Време за реакция и от другите фенове на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Време за реакция и от другите фенове на ЦСКА

Мнениеот Red Warrior » 18 юни 2015 14:00

Често забравям поговорката, че с луд, пиян и глупак не се спори - те винаги са прави. :roll: 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 18 юни 2015 14:01

BRF написа:
yavorescu написа:Според мен това е достойна позиция, аз така бих постъпил ако същото стане с моя любим клуб.

Човек за да твърди такова нещо,трябва да го преживее!Не знаеш как би постъпил!

Аз като станах фен на Черно море, отбора беше в Б група, без особени перспективи да се завърне в елита, камо ли да печели титли и купи. След убийството на Илия Павлов бяхме пред фалит, в подобна ситуация на вашата. Но понеже не сме ЦСКА или Левски, кандидати за спасители-собственици нямаше и опасността да изчезнем беше абсолютно реална. И тогава имаше варианти/спекулации за вливания, преименувания, фенско управление и т.н. Тогава взех решението за себе си при евентуален подобен развой на събитията.

Много мои приятели, познати, че даже и роднини спартаклии се отказаха от Спартак Варна поради същите причини. Все достойни хора, истински спартаклии, които истинските моряци уважаваме много.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 юни 2015 14:05

yavorescu написа:
BRF написа:
yavorescu написа:Според мен това е достойна позиция, аз така бих постъпил ако същото стане с моя любим клуб.

Човек за да твърди такова нещо,трябва да го преживее!Не знаеш как би постъпил!

Аз като станах фен на Черно море, отбора беше в Б група, без особени перспективи да се завърне в елита, камо ли да печели титли и купи. След убийството на Илия Павлов бяхме пред фалит, в подобна ситуация на вашата. Но понеже не сме ЦСКА или Левски, кандидати за спасители-собственици нямаше и опасността да изчезнем беше абсолютно реална. И тогава имаше варианти/спекулации за вливания, преименувания, фенско управление и т.н. Тогава взех решението за себе си при евентуален подобен развой на събитията.

Много мои приятели, познати, че даже и роднини спартаклии се отказаха от Спартак Варна поради същите причини. Все достойни хора, истински спартаклии, които истинските моряци уважаваме много.

Иначе казано ,не си го преживял!Бил си близо до това,но не си!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 18 юни 2015 14:06

bobo_13 написа: Че тя марката ЦСКА нали е заложена в НАП и дефакто от години нито едно АД не я притежава. За каква марка викате тогава на Армията, слек като тя е в НАП?

За особени залози чувал ли си ? :lol:

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 18 юни 2015 14:10

Някои заблудени хора ми пишат,че щели да ме уважават повече,ако не съм подкрепил новият ЦСКА.За какво ми е уважението на хора,които не познавам,нито те ме познават?Хората,които ме познават ме уважават или не уважават,заради моите морални принципи,заради постъпките ми,заради образованието ми,работата ми,семейството ми.А не заради това кой футболен отбор подкрепям.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 юни 2015 14:15

Гуу написа:
bobo_13 написа: Че тя марката ЦСКА нали е заложена в НАП и дефакто от години нито едно АД не я притежава. За каква марка викате тогава на Армията, слек като тя е в НАП?

Единственото което ме интересува от цялата ситуация с ЦСКА е да се събере най-накрая Изпълкома на БФС и да реши дали от следващия сезон Б група ще бъде от 24 отбора и дали Етър ще е поканен като 2-ри отбор в своята В група. Така се говори цяла пролет, водени са неофициални разговори с ръководството на клуба, но няма нищо официално. А в момента фенове, ръководство и играчи седят и чакат, защото:
- Ако Етър е в Б група, то много бързо трябва да се започне селекция, подготовка и да се увеличи бюджета на отбора
- Ако отново сме във В група, то подготовката ще започне по-късно, Гочето Василев и някои от играчите ще напуснат, а трябва да се мисли и за нови играчи с които да се атакува Б група следващия сезон

