Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА
В оздравителите днес на стадиона е имало и левскари плюс професионални протестиращи. Това не е фенска маса, а организиран театър.
poetry in motion написа:Една година слушахме как "винаги верните" червени фенове показваха пътя на българския футбол със собствени юноши, милеещи за уж "свещвните" четири букви. В един момент част от тях пак видяха купи, турнири и бързо забравиха как два пъти се подаваха документи за незабавен фалит на клуба им, как дори искаха да го прекръстят на фк лупи, но "тяхната вярност е тяхната чест" и веднага се измисляха опорните точки за свтлото бъдеще, припознаха етрополе и литекс, а собствените им юноши вече им пречеха на "шампионския" план спуснат и с най-висшата държавна помощ. За една нощ една тиква от п.дера.т стана уважаем господин и голям държавник. Днес беше вече върха на падението и срама за тези "винаги верни", които псуваха и плюха собствените си юноши на собствения си стадион показвайки, че нямат нито вярност, нито чест, а просто чакат следващия с добри пожелания и са винаги готови да се пребоядисат за една тенекия. СРАМ
Ох, ще пусна една сълза

Re: И преди, и сега, ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!
ekzos написа:това е истинското ЦСКА на Зафиров и Божков с 31 купи, а не онова менте Етрополе с 4 купи от Литекс
Ти чуваш ли се? Не съм чувал Етрополе или ЦСКА-София да са ставали шампион. Тези 4 титли са и си остават на Литекс.
Титли не се птрхвърлят, наследяват и т.н.
Ми то утре Левски София ще тръгне да фалира и Левски(гара Левски) ще го купи и ще го премести в град Левски и какво ще вземе и 26-те титли ли?
Интериорни врати - Врати хармоника
bobo_13 написа:ekzos написа:това е истинското ЦСКА на Зафиров и Божков с 31 купи, а не онова менте Етрополе с 4 купи от Литекс
Ти чуваш ли се? Не съм чувал Етрополе или ЦСКА-София да са ставали шампион. Тези 4 титли са и си остават на Литекс.
Ми то утре Левски София ще тръгне да фалира и Левски(гара Левски) ще го купи и ще го премести в град Левски и какво ще вземе и 26-те титли ли?
Ми товава защо създаденото през 1999 година от Любо Пенев ЦСКА има 31 титли??? Нещо си противоречиш болярино

-
- Контакти:
HardWork написа:poetry in motion написа:Една година слушахме как "винаги верните" червени фенове показваха пътя на българския футбол със собствени юноши, милеещи за уж "свещвните" четири букви. В един момент част от тях пак видяха купи, турнири и бързо забравиха как два пъти се подаваха документи за незабавен фалит на клуба им, как дори искаха да го прекръстят на фк лупи, но "тяхната вярност е тяхната чест" и веднага се измисляха опорните точки за свтлото бъдеще, припознаха етрополе и литекс, а собствените им юноши вече им пречеха на "шампионския" план спуснат и с най-висшата държавна помощ. За една нощ една тиква от п.дера.т стана уважаем господин и голям държавник. Днес беше вече върха на падението и срама за тези "винаги верни", които псуваха и плюха собствените си юноши на собствения си стадион показвайки, че нямат нито вярност, нито чест, а просто чакат следващия с добри пожелания и са винаги готови да се пребоядисат за една тенекия. СРАМ
Ох, ще пусна една сълза! Никой не е псувал днеска бедните юношки, защо лъжеш??! Напротив, даже ги аплодираха платени божковчета! Срамно е това, че разни празнодушковци се крият за юношките! Разни Черепчета се опитват да налапат базите, като лъжат че ще оздравяват дружеството създадено от тях през 1999, което НЕ Е АВТЕНТИЧНИЯ ЦСКА!
