Никой не иска емблемата на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Никой не иска емблемата на ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 26 авг 2015 18:52

Карамел Му написа:
Кашчей написа:
blue avalanche написа:Какво ще стане,ако Т.Батков,например,купи емблемата?Или Тръста "Синя България".
Просто ме интересува казуса. :mrgreen:

Ще сменят емблемата. Не знам, дали в това понятие "марката" влиза и името, но тогава ще трябва да сменят и него, а ако Батков или Тръстът са достатъчно пъргави, никога повече няма да има отбор с име ЦСКА.

Кашоний,явно не отбираш от правна материя.В подобни казуси е упоменато,че ФЛ/физ лице/ или ЮЛ/юрид. лице/,придобива освен емблемата и дълговете на ЦСКА,които директно се вписват в пасивите на свързания със ФЛ или ЮЛ клуб.В случая ПФК Левски от кв Подуене. :twisted:

Като пишеме глупости,дай поне да са юридически издържани :mrgreen:

Верно, чудя се защо наистина пишеш глупости!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Никой не иска емблемата на ЦСКА

Мнениеот tiamat » 27 авг 2015 00:59

tiamat написа:
tiamat написа:Хубаво де, тия задължения ( пък и на другите), не бяха ли обезпечени със земи някакви? Не могат ли да продадат тия земи и да си вземат парите?

Някой може ли да отговори на този въпрос? Много ме интересува казуса :) Сериозно, де.

Абе защо всички форумни специалисти мълчат като партизани по този въпрос? Наистина ми е много интересно! Не че някой ми дължи някакви отговори де...

Върни се в “ЦСКА”