ЧРД на Димитър Якимов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red Warrior
- Контакти:
Re: ЧРД на Димитър Якимов
ЧРД на Митата Якимов! От баща ми съм чувал само суперлативи за него. За съжаление обаче не е татуиран, не спи с фолк певици и не е надраскал Колизеума за го дават по медиите. 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Единодушно определян от хората, гледали футбол тогава, като един от най-добрите български играчи изобщо - жив и здрав да е 
Леевски, оле
Да е жив и здрав! Велик играч!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8[/youtube]
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!
Да е жив и здрав Митата Якимов!
- Captain Stottlemeyer
HEATSEEKER написа:Captain Stottlemeyer написа:HEATSEEKER написа:За Якимов , покойния Георги Соколов разправя, как преди мача с Бразилия на Световното 1966 г, всички в нашия отбор се насрали от страх, само на Якимов не му пукало.Великан.
Само че има една дребна подробност: Соколето (лека му пръст) не беше в състава за СП в Англия, той приключи с националния отбор една година по-рано. От уважение към паметта му няма да коментирам казаното от него (ако наистина го е казал), а теб ще те посъветвам да проверяваш източниците си (руснаците казват "доверяй, но проверяй"), преди да спамиш с глупости...
Аз не съм казал,че Соколов е бил, само казвам какво е казал в ''Тайните на Левски''
Ако беше поне малко по-умен и интелигентен, щеше да съобразиш, какво може да измисли и да каже един футболист - обиден, защото е бил пренебрегнат за националния отбор от собствения му треньор (Витлачил по онова време беше треньор и на "Левски"). За теб, обаче, очевидно е по-приятно да се ровиш в коша с мръсното пране...
Добре, аз пък казвам (каза ми го за теб човек, на когото са му го казали под гаранция в Гранд Мол Варна), че ти си изкарваш хляба в позиция партер, като обслужваш турските шофьори на ТИР Паркинга на Био Петрол...
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