Чичо Митко - тъп или просто глупав :)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Чичо Митко - тъп или просто глупав :)
Абе говеда що не си гледате в обора и не спрете да се занимавате с Димитър Пенев. Що не погледнете вие какъв треньор имате. Що не погледнете какъв президент имате. Знам, че много ви е яд, че дори с тоя рязбит отбор пак сме първи, но реалностите са такива. Защо не погледнете какъв завършен олигофрен имате за централен нападател. Единствения качествен футболист дето имате и дето ви вади вече 13 кръга е Гошо Петков (колкото и антипатичен да ми е, го признавам и се чудя на другия олигофрен Пламен Марков, как може да го оставя резерва на Иванков).
- Unforgiven_M
- Контакти:
Re: Чичо Митко - тъп или просто глупав :)
pepino_po написа:Абе говеда що не си гледате в обора и не спрете да се занимавате с Димитър Пенев. Що не погледнете вие какъв треньор имате. Що не погледнете какъв президент имате. Знам, че много ви е яд, че дори с тоя рязбит отбор пак сме първи, но реалностите са такива. Защо не погледнете какъв завършен олигофрен имате за централен нападател. Единствения качествен футболист дето имате и дето ви вади вече 13 кръга е Гошо Петков (колкото и антипатичен да ми е, го признавам и се чудя на другия олигофрен Пламен Марков, как може да го оставя резерва на Иванков).
Така, така... без обиди не можеш да минеш нали? Може би това е признак за интелигентността ти по която се отличаваш от изброените по горе от теб хора? А може би тъкмо обратното...