Наистина Пенев е един прекрасен треньор, психолог,
организатор. Благодарание на него отбора на цска
все още е в челото на класирането. При ситуацията
в която е изпаднал отбора, неизяснен собственик,
президент - лъжец, липса на финансии, котериини
борби, ненадежден състав и отделни състезатели,
със скромен потенциал,доведени от псевдоменадже-
ри - само чичо Митко може да се оправи. Затова
и при евентуални загуби в следващите кръгове,
истинските привърженици на отбора не трябва
да позволят отстраняването му. Той трябва да работи
и с времето ще дойдат успехите.
Димитър Пенев не може да говори...И КАКВО!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Димитър Пенев не може да говори...И КАКВО!!!
kartago написа:Morkov,
скрий се в земята, че там ти е мястото!!!!..... Че Боби беше, ама много слаб вратар, могат да ти го кажат много хора! Че него го налагаха за сметки на други ( даже на Лафчис ).....е, кой му е таткото на Боби бе, морковчо?.........Сега нали имаме един "супер защитник" по същите причини като Миланов.........Наиш колко е лесно да станеш вратар, в отбор който постоянно побеждава, на когото му помагат?! Помниш ли вратари като Сеп Майер, Жан-Мари Пфаф?........ Толкоз си смешен, че няма накъде повече!...... А сега един въпрос, ама специално към тебе! Колко левскари и колко цскари играха в националния по времето на Пенев?!..........Смешник............
Ей,момче,ти май нещо си се объркал много лошо-Боби беше един от 5-те най добри вратари в Европа по това време-като си помисля какви спасявания е правил...А Левскарите хич не бяха малко по това време в отбора-почти цялата защита без ТРИФОН,ЗЛ.ЯНКОВ,СИРАКОВ,БОРИМИРОВ,В.ЙОТОВ,МИХТАРСКИ.Не пиши глупости,ставаш смешен!!!
Аз за това питам, да свалите сините очила, и да спрете да пишете глупости за един признат човек!..........Хм, с удоволствие чакам поста да ми покажеш, кога Михайлов е бил сред най-добрите вратари?!........ И все пак изказвам свое мнение! Имаше много, много по-добри вратари от него, но евала на Михайлов, че не се посра когато трябваше!.......Интересно ми е, и в кои супер отбори е играл Михайлов?!.........
blue_ power1,
специално за тебе, отворко, никога не съм знаел, че Янков, Михтарски, Сираков, Йотов били защитници!!!!................ Абе кви хора пишете тука бе?!............( прочети си отговора и темата!!!! )........
специално за тебе, отворко, никога не съм знаел, че Янков, Михтарски, Сираков, Йотов били защитници!!!!................ Абе кви хора пишете тука бе?!............( прочети си отговора и темата!!!! )........
kartago написа:Morkov,
скрий се в земята, че там ти е мястото!!!!..... Че Боби беше, ама много слаб вратар, могат да ти го кажат много хора! Че него го налагаха за сметки на други ( даже на Лафчис ).....е, кой му е таткото на Боби бе, морковчо?.........Сега нали имаме един "супер защитник" по същите причини като Миланов.........Наиш колко е лесно да станеш вратар, в отбор който постоянно побеждава, на когото му помагат?! Помниш ли вратари като Сеп Майер, Жан-Мари Пфаф?........ Толкоз си смешен, че няма накъде повече!...... А сега един въпрос, ама специално към тебе! Колко левскари и колко цскари играха в националния по времето на Пенев?!..........Смешник............
Кои са тези хора,които могат да го кажат? Ти и други такива "разбирачи", като тебе... Посочи ми по-добър вратар по негово време...По същите "роднински" причини , племенника-дървар беше в национала...Толкоз си жалък и смешен , че ме изпревари със светлинна скорост по смях. И какво е значението колко левскари и колко цскари са играли...? Нещастник...Дребна душица!
Morkov написа:kartago написа:Morkov,
Забравих да пиша за Миланов... Посочи ми по-добър десен бек българин.. Данчо Табуретков ?