При нов ЦСКА на коя страна ще сте
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: При нов ЦСКА на коя страна ще сте
Разбира се, ако има нов клуб, ще ходя в Урвич, ще ходя с чест, без да лапам мутренски пишки и да припознавам чужди отбори за свои.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Съвет към ГОНГ:
Бързо да намерите някоя журналя-писарюшка да напише статия:
- Аз обичам Локомотив (София)

Бързо да намерите някоя журналя-писарюшка да напише статия:
- Аз обичам Локомотив (София)

Антверп, Аалст, B 1903, Люцерн, О.Ф.Н., Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), Жилина, Дебрецен,Търнава, Сараево, Иртыш Павлодар...keeps counting => "Не спирате да губите по цялата земя!"
Чакаме декларация от многобройните фенове на Чавдар Етрополе сега...
"Скъпи Емо, не ни затривай....ние имаме история..."

"Скъпи Емо, не ни затривай....ние имаме история..."

Трябва да сте пълни идиоти да позволите Божков или само Ганчев да направи ново ЦСКА от В група... ако ще прави някой нов отбор ЦСКА, това трябва да са фенове или конгломерат от хора, но да не се дават 100% на един човек...тая мутра иска просто да вземе базите без пари почти... Инвеститори и спонсори винаги ще се намерят за един нов ЦСКА, така че не ви трябва еднолично управление от мутра... и новия ЦСКА ще докарат до това положение след време!!! Това е много по-важно от въпроса с откупуването на чужд лиценз!!!
От ЦСКА, от СОФИЯ, играещ на Българска Армия, с червените екипи и емблемата ще съм. Ако такъв отбор няма - забравям за български футбол и ще си следя Ливърпул.
На кого да се доверим?
Ако е възможно нека се пусне анкета.
На кого да се доверим?
1.Васил Божков
2 Гриша Ганчев
Както виждаме и двамата са склонни да започнат от В група,единия прави ново дружество,другия се заема със старото.
На кого да се доверим?
1.Васил Божков
2 Гриша Ганчев
Както виждаме и двамата са склонни да започнат от В група,единия прави ново дружество,другия се заема със старото.
Последна промяна от dindan на 24 юни 2015 18:56, променено общо 1 път.
Re: На кого да се доверим?
dindan написа:Ако е възможно нека се пусне анкета.
На кого да се доверим?
1.Васил Божков
2 Гриша Ганчев
Както виждмае и двамата са склонни да започнат от В група,единия прави ново дружество,другия се заема със старото.
Аз лично бих се доверил на Ганчев . Тук много се изписа за морал , особено от едни морално не чистоплътни индивиди . Въобще не се водя от мненията им , но смятам , че проекта на Ганчев за оздравяване на оригиналния клуб е най - близо до това , което се нарича МОРАЛ .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Гриша Ганчев
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Ако и на Божков му пука толкова, колкото твърди, трябва да се присъедини към Ганчев и Инджов.Това ще е най-доброто за ЦСКА.Никакви нови дружества.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
HekakaB написа:Ако и на Божков му пука толкова, колкото твърди, трябва да се присъедини към Ганчев и Инджов.Това ще е най-доброто за ЦСКА.Никакви нови дружества.
И аз съм на това мнение