Уговорените мачове са едно на ръка...гледал не гледал мача и няма и 15 мин от неговия край и се почва...тия легнаха на ония , другите на 3-ти и общо взето край няма и така в един кръг до безкрайност !
Не ги четете тия сайтове бе хора , те са по скоро жълти от колкото спортни,истината в тях е само класирането и крайните резултати на срещите , аз понеже се имам за умно и будно момче не чета тъпотийте на *** и в частност Жаклин Михайлов,Ефрем Димитров и др. там слугинажи ...дори веднъж една иначе хубава девойка написа преди месец как Левски играе футбол а другите само рушат играта им

2. Айде по спокойно с тая война,то е ясно че ако си деформиран още от детството няма как да ти се повлияе с приказки и за теб насилието и псувните са начин на изразяване и доказване в обществото. Но ако не си от тия а си нормален човек който ходи на работа , не мрази и обича футбола бойкотирайте тия измислени сайтове и слугинажна журналистика и не се оставайте да ви влиаят.
3. То тука в този форум колко идиота има за "оправяне" ... но те са потенциални идиоти за в бъдеще , сега са олигофрезирани пъпчиви и пълни с злоба и ненавист тинейджърчета , айде няма споменавам имена че ми е писнало от тях има ги и в синьо и в червено ... Те футболистите едните се държът като манекенки с курвенски характер (Б.Г.),други от тях имат недоизкарано време в казармата и очевидно искат да стрелят с автомати(Д.Бор.),трети се държат като ощипана мома демек ни чул ни видял,трети в опита си да се направят на големия мъж се връщат като милата и загрижена дама Ст.П. ...та тия безхарактерни и безгръбначни плужеци са пример за подрастващите футболисти ? Оле боже стига ми един Б.Г. стига ми един Д.Бор. стига ми един Ст.П. Мъже ни трябват мъжееее като този дето остана 2-ри в класациата за мъж на годината ...защо ли ? защото злобата и омразата е водеща както споменах