Red_Neck написа:Предполагам, че Джуджето ще забърка бетон и ни чака тегав мач. Половин на нула ни стига

Чувам познат вой ...... като при един гол на Крачунов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red_Neck написа:Предполагам, че Джуджето ще забърка бетон и ни чака тегав мач. Половин на нула ни стига
nov_potrebitel написа:Udoji90 написа:Според мен Янев днес трябваше да пусне титулярите, а да направи промени за мача с "Ботев" Ихтиман. Ясно е, че първенството е по-важно, но точно сега срещу точно тези съперници (и при положение че в неделя пак "гостуваме" в София) можеше да подходи по посочения от мен начин. Не играхме добре с този състав, но пък и Емил Петров няколко пъти спаси съперника ни. Не знам дали Божилов е контузен или не е от любимците на Янев, щом дори при тази липса на крила беше извън групата. Цветков обаче отдясно днес изненадващо ми хареса с представянето си. Динчев също беше стабилен в центъра, иначе уж е десен бек.
Едно е ясно - по-добре малко да се приземят онези, които смятат, че имаме шансове да бием отбори от А и Б група. Днес се видя, че дори срещу пряк конкурент от В група (без някои титуляри разбира се) не сме убедителни. И за пореден път подчертавам, че Купата ни е последна грижа.
Калпаво съдийство като цяло. Нашият непризнат гол беше редовен, а накрая трябваше да има дузпа за "Септември". Много ме забавлява (и хич не ме учудва) как някои наглеци удобно коментират само втората ситуация. Иначе имаше и страшно накъсване на играта с пресилени нарушения във всички части на терена.
Както вие виждахте само непризнатия гол на Литекс, но не признавахте дузпата преди това за Левски, та така и сега
Тони написа:Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта