за 5 дни 3 пъти смениха часа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: за 5 дни 3 пъти смениха часа

Мнениеот Deliba6 » 12 ное 2008 00:07

SAMP написа:
Deliba6 написа:Боклук е баща ти, дришльо!!! Дръж се като мъж, а не като лайно на дъжд! Като се правиш на маймуна, какво очакваш да си мислят хората за тебе? Само срамиш отбора ми!!!
И пиши на български, чуждопоклоннико!

Slu6ai sega g-ne:purvo ba6ta mi e izklu4itelno vuzpitan 4ovek,vtoro otbora na Levski ne e tvoi a e na vsi4ki levskari,treto nqmam kirlica,4etvurto pi6a v tozi forum za da si zapulvam vremeto i da otstoqvam interesite na Levski,i vseki koito gi zasqga,i obijda otbora 6te go psuvam.peto ne iskam da sporq s teb,za6toto si levskar i si 2-puti po-golqm ot men,ako ne i pove4e.Izvinqvam se,4e te obidih,no bqh afektiran...I za posledno:LEVSKI E NAD VSI4KO I VSI4KI!!!!SAMO LEVSKI ZAVINAGI!!!

ОК! И по-спокойно! И аз изтрещявам понякога от различни простаци, ама гася компа и почивам. Е, не винаги ми се получава, ама се старая... И аз се извинявам! Лека нощ!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 12 ное 2008 00:09

Deliba6 написа:
SAMP написа:
Deliba6 написа:Боклук е баща ти, дришльо!!! Дръж се като мъж, а не като лайно на дъжд! Като се правиш на маймуна, какво очакваш да си мислят хората за тебе? Само срамиш отбора ми!!!
И пиши на български, чуждопоклоннико!

Slu6ai sega g-ne:purvo ba6ta mi e izklu4itelno vuzpitan 4ovek,vtoro otbora na Levski ne e tvoi a e na vsi4ki levskari,treto nqmam kirlica,4etvurto pi6a v tozi forum za da si zapulvam vremeto i da otstoqvam interesite na Levski,i vseki koito gi zasqga,i obijda otbora 6te go psuvam.peto ne iskam da sporq s teb,za6toto si levskar i si 2-puti po-golqm ot men,ako ne i pove4e.Izvinqvam se,4e te obidih,no bqh afektiran...I za posledno:LEVSKI E NAD VSI4KO I VSI4KI!!!!SAMO LEVSKI ZAVINAGI!!!

ОК! И по-спокойно! И аз изтрещявам понякога от различни простаци, ама гася компа и почивам. Е, не винаги ми се получава, ама се старая... И аз се извинявам!

Razbrahme se tova e vajnoto ;) SAMO LEVSKI I leka ve4er ot men...
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 12 ное 2008 10:25

Ало САМП ли си къв си къде видя в темата да се заяждам с левски та почна веднага да обиждаш. Аиде стига спами темата и ходи да си пишеш за левски във вашия форум :evil:
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 12 ное 2008 14:02

miki85 написа:Ало САМП ли си къв си къде видя в темата да се заяждам с левски та почна веднага да обиждаш. Аиде стига спами темата и ходи да си пишеш за левски във вашия форум :evil:

Ako se zakulne6,4e nikoga ne si obijdal Levski i ne si ni nari4al goveda i t.n.,6te se razkaq publi4no....
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 17 ное 2008 13:34

Мога да ти се закълня че никога не съм пял к.. за левски и другите простотии обаче като говорят глупости феновете на левски аз съм човек изпускал съм си нервите
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Върни се в “ЦСКА”