КБ ЦСКА София - Ботев Ихтиман FT 5:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Re: КБ ЦСКА София - Ботев Ихтиман (финал ОК)

Мнениеот RockSeeker » 10 сеп 2015 13:14

petko.h.markov написа:Едва ли някой си прави илюзии за купата.Трябва да се трупат точки за първенството,за да има какво да вземат и да остане.

Не е въпрос на илюзии, а дадем максимума, пък докъдето - дотам. Наистина ли мислиш, че и с "резервите" бихме имали особени проблеми във В и че има особено значение дали ще сме напред с 20 или 10 точки (примерно казано) след края на сезона? Можем да проверим докъде сме единствено в този турнир, така че - защо не?
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 сеп 2015 14:22

W84me написа:
Teo написа:
W84me написа:
boabbb написа:Е, добре, де, ако ни се паднат ония - какво правиме :?: Перуци да не би да нареди да играеме на националния :?: Има си правила в турнира и трябва да се спазват, независимо дали на Камен Костадинов и съпартийците му им харесва, или не :!:

Мажеш цефката с вазелин и се дупиш, няма какво друго да правиш :mrgreen:

С Белайд, Трансфера и Курдов ли ще ни плашите... да не дава господ :lol: :lol:

От вашите са около 300 пъти по-добри, все пак не чакаме на съдийски аванти, за да бием Септември в 90 минута.

Не, с Литекс не ви влезе гол, който съдиите "не видяха" , та да хванете хикса ... Кога сте разчитали на съдийски аванти :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 сеп 2015 14:28

boabbb написа:Не, с Литекс не ви влезе гол, който съдиите "не видяха" , та да хванете хикса ... Кога сте разчитали на съдийски аванти :lol: :lol:

Братче, ти сравняваш Литекс с келнери и бармани, остави.... Най-големия цирк ще е, ако се паднете с Литекс. :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 сеп 2015 14:32

W84me написа:
boabbb написа:Не, с Литекс не ви влезе гол, който съдиите "не видяха" , та да хванете хикса ... Кога сте разчитали на съдийски аванти :lol: :lol:

Братче, ти сравняваш Литекс с келнери и бармани, остави.... Най-големия цирк ще е, ако се паднете с Литекс. :mrgreen:

Биеме 2-0 с 2 автогола :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”