Гуу написа:acmilan написа:Те феновете намразиха Иван Иванов,защото си каза истината,че не е от ЦСКА.В България трябва да тупаш емблемата,да казваш,че си фен на отбора,в който играеш от малък и така ще те обичат.Кажеш ли нещо различно,ти вдигат мерника.
Забрави ли всичките простотии, които направи Иванов ?
Как може да твърдиш, че само защото не е истински цесекар сме го намразили. В сегашният отбор на ЦСКА, почти никой не е истински червен по душа и сърце. Единственото нещо, което ме интересува е един футболист да си изпълнява задълженията и да бъде лоялен към шефове, треньори и фенове.
Колега,когато Иван изигра един жалък и ужасяващ мач в Кипър,и аз си казах мнението,се изсипаха сума ти цесекари да ми опяват как бил много голям футболист,аз не разбирам от футбол,Мъри си бил измил ръцете с него и още тонове простотии.Само че както каза Иван,нека го критикуват за играта му,защото той не е показал нищо от онзи гол на Динамо.Нито е пияница,нито някой абсолютен лигльо.Той и Караджов единствени си казаха истината при Крум.Аз лично съм спорил за него с мои приятели цесекари,които бяха много ядосани,че казал,че не е от ЦСКА...Що се отнася до другите ви футболисти,как ще си обясниш кредита на доверие от публиката към Делев,който не е показал нещо кой знае какво,но се тупа в гърдите от първия мач,че е голям цесекар?Феновете са доста наивни навсякъде.Трябва да се вричаш в емблемата и името на клуба и си най-големия,нищо че и топката не можеш да спреш...