Това ме интересува от цялата ситуация с ЦСКА. Търсенето на всякакви законни/незаконни начини да има някакъв такъв клуб в А група бави събирането на ИЗпълкома, а с това и съдбата на любимия ми клуб.
Иначе то е ясно за всички странични наблюдатели, че вие винаги извъртате паницата както на вас ви е угодно и сами не знаете на кого сте фенове.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 юни 2015 14:17

bobo_13 написа:
Гуу написа:

Единственото което ме интересува от цялата ситуация с ЦСКА е да се събере най-накрая Изпълкома на БФС и да реши дали от следващия сезон Б група ще бъде от 24 отбора и дали Етър ще е поканен като 2-ри отбор в своята В група. Така се говори цяла пролет, водени са неофициални разговори с ръководството на клуба, но няма нищо официално. А в момента фенове, ръководство и играчи седят и чакат, защото:
- Ако Етър е в Б група, то много бързо трябва да се започне селекция, подготовка и да се увеличи бюджета на отбора
- Ако отново сме във В група, то подготовката ще започне по-късно, Гочето Василев и някои от играчите ще напуснат, а трябва да се мисли и за нови играчи с които да се атакува Б група следващия сезон

Това ме интересува от цялата ситуация с ЦСКА. Търсенето на всякакви законни/незаконни начини да има някакъв такъв клуб в А група бави събирането на ИЗпълкома, а с това и съдбата на любимия ми клуб.
Иначе то е ясно за всички странични наблюдатели, че вие винаги извъртате паницата както на вас ви е угодно и сами не знаете на кого сте фенове.

:lol: :lol: :lol:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 18 юни 2015 14:20

BRF написа:Иначе казано ,не си го преживял!Бил си близо до това,но не си!

Защо? Приел съм възможността тогава Черно море да го няма повече и да не бъда фен на друг отбор. Не бих припознал нов Черно море, който е преобразуван Добруджа, Шумен или Рилски спортист. А повечето от вас са готови да станат фенове на Литекс-ЦСКА при положение, че ЦСКА още го има. Ако пътя за вас оттук нататък минава само през ново дружество, не е ли далеч по-добре това дружество (независимо кой го притежава и управлява) да е създадено като ново и по този начин да е естествен правоприемник на ЦСКА, вместо да се преименува дружеството на ПФК Литекс? 2-3-4 години извън елита е напълно приемлива цена за запазване на клубната и фенската чест, поне според мен.

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 18 юни 2015 14:21

Пак казвам-цялата работа е заради титлите- мислят си че хибрида на Черепа и Гришата ще почне да печели титла след титла.И когато следващият сезон Домуса ги прегази отново и ги остави за пореден път с калъфките, ще настъпи отрезвяване не на всички, но на една не малка част от феновече, и ще се сетят че истинското ЦСКА е във В група, а догодина по това време може би вече и във Б група ;)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 юни 2015 14:24

yavorescu написа:
BRF написа:Иначе казано ,не си го преживял!Бил си близо до това,но не си!

Защо? Приел съм възможността тогава Черно море да го няма повече и да не бъда фен на друг отбор. Не бих припознал нов Черно море, който е преобразуван Добруджа, Шумен или Рилски спортист. А повечето от вас са готови да станат фенове на Литекс-ЦСКА при положение, че ЦСКА още го има. Ако пътя за вас оттук нататък минава само през ново дружество, не е ли далеч по-добре това дружество (независимо кой го притежава и управлява) да е създадено като ново и по този начин да е естествен правоприемник на ЦСКА, вместо да се преименува дружеството на ПФК Литекс? 2-3-4 години извън елита е напълно приемлива цена за запазване на клубната и фенската чест, поне според мен.

Няма никаква разлика от ново дружество и преименувано без дългове, което е лицензоносител на МАРКАТА. Собственика й е правоприемника. Другото са юридически лица, които управляват финансовите потоци и нищо повече.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “ЦСКА”