727150 написа:Припознавате ли армейци ? - Припознаваме, припознаваме....Чудесно отговаряте !..Урааа...
-Ще пердашите ли пак идиота?
-ДАААААААА
-Отлично!
-Пак ще го евем тактично!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
727150 написа:Припознавате ли армейци ? - Припознаваме, припознаваме....Чудесно отговаряте !..Урааа...
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()
Red Warrior написа:Скоро видях фейсбука на един познат от квартала - левскарче, вече си е сложил като любим клуб Лудогорец.
volf написа: ЦСКА беше наследничка на партията и беше оставена от нея за доотглеждане на бивши партийни функционери-доносници, които я онодиха многократно и ограбиха, а днес претендират за наследството!
Всеки от тях ще посочи някое ново "ЦСКА" като отроче между него и покойницата, като го обяви за достоен, първороден и морален наследник на бижутата и, а феновете ще покани да ръколяскат на кръщенето, като в зависимост от емоционалната си стабилност ще имат възможност и да се вричат във вярност на отрочето и доносника!
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()
nadiazarata написа:Предварително се извинявам на феновете на цска за думите ми по-долу но вашето ми прилича на курвенска работа - съпруга(цска) е все още жив,вярно на командно дишане и системите му отвсякъде стърчат а вие вече се хванахте със следващия чичко паричко. Поне от кумова срама изчакаите вашия цска да обяви фалит ли, несъстоятелност ли или квото е там и тогава залюбваите друг
Nuke написа:Red Warrior написа:Скоро видях фейсбука на един познат от квартала - левскарче, вече си е сложил като любим клуб Лудогорец.
Ей затова ще потънете - злобари до мозъка на костите си. Отборът им загива, а те се занимават с левскарчета във фейса.
Libera написа:Каквито феновете - такъв и клубът - осран! Който има претенции, да извади 30 милиона и да "оздравява". Другото са глупости на болни мозъци. Що за фен може да предпочита отборът му да вземе лиценза я на Литекс, я на Верея вместо да започне с нов лиценз, който си е негов? Това е толкова малоумно, че чак да се чудиш как съществуват толкова прости хора. Който е фен не подбира в коя група е отборът му, но май теорията за избирателните фенове ще излезе съвсем вярна - за някои да си фен на нещо е просто мода!
volf написа:DidoManUtd написа:volf написа:DidoManUtd написа:Имам гадното усещане, че цялата истерия е за това кой да прилапа базите. И министъра каза че ще ги даде на припознатия от феновете отбор, затова се почва едно делене и баровците с парите / всичките без изключение Божков, Ганчев, Инджов, Манджуков / сега обещават светло бъдеще само и само да бъдат "припознати". Единия обещава А окръжна и бюджет, другия дава избор В група Б група и бюджет, ако искаме може и А група заедно с Гришата и т.н.
Цялата история ми се вижда режисирана от някъде и най лошото е че ритайки се помежду си големите играчи разделят нас, обикновените фенове които не спим нощем и се чудим кво ще стане.
Дано да не успеят да ни разделят или да направят два отбора, които да се карат пред министъра на кой да даде стадиона и т.н. Ще бъде жалко.
Точно така е, само че феновете не са от значение за избора на законодателите - те са просто част от програмата на "баровците - доносници"!
В такъв случай не ни остава нищо друго освен всеки да си направи избора, можем само да се надяваме че ще бъде правилен и да чакаме времето да го покаже.
Колкото до "покойницата" не знам що си мисля че скоро в А група ще се отвори цяло гробище и май и там ще ни се наложи да бъдем Първи... Съдба, кво да правиш![]()
![]()
Nuke написа:Red Warrior написа:Скоро видях фейсбука на един познат от квартала - левскарче, вече си е сложил като любим клуб Лудогорец.
Ей затова ще потънете - злобари до мозъка на костите си. Отборът им загива, а те се занимават с левскарчета във фейса.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта