Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Red joker » 20 авг 2015 18:57

Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:
Red joker написа:
Teo написа:Сега Септември ще сложат на дебелия от Овча купел да може и той да цакне една десетка за билет... сме6на работа!

Пак ли са домакини бе,мамицата им :x

Да... като нямат подходящ стадион на които да приемат минимум 5 хиляди, Армията е свободна!

Че те и на Армията могат да ви сложат 10 кинта за билет-к`во ги бърка :mrgreen:

София 2010 нали бяха символичен домакин?
@ Нека сложат и 50 лева... ние сме карти и не плащаме 8-)

Не плащате на домакинските мачове на ЦСКА :mrgreen: Това, че мачът може да е на БА не ви прави домакини по програма. Това не е трудно за разбиране. Септември ще трябва да платят някакъв наем за използването на стадиона, но цените на билетите ги определя домакинът на мача. Ненапразно ти дадох за пример Националния стадион, но ти изобщо не зацепи (както обикновено).

Ти па си една зацепка...ум да ти зайде 8-) Умреш да водиш кухи,безпредметни и дребнави спорове(щото има кой да ти се връзва де :idea: )Много важно къде ще се играе мача,кой ще е домакина,госта,кума и сватята,що взимат футболистите на ЦСКА заплати като са аматьори,що им ги дава Гриша Ганчев като не е собственик,що така ,що иначе...куха история :idea: !Цар си на формализма,цитатите и си далече от реалността :!: :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 авг 2015 19:16

Кашчей... тотално се бъркаш... не говори глупости :lol:
@ Поне един път не влизай в диалог като хал хабер си нямаш за какво става дума!
@ Стига с тия демоде фрази'4ки :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 авг 2015 19:30

Teo написа:Кашчей... тотално се бъркаш... не говори глупости :lol:
@ Поне един път не влизай в диалог като хал хабер си нямаш за какво става дума!
@ Стига с тия демоде фрази'4ки :lol:

Добре, Тео. Ти знаеш по-добре, както обикновено.

@ Джокер, понякога трябват и кухи спорове, защото някои хора пишат глупости и неистини, и после сами се навиват, когато писаното от тях се окаже невярно. Лошото е, че се навиват и подобни на тях, покрай тях.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 авг 2015 22:35

ЦСКА е във „В“ група, но не спира да удивлява! Особено публиката му. Първите три срещи на „армейците“ бяха изгледани от над 18 000 души, което прави средно по 6 000 на мач! Това прави ЦСКА най-гледания отбор в българския футбол, нищо, че е аматьорски. Припомняме, че проучване на 7DniFutbol.bg показа, че най-гледаният отбор в „А“ група – Левски, води средно на стадионите из страната по 4 464 човека. Т.е. аматьорският ЦСКА е гледан средно от по 1 500 души повече, в сравнение със „сините“.
ЦСКА поставя и един феноменален световен рекорд. Това е първият аматьорски тим на планетата, който има 70 пъти повече зрители на домакинските си срещи от професионален състав! Става дума за Славия, който събира средно по 283 души на двубоите на „Овча купел“. Двата домакински мача на ЦСКА пък бяха изгледани на „Армията“ от над 14 000 души.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 авг 2015 22:44

Teo написа:ЦСКА е във „В“ група, но не спира да удивлява! Особено публиката му. Първите три срещи на „армейците“ бяха изгледани от над 18 000 души, което прави средно по 6 000 на мач! Това прави ЦСКА най-гледания отбор в българския футбол, нищо, че е аматьорски. Припомняме, че проучване на 7DniFutbol.bg показа, че най-гледаният отбор в „А“ група – Левски, води средно на стадионите из страната по 4 464 човека. Т.е. аматьорският ЦСКА е гледан средно от по 1 500 души повече, в сравнение със „сините“.
ЦСКА поставя и един феноменален световен рекорд. Това е първият аматьорски тим на планетата, който има 70 пъти повече зрители на домакинските си срещи от професионален състав! Става дума за Славия, който събира средно по 283 души на двубоите на „Овча купел“. Двата домакински мача на ЦСКА пък бяха изгледани на „Армията“ от над 14 000 души.

Е,и???Ако ще и по 10 000 да ви гледат-В г-р-у-п-а!!!
Ще им го преместите на Славия в другия крачол! :mrgreen:

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 20 авг 2015 22:52

Не ти е приятно да гледаш червената общност задружна, а сигурно ти става още по гадно, като гледаш колко хора има на армията в аматьорския футбол .
Дано стигнем до някой по-сериозен мач за купата и ще видиш какво ще се случва на Армията! И трите мача бях на стадиона и толкова усмихнати хора не съм виждал на мач от 2007 година... Дори и Черно Море да се падне на ЦСКА за купата, стадиона ще се пука !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 авг 2015 23:19

Beck's написа:Не ти е приятно да гледаш червената общност задружна, а сигурно ти става още по гадно, като гледаш колко хора има на армията в аматьорския футбол .
Дано стигнем до някой по-сериозен мач за купата и ще видиш какво ще се случва на Армията! И трите мача бях на стадиона и толкова усмихнати хора не съм виждал на мач от 2007 година... Дори и Черно Море да се падне на ЦСКА за купата, стадиона ще се пука !

Изобщо даже не ми дреме колко човека ходят на Армията.
Винаги съм смятал,че по-важно е отборът да радва с играта си,а не с "посещаемост".Но,очевидно,като не можете да се радвате на играта,ще броите зрителите.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 авг 2015 23:29

blue avalanche написа:
Beck's написа:Не ти е приятно да гледаш червената общност задружна, а сигурно ти става още по гадно, като гледаш колко хора има на армията в аматьорския футбол .

Винаги съм смятал,че по-важно е отборът да радва с играта си,а не с "посещаемост".Но,очевидно,като не можете да се радвате на играта,ще броите зрителите.

Ще се броиме... к'во да правиме друго във В група :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 20 авг 2015 23:51

blue avalanche написа:

Аз също много се радвам на играта на вашия обор.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 авг 2015 07:47

blue avalanche написа:

Що вие радвате ли се на играта на отбора ви и на подарените победи от „морето“(заради държавната помощ за стадиона) и от сателита „Монтана“ :!: :?:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”