Също така, мога да предложа една оригинална хореография на красноармейците - всеки със свещичка в ръка, само внимавайте да не окапете ближния с парафин, че трудно се чисти.
"В"група VII кръг:ЦСКА (София) - София 2010 (София) FT 8:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: "В"група VII кръг:ЦСКА (София) - София 2010 (София)
Прогнозирам 5-0
Също така, мога да предложа една оригинална хореография на красноармейците - всеки със свещичка в ръка, само внимавайте да не окапете ближния с парафин, че трудно се чисти.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Прогнозирам 5-0
Защо?.... - смяташ да умреш на тази дата ли? - че какво ни пука за теб и че си решил да си ходиш?
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
kiril.a.d написа:TristaNNN написа:Прогнозирам 5-0
Защо?.... - смяташ да умреш на тази дата ли? - че какво ни пука за теб и че си решил да си ходиш?
Хахахахах, заби му го яко отзад
...и вечно верни,
до болка предани!
@ 17:00ч. центъра на София, в сърцето на борисовата градина има мач... играе ЦСКА София!
до болка предани!
@ 17:00ч. центъра на София, в сърцето на борисовата градина има мач... играе ЦСКА София!
- Red Warrior
- Контакти:
Последния мач на ЦСКА за това лято. Нека отидем повече на стадиона и подкрепим момчетата въпреки турското иго, което се опитват да ни наложат. 9-0.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Последния мач на ЦСКА за това лято. Нека отидем повече на стадиона и подкрепим момчетата въпреки турското иго, което се опитват да ни наложат. 9-0.
На там отиват нещата 6:0 за сега
Red Warrior написа:Последния мач на ЦСКА за това лято. Нека отидем повече на стадиона и подкрепим момчетата въпреки турското иго, което се опитват да ни наложат. 9-0.
Близко си до крайния резултат .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Мачкаме здраво!
@ Мисля, че ако всичко върви по план може и да завършим с 0 получени гола накрая
@ Мисля, че ако всичко върви по план може и да завършим с 0 получени гола накрая
Re: "В"група VII кръг:ЦСКА (София) - София 2010 (София) FT 8
W84me написа:Що няма теми за сериозната посещаемост? Как може убиеца на шампиони да играе пред 300 човека
А убиеца на кротки агнета,пред колко игра
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Re: "В"група VII кръг:ЦСКА (София) - София 2010 (София) FT 8
Пред ПОНЕ 25 пъти по толкова 
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема