Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
BRF написа:yavorescu написа:Според мен това е достойна позиция, аз така бих постъпил ако същото стане с моя любим клуб.
Човек за да твърди такова нещо,трябва да го преживее!Не знаеш как би постъпил!
yavorescu написа:BRF написа:yavorescu написа:Според мен това е достойна позиция, аз така бих постъпил ако същото стане с моя любим клуб.
Човек за да твърди такова нещо,трябва да го преживее!Не знаеш как би постъпил!
Аз като станах фен на Черно море, отбора беше в Б група, без особени перспективи да се завърне в елита, камо ли да печели титли и купи. След убийството на Илия Павлов бяхме пред фалит, в подобна ситуация на вашата. Но понеже не сме ЦСКА или Левски, кандидати за спасители-собственици нямаше и опасността да изчезнем беше абсолютно реална. И тогава имаше варианти/спекулации за вливания, преименувания, фенско управление и т.н. Тогава взех решението за себе си при евентуален подобен развой на събитията.
Много мои приятели, познати, че даже и роднини спартаклии се отказаха от Спартак Варна поради същите причини. Все достойни хора, истински спартаклии, които истинските моряци уважаваме много.
bobo_13 написа: Че тя марката ЦСКА нали е заложена в НАП и дефакто от години нито едно АД не я притежава. За каква марка викате тогава на Армията, слек като тя е в НАП?
Гуу написа:bobo_13 написа: Че тя марката ЦСКА нали е заложена в НАП и дефакто от години нито едно АД не я притежава. За каква марка викате тогава на Армията, слек като тя е в НАП?
За особени залози чувал ли си ?
bobo_13 написа:Гуу написа:bobo_13 написа: Че тя марката ЦСКА нали е заложена в НАП и дефакто от години нито едно АД не я притежава. За каква марка викате тогава на Армията, слек като тя е в НАП?
За особени залози чувал ли си ?
Единственото което ме интересува от цялата ситуация с ЦСКА е да се събере най-накрая Изпълкома на БФС и да реши дали от следващия сезон Б група ще бъде от 24 отбора и дали Етър ще е поканен като 2-ри отбор в своята В група. Така се говори цяла пролет, водени са неофициални разговори с ръководството на клуба, но няма нищо официално. А в момента фенове, ръководство и играчи седят и чакат, защото:
- Ако Етър е в Б група, то много бързо трябва да се започне селекция, подготовка и да се увеличи бюджета на отбора
- Ако отново сме във В група, то подготовката ще започне по-късно, Гочето Василев и някои от играчите ще напуснат, а трябва да се мисли и за нови играчи с които да се атакува Б група следващия сезон
Това ме интересува от цялата ситуация с ЦСКА. Търсенето на всякакви законни/незаконни начини да има някакъв такъв клуб в А група бави събирането на ИЗпълкома, а с това и съдбата на любимия ми клуб.
Иначе то е ясно за всички странични наблюдатели, че вие винаги извъртате паницата както на вас ви е угодно и сами не знаете на кого сте фенове.
BRF написа:Иначе казано ,не си го преживял!Бил си близо до това,но не си!
yavorescu написа:BRF написа:Иначе казано ,не си го преживял!Бил си близо до това,но не си!
Защо? Приел съм възможността тогава Черно море да го няма повече и да не бъда фен на друг отбор. Не бих припознал нов Черно море, който е преобразуван Добруджа, Шумен или Рилски спортист. А повечето от вас са готови да станат фенове на Литекс-ЦСКА при положение, че ЦСКА още го има. Ако пътя за вас оттук нататък минава само през ново дружество, не е ли далеч по-добре това дружество (независимо кой го притежава и управлява) да е създадено като ново и по този начин да е естествен правоприемник на ЦСКА, вместо да се преименува дружеството на ПФК Литекс? 2-3-4 години извън елита е напълно приемлива цена за запазване на клубната и фенската чест, поне според мен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта