OMID написа:Надявам се Гришата да е измислил нещо... "продажба на обособена част от търговско предприятие" може би, и да почваме да играем.
Измислил е той още преди няколко месеца, не знам дали ще ви хареса.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
OMID написа:Надявам се Гришата да е измислил нещо... "продажба на обособена част от търговско предприятие" може би, и да почваме да играем.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:OMID написа:Надявам се Гришата да е измислил нещо... "продажба на обособена част от търговско предприятие" може би, и да почваме да играем.
Измислил е той още преди няколко месеца, не знам дали ще ви хареса.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
W84me написа:300 милиона, закривай
гражданин от село написа:leedsuafc написа:Авторчето, нали три деца имаше(третото ЦФКА Средец),и третото ти беше умряло от ония дни,щото видиш ли било по долните групи? Възкръсна ли, какво стана? Разкажи ни ако обичаш.
Ти си гледай арабелите и индийците в лийдс за нас не се грижи.
великия Лийдс
![]()
![]()
W84me написа:300 милиона, закривай
1982 написа:Не, продажбите на Чочев, Буш и МБоли бяха само в рамките на около половин година ....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта