Теми за размисъл

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Теми за размисъл

Мнениеот Angoff » 19 ное 2008 14:53

1. Що четете толкова НЕ-обективни медий,немога да разбера...***,Спортлайн,Спорт-1...всички тези сайтове са пълни с празноглави журналисит и още по безмислени и целящи омраза статий...все едно всеки от нас да хване клавиатурата и да си пише на воля квото му душА сакА...не е професионално от гледна точка на журналистиката...с цел да се привлечът повече интернет читатели си пишат клюки всякакви!
Уговорените мачове са едно на ръка...гледал не гледал мача и няма и 15 мин от неговия край и се почва...тия легнаха на ония , другите на 3-ти и общо взето край няма и така в един кръг до безкрайност !
Не ги четете тия сайтове бе хора , те са по скоро жълти от колкото спортни,истината в тях е само класирането и крайните резултати на срещите , аз понеже се имам за умно и будно момче не чета тъпотийте на *** и в частност Жаклин Михайлов,Ефрем Димитров и др. там слугинажи ...дори веднъж една иначе хубава девойка написа преди месец как Левски играе футбол а другите само рушат играта им :lol: на смях набива... или пък Спорт-1 и обзетия от шизофренизъм Георги Атанасов - Г.А. както го наричат читателите ... та тея 3-цата всяка седмица тровят хората с бълвочите си , и под техните коментари се чува само ... майката шайката , говеда , турци , свине ... и така няма край , и после искаме да ходим спокойно на мач :shock: е как да стане ?

2. Айде по спокойно с тая война,то е ясно че ако си деформиран още от детството няма как да ти се повлияе с приказки и за теб насилието и псувните са начин на изразяване и доказване в обществото. Но ако не си от тия а си нормален човек който ходи на работа , не мрази и обича футбола бойкотирайте тия измислени сайтове и слугинажна журналистика и не се оставайте да ви влиаят.

3. То тука в този форум колко идиота има за "оправяне" ... но те са потенциални идиоти за в бъдеще , сега са олигофрезирани пъпчиви и пълни с злоба и ненавист тинейджърчета , айде няма споменавам имена че ми е писнало от тях има ги и в синьо и в червено ... Те футболистите едните се държът като манекенки с курвенски характер (Б.Г.),други от тях имат недоизкарано време в казармата и очевидно искат да стрелят с автомати(Д.Бор.),трети се държат като ощипана мома демек ни чул ни видял,трети в опита си да се направят на големия мъж се връщат като милата и загрижена дама Ст.П. ...та тия безхарактерни и безгръбначни плужеци са пример за подрастващите футболисти ? Оле боже стига ми един Б.Г. стига ми един Д.Бор. стига ми един Ст.П. Мъже ни трябват мъжееее като този дето остана 2-ри в класациата за мъж на годината ...защо ли ? защото злобата и омразата е водеща както споменах ;)
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

kalo
Контакти:

Re: Теми за размисъл

Мнениеот kalo » 19 ное 2008 15:12

И аз не знам в Ардино да има фамилий завършващи на ff,но ето факт/Аngoff/!! ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 ное 2008 15:34

виж сега,
1. Съгласен съм - журналистите - и то не само спортните са журналисти ама друг път. Принципа е - сканадал да има, скандала продава. Никой обаче не се замисля, че ако те направят спорта популярен и утре на някой мач има не 400, а 15000, то тогава 15000 човека на следващия ден ще искат да си купят я вестника, я да видят сайта. 15 000 различни, а не 200, които пишат по хиляда мнения на час и въртят брояча, щото има голяма разлика за рекламодателя. Проблемът обаче е, че последния спортен журналист се казваше Мичмана и оттогава друг няма.
2. Не съм съгласен - заряд трябва да има, битка ако щеш, трябва да е истинско. Изобщо не ме кефи идеята агитките да пеят любовни песни и да стоят като на опера.
3. форумите са за майтап. Майната им на псувните, има много хора тук, които ей така си псуват, а всъщност се оказват готини. Е, разбира се има такива, които се плюнчат и нервят зад монитора, но аз лично вярвам, че са малко, и един ден ще порастнат.
4. ае със здрав :mrgreen:

Потребителски аватар
redguy
Контакти:

