Дълговете на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Дълговете на ЦСКА!

Мнениеот W84me » 01 юли 2015 09:14

OMID написа:Надявам се Гришата да е измислил нещо... "продажба на обособена част от търговско предприятие" може би, и да почваме да играем. :)

Измислил е той още преди няколко месеца, не знам дали ще ви хареса. :shock:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
OMID
Контакти:

Мнениеот OMID » 01 юли 2015 09:18

W84me написа:
OMID написа:Надявам се Гришата да е измислил нещо... "продажба на обособена част от търговско предприятие" може би, и да почваме да играем. :)

Измислил е той още преди няколко месеца, не знам дали ще ви хареса. :shock:

Толкова сме изстрадали, че всичко ще ни хареса... :twisted: :lol:
Разбираш ли сега до къде сме я докарали? Гледайте да не я докарате дотам и другите отбори...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юли 2015 10:25

Мда, въпросът с дълговете все още виси като воденичен камък на червения врат. По-назад някой много добре запита дали Г-н Ганчев ще плаща старата сметка. Честно казано, и аз не мисля че има такива намерения, то даже въпросът е дали ще плаща и текущите задължения като заплати, премии, нафта, ток, вода, такси и т.н.
То май и за рейс трябва да се мисли, че след като фирмата свали позорно дечицата преди гостуването им, май се зарече, че на по-късен етап ще си прибере возилото. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 01 юли 2015 10:35

Автобусът си го прибраха.Днес са тръгнали с кола на Етап.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 юли 2015 10:45

W84me написа:300 милиона, закривай :!:

Духай :o :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 01 юли 2015 11:15

Има само едно решение този проблем. Собственика на базата е министерството и ако министъра се запъне и каже
без да се плати на НАП няма база то тогава няма изход. И не е вярно че ЦСКА няма приходи само от тарнсфери от 2008-ма когато
започна всичко като нищо са продадени играчи по договори за на 35-на млн. лв. къде са отишли обаче е друг въпрос.
Министерството може да съдейства да се платят тези дългове, това го гледаме от години в България, дават на Инджов и
ГГ няколко държавни поръчки с условието под масата че печалбата им отива за погасяване на дълга и нещата се решени.
Проблема е че ГГ не е от кръга бизнесмени близки до сегашната власт, за Инджов не мога да гарантирам играе с всички!
Най-заробващото нещо в ЦСКА е политиката когато даден треньор реши че определени футболисти не му трябват (които преди това е одобрил)
ЦСКА спираше да им плаща заплатите и всички си тръгваха по вина на клуба и всеки с делото си за неполучени и дължими по договор
заплати. Точно това е проблема с Тенгариня,Нилсон и всички други. Дали е правено нарочно не знам.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 юли 2015 11:39

гражданин от село написа:
leedsuafc написа:Авторчето, нали три деца имаше(третото ЦФКА Средец),и третото ти беше умряло от ония дни,щото видиш ли било по долните групи? Възкръсна ли, какво стана? Разкажи ни ако обичаш.
Ти си гледай арабелите и индийците в лийдс за нас не се грижи.

великия Лийдс

:lol: :lol: :lol:

Ами велик е:
- финалист за КЕШ: 1975 г.
- финалист за КНК: 1973 г.
- печели купата на панаирните градове: 1968, 1971 г.
- финалист за купата на панаирните градове: 1967 г.
....ама ти откъде да знаеш, пък и кой да ти каже!?... :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
КоцеМаца
Контакти:

Мнениеот КоцеМаца » 01 юли 2015 11:54

W84me написа:300 милиона, закривай :!:

Закривам ... майка ти под завивките, всяка вечер!

Потребителски аватар
баничката
Контакти:

Мнениеот баничката » 01 юли 2015 12:48

1982 написа:Не, продажбите на Чочев, Буш и МБоли бяха само в рамките на около половин година ....

Интересно ми е някой запознат да каже схемата, по която Лупи открадна парите за Буш,
те въобще не са идвали до София.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 01 юли 2015 14:38

Дълговете на ЦСКА няма да позволят и догодина да вземат лиценз!Това го знаят дори хора от сегашни щаб, ама не смеят да кажат и дума :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “ЦСКА”