрител се съмнявам много.