Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

кристи3
Контакти:

Re: Колко струва заслепението от една червена шестица?

Мнениеот кристи3 » 06 окт 2015 16:43

blue avalanche написа:
кристи3 написа:
blue avalanche написа:
HardWork написа:Коефициентът на ликвидност на ЦСКА е 0,0050, или половин стотинка за лев, ако процедурата бъде окончателно приета на кредиторите ще им се изплаща по 1 стотинка на всеки 2 лева дълг!

Това го прочете от "вестниците".Нещо черно на бяло???
Недей над чужд гроб(на кредиторите) да плачеш.

Не го е прочел във вестниците. Или и да го е прочел там, вестниците го "проетоха" от съдебното решение. Което в мотивите си цитира направената по делото счетоводна експертиза.

Той,дето се казва,синдикът още не е стъпил в ЦСКА и вие вече го "експертизнахте". :mrgreen:
Откъде знаете каква е "ликвидноста" на клуба след като още не знаете какви са дълговете?
Нали ни надувахте главите,че СЛЕД като синдикът "влезел" и кредиторите си подадяли "жалбите","заявленията","исковете" или каквото там,ЕДВА ТОГАВА щяло да се разбере колко са дълговете.
А сега,за нула време-опаааа...Експертизнахме ги.

Счетоводната експертиза е направена по искане на съда преди да се произнесе с решението за откриване на прозиводството по несъстоятелност, съответно назначаване на синдика. Не синдикът е направил експеризата, а назначеният за тази задача счетоводител. Следва предявяването на вземанията от кредиторите, което е етап от производството по несъстоятелност. Колко от тях ще бъдат приети е въпрос, който ще решава синдика и подлежи на съдебен контрол.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 окт 2015 17:04

кристи3 написа:
Счетоводната експертиза е направена по искане на съда преди да се произнесе с решението за откриване на прозиводството по несъстоятелност, съответно назначаване на синдика. Не синдикът е направил експеризата, а назначеният за тази задача счетоводител. Следва предявяването на вземанията от кредиторите, което е етап от производството по несъстоятелност. Колко от тях ще бъдат приети е въпрос, който ще решава синдика и подлежи на съдебен контрол.

И пак не разбрах как са определили ликвидноста без да знаят колко са кредитите(вземанията)?

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 08 окт 2015 09:35

River Plate написа:Много ми е странно феновете на другите отборчета, какво толкова се вълнуват от ЦСКА?
Не ни мислете нас ;)

Щото сме най-Големите,а малките ,въпреки ,че са малки се опитват да се сравняват с Големите-така се чувстват значими и пълноценни :lol:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 08 окт 2015 10:11

Понеже в техния форум ми се трие всяко мнение, различно от тяхното, но отразяващо реално нещата, това няма да ме накара да спра да ви сипвам и да ви нареждам, защото след като претендирате за нещо, трябва да си знаете мястото.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 окт 2015 11:15

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Понеже в техния форум ми се трие всяко мнение, различно от тяхното, но отразяващо реално нещата, това няма да ме накара да спра да ви сипвам и да ви нареждам, защото след като претендирате за нещо, трябва да си знаете мястото.

Остави това!Вчера попаднах на техните най-най за евротурнирите :lol: !С тия ли се сравняваме ние?Не знаех,че са толкова зле!Най-велик мач бил безмисления с Барселона :lol: !Другите някакви равни с Щутгарт и Бенфика :lol: !Трагедия!

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 08 окт 2015 11:48

BRF написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Понеже в техния форум ми се трие всяко мнение, различно от тяхното, но отразяващо реално нещата, това няма да ме накара да спра да ви сипвам и да ви нареждам, защото след като претендирате за нещо, трябва да си знаете мястото.

Остави това!Вчера попаднах на техните най-най за евротурнирите :lol: !С тия ли се сравняваме ние?Не знаех,че са толкова зле!Най-велик мач бил безмисления с Барселона :lol: !Другите някакви равни с Щутгарт и Бенфика :lol: !Трагедия!

Не ние,те се напъват да се сравняват с нас :idea: :!:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 окт 2015 11:55

ARMEEC.Sofia написа:
BRF написа:

Не ние,те се напъват да се сравняват с нас :idea: :!:

Да бе прав си :mrgreen: !

ceBepa

Мнениеот ceBepa » 11 окт 2015 20:30

Смешна история са тия, гледам им снимките от вчера, откъде ли са ми познати знамето "diablo", и да се пее така мелодията на "В село подуене".

ПАРТИ ЦЕНТЪР "СЕКТОР Г" ------ половин година по-късно------------------> дискотека секБтор.

няма проблеми.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 окт 2015 09:28

ceBepa написа:Смешна история са тия, гледам им снимките от вчера, откъде ли са ми познати знамето "diablo", и да се пее така мелодията на "В село подуене".

ПАРТИ ЦЕНТЪР "СЕКТОР Г" ------ половин година по-късно------------------> дискотека секБтор.

няма проблеми.

Ама я кажи:"Видя ли някъде празни седалки бе олигофрен :mrgreen: ?

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 19 окт 2015 09:04

[offtopic][wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2015_42/images/00571944.jpg?20151018111325[/wrapimg][/offtopic]
Познато ? Не мисля !

Върни се в “ЦСКА”