Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ММ1914
Контакти:

Re: И преди, и сега, ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!

Мнениеот ММ1914 » 04 юли 2016 21:40

hd29 написа:
veni__85 написа:
hd29 написа:Много ми интересно,какво всъщност очакват цска-рите от отбора воден от Зафиров.

Какво значение има, какво очакват и какво не ? Това е ЦСКА отбоът с 31 титли с полуфинали в КЕШ и т.н. Другото е Литекс с друго име.
Все едно след години Левски да е в същото положение и Лудогорец и Беласица да се обеденят и прекръстят, и някой да ми каже, че трябва да подкрепям подобен отбор.

И какво искаш да кажеш,ако примерно Левски фалира и край ти повече любим отбор няма да имаш.А бе бая ми ти по-големи отбори от ЦСКА са фалирали,правили са нови отбори и си продължават бе.Не се филмирайте толкова.

И да стане, вадят ни от професионалният футбол, цъкаме за здраве в най-ниското ниво на футбола и оттам нагоре. Никой не може да ме накара да приема Академик или който и да е отбор за мой.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Мнениеот muzovir » 04 юли 2016 21:44

За съжаление в момента можем само да чакаме. Чакаме единият олигарх да мигне! Това чакаме!
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ

Потребителски аватар
ekzos

Мнениеот ekzos » 04 юли 2016 21:46

това е истинското ЦСКА на Зафиров и Божков с 31 купи, а не онова менте Етрополе с 4 купи от Литекс

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 04 юли 2016 21:47

emanuilman написа:На 56 съм,женен с дъщеря,но това не ми пречи да виждам,кой иска да затрие ЦСКА и кой иска да го спаси...и не ми пречи да съм все така запален цесекар от 67-а насам.Вие,деца,не знаете колко прости,подмолни и завистливи са говедата...не играйте по тяхната свирка.. :oops:

Като рекламираш дъщерята сложи и една снимка, ако е закъсала, все някой ще се навие. :oops:
В Кремиковци ли си работил? Шапкар ли си бил? Коя година се премести да живееш в София и колко време ти трябваше да спреш да прескачаш линиите на трамвая?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

poetry in motion
Контакти:

Мнениеот poetry in motion » 04 юли 2016 21:57

percival написа:
muzovir написа:На мен лично ми е мъчно, защото Гриша Ганчев и Васил Божков трябваше да са заедно, а не да се борят един срещу друг! Това, което става в момента е тъпо!

Не е Божков ,а Пеевски през неговите фирми ! И не иска да спаси ЦСКА ,а да го заличи !

Ха-ха-ха. Опрните точки на този смешник дарпатов, които смени пет мнения за лупи, ганчев и божков през последната година.
Не е Божков, а сина на Божков, но вие се пребоядисвайте и се правете, че винаги има някой враг около вас, а врага и днес се видя, че сте самите вие.

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 04 юли 2016 21:58

ekzos написа:това е истинското ЦСКА на Зафиров и Божков с 31 купи, а не онова менте Етрополе с 4 купи от Литекс

Нещо си в грешка. ЦСКА на Божков е от 1999 год. с 3 титли (2003, 2005, 2008)
3 купи на България: (2006, 2011, 2016)
3 суперкупи: (2006, 2008, 2011)
Предното ЦСКА с многото титли беше фалирано !

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 04 юли 2016 22:04

bobo_13 написа:
HardWork написа:При предишните 2 закривания на клуба, новите дружества наследиха титлите и историята, даже не е имало и оздравявания! Половината отбори в А група са били закривани и са оналседявали история! Това е практика! Плана на Ганчев обяснява детайлно как ще се случи всичко!

Ама ти не о разбираш май. Едното е ЦСКА, купува ЦСКА, а сега оворим за обединени 2 отбора нямащи нищо общо с ЦСКА....които се канили да изкупуват дъловете на ЦСКА. При едните има приемственост, а в момента говорим за клуб, който дори не е бил в София допреди 1 месец. Нерде ямбол, нерде Стамбул.
Пак те питам, защо му е да мести Литекс в София и да му сменя името(че да предизвика разкол м/у феновете)? Още повече, че щял и 30 млн дълг да изкупува?