Мнениеот redguy » 19 ное 2008 15:43

tprodanov написа:виж сега,
1. Съгласен съм - журналистите - и то не само спортните са журналисти ама друг път. Принципа е - сканадал да има, скандала продава. Никой обаче не се замисля, че ако те направят спорта популярен и утре на някой мач има не 400, а 15000, то тогава 15000 човека на следващия ден ще искат да си купят я вестника, я да видят сайта. 15 000 различни, а не 200, които пишат по хиляда мнения на час и въртят брояча, щото има голяма разлика за рекламодателя. Проблемът обаче е, че последния спортен журналист се казваше Мичмана и оттогава друг няма.
2. Не съм съгласен - заряд трябва да има, битка ако щеш, трябва да е истинско. Изобщо не ме кефи идеята агитките да пеят любовни песни и да стоят като на опера.
3. форумите са за майтап. Майната им на псувните, има много хора тук, които ей така си псуват, а всъщност се оказват готини. Е, разбира се има такива, които се плюнчат и нервят зад монитора, но аз лично вярвам, че са малко, и един ден ще порастнат.
4. ае със здраве, кур за цеца :mrgreen:

Абе тъппроданов ти нема ли най-накрая да се позмислиш от кой-отбор трябва да станеш.Само за ЦСКА говориш само за ЦСКА викаш само ЦСКА ти в устата....!!!!ПОМИСЛИ ПОНЕ МАЛКО ЗА ТОВА!!И НАЛИ ЗНАЕШ САМО ЦСКА СОФИЯ!!
КОИТО НЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС-ЛУДИТЕ ОТ СОФИЯ<FRONT CS48>

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 19 ное 2008 15:48

Може би си прав за някои медиЙ и статиЙ, че влиАят.!
В общи линии съм съгласен с голяма част от написаното.

***Следващият път не бързай много и си го прочети преди да пуснеш поста.***

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 19 ное 2008 16:10

Хубаво е тази тема да бъде дискутирана във форума
на ГОНГ, а не на отделен отбор.
Напълно съм съгласен с някои констатации в написа-
ното. Един журналист не трябва да бъде заслепяван
от крайни пристрастия. Той трябва да бъде обективен,
да бъде специалист в областта, в която се изявява.
Не може човек да е всичколог. Не може да си скиор и
20 години да се спускаш, а след това да искаш да
бъдеш последна инстанция във футбола. Много пъти
съм казвал на Сашо Диков в студиото 1 към 1 да бъде
канен общественопризнат съдия, който да коментира
спорните ситуации. Едва ли Сашо и с-ие са компетент-
ните хора, които да респектират зрителите.
Вижте коментариите на италианските, английските
или испанските мачове в студийна обстановка. Там
се сблъскват мнения на най-изявени футболни и съдий-
ски величия. Всяка спорна ситуация се анализира обек-
тивно от различни гледни точки и участниците се
стараят да постигнат консенсус. Така те влияят по-
ложително дори и на крайните запалянковци, а не ги
настроиват помежду им.
Мога професионално да твърдя, че Сашо и с-ие нямат
и грам футболно-съдийска подготовка. Те си играят на
обективност, но преди всички искат да създават ин-
трига.
Що се касае до Жаклин, Ефрем и Георги Атанасов, те
са противоположните полюсите на една и съща аполо-
гична журналистика. За съжаление над 75 % от цяла-
та гилдия, и то не само спортна, се включва в тези
измерения.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 19 ное 2008 16:20

Вярно е че нивото на ДонБ е под всякаква критика и всеки себеуважаващ се фен не би трябвало изобщо да го отваря. Но тук не е мястото да коментираме други медии. Който не ги харесва - да не ги чете, би казал някой. И това е точно така - защото работата на журналиста е да отразява новините и да ги коментира, а не да си измисля новини, при това толкова скандални и пикантни, че читателят се втрещява само от заглавието.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 ное 2008 16:21

абе, редгей, я ми прочети мнението 10тина пъти и се опитай да обосновеш твоето. Ахмак дребен. Последното изречение можеш да го приемеш като подпис. Пък и въпросния лаф все пак си е на другата страна - всички са от Левски, някой само че още не го знаят

chorbata3
Контакти:

Мнениеот chorbata3 » 19 ное 2008 17:04

pisnami ve4e tova podpirane na levski a te fse revat 4e gi rejat davam trite im vajni ma4a za primer s liteks goniat 4oveka na liteks v 30 min drugia s 4erno more goniat 4ovek na moriacite v 35 min sas slavia goniat 4ovek na slavia v 4o min e ne e li mnogo i fse da se oplakvat a pak ma4a s loko plovdiv 92 min ne otmeniat gola na govedata dogodina ne bate borisov a fk Andora 6te vi bie stiga revete goveda mrasni iskarahte me ve4e izvan kontrol van perukite ot bfs-levskai

Върни се в “ЦСКА”