Не подценявайте В групата. Има момчета, които ще се сковат срещу червения екип и трибуна, но и такива, които ще дават 200% от себе си, за да покажат, че могат да играят добър футбол.
Трябват ни освен опитни и активни играчи, подвижни, а не на буква Ф и да гледат от близо. Топката сама няма да влезне във вратата на противника.
Дано да са го разбрали играчите виждайки статистиката от последния етап на миналия сезон.
ЦСКА - лятна селекция 2015
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - лятна селекция 2015
Какво стана с Марко, напусна ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Кировец написа:Не подценявайте В групата. Има момчета, които ще се сковат срещу червения екип и трибуна, но и такива, които ще дават 200% от себе си, за да покажат, че могат да играят добър футбол.
Трябват ни освен опитни и активни играчи, подвижни, а не на буква Ф и да гледат от близо. Топката сама няма да влезне във вратата на противника.
Дано да са го разбрали играчите виждайки статистиката от последния етап на миналия сезон.
Всеки ще дава максимума за да покаже, че става нещо от него и за това няма да ни е лесно, но те на нас винаги ни скачат всички на 120%.. нищо ново няма да е!
@ Сериозно отношение към всички мачове, армейска дисциплина и ще се получат нещата!

vaskonti написа:Какво стана с Марко, напусна ли?
За Марко нз, но Бадема май ще идва..
-
vaskonti написа:Какво стана с Марко, напусна ли?
Кировеца го освободи, каза без букви "Ф".

Teo написа:vaskonti написа:Какво стана с Марко, напусна ли?
За Марко нз, но Бадема май ще идва..
Бадема никога повече да не стъпва на Армията
Хубавото е че Ицо Янев не се е обадил на него и на Тошко Янчев
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
Kolec написа:А бе, какво се случва с Костадин Стоянов ? Последно бях чул, че надебелял и май е спрял с футбола. Момчето е на 29 години (Хахах той ми е набор де ама..), при една сериозна подготовка и здраво трудене може да ни свърши добра работа..
Може да ви свърши страхотна работа, като например да ви вози до Велинград

[offtopic]Бившият футболист на ЦСКА-Костадин Стоянов обмисля да сложи край на кариерата си, съобщава „7 Дни спорт".
27-годишният защитник, който за последно игра в Берое е отчаян, че ще си остане завинаги свободен агент. Към него нямало никакви офери освен една, която била за таксиметров шофьор.
Преди време Стоянов беше основен играч в ЦСКА, но след проблемите му с допинга през 2011 г., кариерата му тръгна надолу. Той първо беше наказан за три месеца, а след това претърпя и тежко контузия.[/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Карачанаков свободен агент
Договорът на Антон май изтече защо не го договорят за ЦСКА . Какво мислите все пак каза че ако Стойчо го няма той ще се върне . Нали ще се дават шанс на младите . Пък и той иска да получи шансб.
- dreben23
- Контакти:
Много ни е слаба групата ако трябва да съм честен, ама поне има юноши.
Лошото е, че и за В група не стават. Сигурен съм, че в половината отбори има доста опитни играчи, а при нас Гришата Долапчиев.
Иска си доста подсилване, ама като гледам, че вече имаме цели 18, свободните квоти са най-много 5-6. Трябва да се заредим със сериозно търпение оттук насетне и да си върнем и критериите за оценяване на аматьорския футбол, поне аз. Но това ще стане в течение на първенството.

Иска си доста подсилване, ама като гледам, че вече имаме цели 18, свободните квоти са най-много 5-6. Трябва да се заредим със сериозно търпение оттук насетне и да си върнем и критериите за оценяване на аматьорския футбол, поне аз. Но това ще стане в течение на първенството.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Re: Карачанаков свободен агент
Е как, бе - Мирчо Димитров ще го уреди в голям руски отбор ... Дори в Том може да акостира
За съжаление, на Карачанака тавана му е да е сносен играч в "А" група ... Не, че няма качества - в главата не му стига за повече

Леевски, оле