Ха-ха-ха . Влез във фейса на етрополския гуру дарпатов да изгледаш едно клипче и тогава си пиши глупостите, а за празнодушковците- добре си се припознал. Ах, колко жалко е да си чавдар/
poetry in motion написа:HardWork написа:poetry in motion написа:Една година слушахме как "винаги верните" червени фенове показваха пътя на българския футбол със собствени юноши, милеещи за уж "свещвните" четири букви. В един момент част от тях пак видяха купи, турнири и бързо забравиха как два пъти се подаваха документи за незабавен фалит на клуба им, как дори искаха да го прекръстят на фк лупи, но "тяхната вярност е тяхната чест" и веднага се измисляха опорните точки за свтлото бъдеще, припознаха етрополе и литекс, а собствените им юноши вече им пречеха на "шампионския" план спуснат и с най-висшата държавна помощ. За една нощ една тиква от п.дера.т стана уважаем господин и голям държавник. Днес беше вече върха на падението и срама за тези "винаги верни", които псуваха и плюха собствените си юноши на собствения си стадион показвайки, че нямат нито вярност, нито чест, а просто чакат следващия с добри пожелания и са винаги готови да се пребоядисат за една тенекия. СРАМ
Ох, ще пусна една сълза! Никой не е псувал днеска бедните юношки, защо лъжеш??! Напротив, даже ги аплодираха платени божковчета! Срамно е това, че разни празнодушковци се крият за юношките! Разни Черепчета се опитват да налапат базите, като лъжат че ще оздравяват дружеството създадено от тях през 1999, което НЕ Е АВТЕНТИЧНИЯ ЦСКА!
Ха-ха-ха . Влез във фейса на етрополския гуру дарпатов да изгледаш едно клипче и тогава си пиши глупостите, а за празнодушковците- добре си се припознал. Ах, колко жалко е да си чавдар/
Ако това което съм написал не е вярно, опровергай ме с факти! Мушморок, защо лъжеш че са псувани юношките?? Отговори, не бягай от въпросите! Искам конкретика, не че ти си способен на подобни работи! Ти си тролче, ти просто пишеш за да всяваш раздор!
HardWork написа:bobo_13 написа:ekzos написа:това е истинското ЦСКА на Зафиров и Божков с 31 купи, а не онова менте Етрополе с 4 купи от Литекс
Ми товава защо създаденото през 1999 година от Любо Пенев ЦСКА има 31 титли??? Нещо си противоречиш болярино
Ми много е просто. Създава се ново АД с името ЦСКА, което наследява старото.
А тук имаме Чавдар, който няма нищо общо с Литекс и следователно няма как да наследи титлит на Литекс.
Интериорни врати - Врати хармоника
Щеше да е смешно , ако не беше жалко !
bobo_13 написа:HardWork написа:bobo_13 написа:ekzos написа:това е истинското ЦСКА на Зафиров и Божков с 31 купи, а не онова менте Етрополе с 4 купи от Литекс
Ми много е просто. Създава се ново АД с името ЦСКА, което наследява старото.
А тук имаме Чавдар, който няма нищо общо с Литекс и следователно няма как да наследи титлит на Литекс.
Това са юридически подробности! Ново АД вече е създадено и в него спокойно могат да влезнат Чавдар и Литекс, а дружеството да онаследи историята на многократно закривания ЦСКА! Аз не виждам никаква драма! В момента си имаме ЦСКА (Литекс и Чацдар), което в един момент ще стане ЦСКА 1948! Докато събитието настъпи, аз ще се радвам и ще подкрепям бъдещия автентичен ЦСКА!
-
- Контакти:
HardWork написа:poetry in motion написа:HardWork написа:poetry in motion написа:Една година слушахме как "винаги верните" червени фенове показваха пътя на българския футбол със собствени юноши, милеещи за уж "свещвните" четири букви. В един момент част от тях пак видяха купи, турнири и бързо забравиха как два пъти се подаваха документи за незабавен фалит на клуба им, как дори искаха да го прекръстят на фк лупи, но "тяхната вярност е тяхната чест" и веднага се измисляха опорните точки за свтлото бъдеще, припознаха етрополе и литекс, а собствените им юноши вече им пречеха на "шампионския" план спуснат и с най-висшата държавна помощ. За една нощ една тиква от п.дера.т стана уважаем господин и голям държавник. Днес беше вече върха на падението и срама за тези "винаги верни", които псуваха и плюха собствените си юноши на собствения си стадион показвайки, че нямат нито вярност, нито чест, а просто чакат следващия с добри пожелания и са винаги готови да се пребоядисат за една тенекия. СРАМ
Ако това което съм написал не е вярно, опровергай ме с факти! Мушморок, защо лъжеш че са псувани юношките?? Отговори, не бягай от въпросите! Искам конкретика, не че ти си способен на подобни работи! Ти си тролче, ти просто пишеш за да всяваш раздор!
слънчо кое ти е трудно да направиш и да видиш https://www.facebook.com/darpatov?fref=ts 9 минути е клипа изгледай го, но си пусни колонките и си отпуши ушите. Няма бягане, но трябва да има и мислене. Раздора си го имате отдавна и без никаква чужда намеса си го направихте вие, повода на раздора е описан в първия коментар - тенекиите са важни за повечето от вас.