Дълговете на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Дълговете на ЦСКА!

Мнениеот Red Warrior » 01 юли 2015 16:16

Това с Литекс не се осъществи тази година. Какъв е смисъла да се прави догодина? Според мен "В" група никога не беше седяла като опция пред ГГ, но така се стекоха нещата. Наистина при аматьорите има по-малко приходи, но и по-малко разходи. Може би от 25 човека, 18 ще са юноши с по 2-3 хилки заплата. Ако си пълним стадиона, ЦСКА само с тези приходи ще може да си изплаща дълговете. Имаме нужда и от тема за сезонните карти. :idea:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
OMID
Контакти:

Мнениеот OMID » 01 юли 2015 16:34

Red Warrior написа:Това с Литекс не се осъществи тази година. Какъв е смисъла да се прави догодина? Според мен "В" група никога не беше седяла като опция пред ГГ, но така се стекоха нещата. Наистина при аматьорите има по-малко приходи, но и по-малко разходи. Може би от 25 човека, 18 ще са юноши с по 2-3 хилки заплата. Ако си пълним стадиона, ЦСКА само с тези приходи ще може да си изплаща дълговете. Имаме нужда и от тема за сезонните карти. :idea:

Думичките "дългове" и "изплащане" в едно изречение никога не ги слагай. :) :) Еле пък и "собствени приходи"... :o

Потребителски аватар
cskasofia1948
Контакти:

Мнениеот cskasofia1948 » 03 юли 2015 19:19

Според мен джуджето иска да си мери патката с мастията, а Ловеч му е тесен за тая работа, иска да бие с име, не само с пари.

+1
Още от дете, запали моето сърце, винаги ще бъда верен, аз обичам ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”