Ще дам 10 лева на месец за мачовете на ЦСКА !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

g3_ev2
Контакти:

Re: Ще дам 10 лева на месец за мачовете на ЦСКА !

Мнениеот g3_ev2 » 07 юли 2015 12:25

Имам чувството, че инициирането на теми като тази е форма на реклама!

Пурата
Контакти:

Мнениеот Пурата » 07 юли 2015 12:29

Готвача написа:

pepo написа:

Готвача написа:
10 лв за мач от В група? :mrgreen: Я отивай да ги гледаш на живо,ще ти излезе по евтино,а нас ни оставете да си гледаме "измислената" А група,за която се борехте със зъби и нокти да останете,правехте ми-ми на кого ли не,а сега се мъчите да ни обяснявате колко сте велики и как ТВ-те ще изгубят като ви няма.Джудж като ви докара отново на ръба на покрива с голи задници,друга песен ще запеете,ама нейсе. Сега се радвайте на възхода който ви очаква,мислете си за промоцията в профи футбола догодина и как няма да участвате там по знайни причини.Или все още има наивници,които си мислят че някой ще плати тези един Бог знае колко млн лева дългове?

Kазал е за МЕСЕЦ,ама ти беше по-лесно да напишеш пет реда простотии,отколкото да прочетеш британецо.

От кога истината е простотия ПРОВИНЦИАНАЛИСТЧЕ?

Наистина си неграмотен,британченце-измии си ръцете от пясъка,че е време за следобеден сън :lol: :lol: :lol:

възможно е да се дължи на чувство за хумор също...ако е искал да каже примерно провинциАНАЛистче.... :) :) :) :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 07 юли 2015 12:31

мили написа:
Red thunderstorm написа:
мили написа:
BRF написа:Тази година ще е доста трудно посещението на такива като мене(от Бургас) за мачове!Най-близкия е във Велинград,което си е над 300км!Затова и аз ще си взема домакинска карта,пък ще видя на колко мача ще успея да присъствам!В Б група ще е друго!

Това за Б група пак ли е гарантирано от държавата?

Що пак? :? Ние трибуна не сме получавали!

ААА, не си кривете душите!
От 1948 година сте получили не само трибуни, ами още много "подаръци" - играчи, треньори, купи, титли и още какво ли не???

Забрави полуфинала за КЕШ хаха
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 07 юли 2015 12:33

мили написа:
Red thunderstorm написа:
мили написа:
BRF написа:Тази година ще е доста трудно посещението на такива като мене(от Бургас) за мачове!Най-близкия е във Велинград,което си е над 300км!Затова и аз ще си взема домакинска карта,пък ще видя на колко мача ще успея да присъствам!В Б група ще е друго!

От 1948 година сте получили не само трибуни, ами още много "подаръци" - играчи, треньори, купи, титли и още какво ли не???

Е, затуй пък вие само са 4г. наваксахте. :)
Това си го чел само по архивите без да знаеш кое точно е било истина. Докато всички в момента сме свидетели как си "спечелихте" четирите титли. Може и да грешим в съмненията си за някои от тях, но като цяло това се насади като усещане. Имаме право да го говорим и мислим, както и ти го правиш, без да си убеден, но ей тъй, да си кажеш. ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 юли 2015 12:39

Готвача написа:
BRF написа:
Готвача написа:10 лв за мач от В група? :mrgreen: Я отивай да ги гледаш на живо,ще ти излезе по евтино,а нас ни оставете да си гледаме "измислената" А група,за която се борехте със зъби и нокти да останете,правехте ми-ми на кого ли не,а сега се мъчите да ни обяснявате колко сте велики и как ТВ-те ще изгубят като ви няма.Джудж като ви докара отново на ръба на покрива с голи задници,друга песен ще запеете,ама нейсе. Сега се радвайте на възхода който ви очаква,мислете си за промоцията в профи футбола догодина и как няма да участвате там по знайни причини.Или все още има наивници,които си мислят че някой ще плати тези един Бог знае колко млн лева дългове?

Няма от какво да се оплаквате!Реално ще направим услуга и на всички други фенове!Не вярвам този платен канал да издържи!

Не се оплакваме,но е странно/ако не и смешно/ да се предлагат 10лв на месец!!!за мачове на един отбор във В група,при положение,че за 4 лева на МЕСЕЦ
хората гледат цялата А група+ВИСШАТА ЛИГА.И този канал ще издържи,дори само да предава останалите мачове без А група.Продукта си е направо БЕЗ ПАРИ.
С оглед на мачовете на ЦСКА в аматьорският футбол,си мисля че точно на вас ви направиха услуга.Ще се види кои точно са истинските ви фенове и ще се отървете от глорихънтърите.Нали не си мислиш,че някой от последните ще се грабне да ходи на мач с горно-надолнище на майната си?

Човекът е изказал собственото си мнение,че би давал 10лв за да гледа ЦСКА!
Колкото до въпросния канал-силата му беше в А група,всички други мачове могат да се гледат на компютър.Разбира се ако се впрегнете всички мразещи ЦСКА да обяснявате колко е хубаво да го има канала,успех плащайте си и толкова!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 юли 2015 12:45

мили написа:
BRF написа:
petko.h.markov написа:
BRF написа:Не бих давал на някаква си телевизия толкова пари,на ЦСКА бих дал!Всъщност ще давам за ЦСКА!

Ако пак има абонаментни карти ще си купя-така парите ще отидат директно в клуба.Относно темата тя е за хора,които
са много активни тук,но не стъпват на стадиона.

Тази година ще е доста трудно посещението на такива като мене(от Бургас) за мачове!Най-близкия е във Велинград,което си е над 300км!Затова и аз ще си взема домакинска карта,пък ще видя на колко мача ще успея да присъствам!В Б група ще е друго!

Ти как мислиш,сельо комплексиран?
Поне мааааааааалко не ти ли е неудобно да коментираш държавата след като ви е най-големия спонсор!??!
Последна промяна от BRF на 07 юли 2015 12:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 юли 2015 12:50

ivodm72 написа:Тоя щял да даде 10 лева за да гледа САМО цска,щото като даде 4 лева примерно и го карат да гледа другите насила.

Ми така е решил човека,ти за лефски колко би дал?

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 07 юли 2015 13:13

Аз ще дам за сезонна карта, ако има такава.
За В група много държа да не ни дават мачовете по телевизиите на Нова. Нека да се види чистият интерес към ЦСКА колко е и съответно колко е на А група без ЦСКА. За да няма после спекулации.
Аз не искам да си заравяме главите в пясъка. Ясно е, че ЦСКА - Чико (Бяга) няма как да е с по-голяма аудитория от ЦСКА-Левски, ЦСКА-Лудогорец или Левски-Лудогорец, Левски-Ботев.
Предпочитам да ни дават мачовете по ефирна телевизия, както и по-интересните мачове от А група, за да има равнопоставеност.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 07 юли 2015 13:45

мили написа:
Red thunderstorm написа:
мили написа:

Я покажи/докажи, някой отбор който да е платил, за да вземе играч от друг отбор по онова време?
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 07 юли 2015 13:47

g3_ev2 написа:Имам чувството, че инициирането на теми като тази е форма на реклама!

Не, имаш чуството че си комплексарин от ЦСКА и те яд. ;)
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Върни се в “ЦСКА”