Да си беше продължил с ЦСКА, да разрочи дълговете и този сезон Б ГРУПА, следващия А ГРУПА. Нямаше да има рзкол му феновете, нямаше да има псувни и всеки ден по 20 статии за ЦСКА. Нямаше да има изкиупуване на дългове, препознаване, обединения и т.н. ГГ една година никаква реакция към тези дългове и кредитори

Единствената логика е, че той не иска да има клуб Литекс, защото един човек неможе да има 2 отбора в една и съща група. Този сезон ЦСКА и Литекс тваше да са в Б гр.

А защо не? Аз лично съм много доволен от местенето на Литекс в София и преименуването на отбора, защото така си имаме отбор, който се състезава независимо от случващото се в фалиралото АД! Вместо да се натоварвам с трагедията във фалиралото АД, аз мога да си гледам мача на преименувания Литекс и да се наслаждавам на играта! Моето лично желание да преименувания Литекс да купи марката и емблемата на многократно заличавания ЦСКА, и да се състезава на Армията! Даже и титлите не са ми толкова важни, повече ме интересува настоящето и бъдещето! Проекта на Ганчев ми харесва, точно тази визия имах в главата си още по времето на Томов и после ТИТАН! Най - накрая нещата започнаха да се нареждат!

Потребителски аватар
ekzos

Мнениеот ekzos » 04 юли 2016 22:07

muzovir написа:На мен лично ми е мъчно, защото Гриша Ганчев и Васил Божков трябваше да са заедно, а не да се борят един срещу друг! Това, което става в момента е тъпо!

Не е Ганчев ,а Бойко през неговите фирми ! И не иска да спаси ЦСКА ,а да го заличи ,затова се сговори с Ганчев защото той е левскар и мрази ЦСКА и знаеше,че ще стане този цирк, истинското ЦСКА е това на Божков с 31 купи , а не Етрополе с 4 купи от Литекс

poetry in motion
Контакти:

Re: Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА

Мнениеот poetry in motion » 04 юли 2016 22:08

Една година слушахме как "винаги верните" червени фенове показваха пътя на българския футбол със собствени юноши, милеещи за уж "свещвните" четири букви. В един момент част от тях пак видяха купи, турнири и бързо забравиха как два пъти се подаваха документи за незабавен фалит на клуба им, как дори искаха да го прекръстят на фк лупи, но "тяхната вярност е тяхната чест" и веднага се измисляха опорните точки за свтлото бъдеще, припознаха етрополе и литекс, а собствените им юноши вече им пречеха на "шампионския" план спуснат и с най-висшата държавна помощ. За една нощ една тиква от п.дера.т стана уважаем господин и голям държавник. Днес беше вече върха на падението и срама за тези "винаги верни", които псуваха и плюха собствените си юноши на собствения си стадион показвайки, че нямат нито вярност, нито чест, а просто чакат следващия с добри пожелания и са винаги готови да се пребоядисат за една тенекия. СРАМ

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 04 юли 2016 22:10

Skywalker написа:
ekzos написа:това е истинското ЦСКА на Зафиров и Божков с 31 купи, а не онова менте Етрополе с 4 купи от Литекс

Нещо си в грешка. ЦСКА на Божков е от 1999 год. с 3 титли (2003, 2005, 2008)
3 купи на България: (2006, 2011, 2016)
3 суперкупи: (2006, 2008, 2011)
Предното ЦСКА с многото титли беше фалирано !

Искаш да кажеш по - предишното! Предното което визираш е създадено 1985 година под името "Средец", и има 5 титли - 1987, 1989, 1990, 1992, 1997! Остави ги тия малоумници, даже и те самите не си вярват! Автентичения ЦСКА е отдавна закрит преди повечев от 30 години, а последните 25 са създедени поне 3 ЦСКАта!

Върни се в “ЦСКА”