Време за реакция и от другите фенове на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Време за реакция и от другите фенове на ЦСКА

Мнениеот Red Warrior » 18 юни 2015 13:06

Маги Стралска написа:и аз не искам сливане.... нито закриване.... искам да се назначи кадърен мениджмънт.... който да направи програма за икономии.... връщане на дълговете.... и излизане от кризата.... сигурна съм че е възможно... с подкрепата на истинските фенове.... нямам предвид лумпените.... които нанасят повече вреди.... отколкото ползи.... и биха зарязали отбора ако играе в по-долните групи....

Магистралска, ти не разбра ли, че няма мераклии да връщат 30 млн. боклукчийски дългове. Иначе и аз искам ама...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
EnevY
Контакти:

Мнениеот EnevY » 18 юни 2015 13:07

Аз разбирам, че ЦСКА изгуби законно правото си да играе в елитната дивизия. От там пътищата са два. Фалит и ново дружество от А окръжна или В група с програма на чистене на задълженията. Това са правилата. Ние ще ги потъпчем само и само да сме в първа дивизия. Ние, не да търсим оправдания, на кого помагала държавата или не. И пак същите ние искаме Литекс да стане ЦСКА. Еми няма да стане. Ебавката е пълна.
Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите.

Айнщайн

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 18 юни 2015 13:09

Много ми е смешно как червената пропаганда насочва вината към манджуците, все едно всички преди тях бяха светци.

Падението ви почна още при мангала от индия и първия режим на томов, още тогава трябваше да ви отнемат лиценза за а група, не само за европа. Още от тогава сигурно са почнали да се трупат огромните дългове...

После дойдоха некви, които се казват Праховеца и Гърнето... само като им чуеш прякорите и ти става ясно. Тия свинюги се ползваха с подкрепа почти до края, защото плащаха на сектор г, а личния им бияч си биеше недоволните из тъпия ви сектор и другите смешки само седят и гледат.

После дойде Лупи на бял кон и заедно с онова лапацало тройчо симитлийски ви изманипулираха супер жестоко, че имат силата да "спасят" клуба, правеха некви ултра малоумни кампании по продажба на акции, докато точеха и точеха и точеха. Точно ей тия двамцата забиха и последните пирони в ковчега ви. Те ви ебаха. Докато вие викахте и им скандирахте имената и заставахте зад тях.

Накрая тия манджуци малко без да искат станаха мажоритарни собственици в цска, щото лупи не може да им върне дълга, а е заложил акции срещу тоя дълг.

Най-накрая излизате и викате: "Манджуците ни фалираха". Не, вие сами се фалирахте. Що търпяхте гърнето и праховеца толкова време да трупат дългове? - щото снасяха кинти на смешните ви фракциики. Защо изобщо допуснахте лупи да се върне и да ви дозакрие, при положение, че едва не ви закри първия път и само "синьото" бфс ви спаси да не играете в а окръжна още тогава? - щото сте елементарни, лесно манипулируеми селяци, които нямат грам чест и морал.

Още преди дори да е закрит, вие се отказахте от собсвения си клуб, в полза литекс ловеч и перспективата вб и гг да кихат кинти на умрелите ви фракции... Даже тука вече присъстват фрази, като "моралистите", ще кажеш, че е лошо някой да има морал. Има некви единици свестни чорбари, които умират от срам и вероятно ще престанат да следят бг футбол след тия циркове, които правите, как си въртите гъза за малко кинти от вб и гг.

Клуба ви е още жив и вие вече го захвърлихте, оплюхте и се отказахте от него. По-голям срам за един футболен фен от това не може да има. Вие сте срам за футбола.
Последна промяна от samo_levski на 18 юни 2015 13:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 18 юни 2015 13:11

EnevY написа:Аз разбирам, че ЦСКА изгуби законно правото си да играе в елитната дивизия. От там пътищата са два. Фалит и ново дружество от А окръжна или В група с програма на чистене на задълженията. Това са правилата. Ние ще ги потъпчем само и само да сме в първа дивизия. Ние, не да търсим оправдания, на кого помагала държавата или не. И пак същите ние искаме Литекс да стане ЦСКА. Еми няма да стане. Ебавката е пълна.

Единственото нещо, което ще потъпчем са псевдо-моралните устои на сините фенове.

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 18 юни 2015 13:11

за ЦСКА винаги може да се намери спонсор.... дори и в долните групи.... но няма значение.... щом собствениците нямат желание да се спаси клуба.... тогава никой не може да помогне.... аз простонаписах какво мисля.... и съм пределно наясно.... че то няма абсолютно никакво значение за съдбата на клуба.... съжалявам за любимия ми клуб.... чао...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 юни 2015 13:13

EnevY написа:Аз разбирам, че ЦСКА изгуби законно правото си да играе в елитната дивизия. От там пътищата са два. Фалит и ново дружество от А окръжна или В група с програма на чистене на задълженията. Това са правилата. Ние ще ги потъпчем само и само да сме в първа дивизия. Ние, не да търсим оправдания, на кого помагала държавата или не. И пак същите ние искаме Литекс да стане ЦСКА. Еми няма да стане. Ебавката е пълна.

Ти май продължаваш да правиш връзка между ново дружество и чистене на дълговете и не схващаш, че ново дружество, или преименуване на такова без дългове и именно да не се плащат стари борчове.
Последна промяна от Red Warrior на 18 юни 2015 13:14, променено общо 1 път.

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 18 юни 2015 13:13

T&T написа:
BRF написа:
Тик-Так1892 написа:
Ами,да.Защо не ни позволиха и на нас да го направим,убеден съм,че ако геренци имат нужда ще сменят правилниците на момента.Относно това,което наблюдавам в изказванията искам да ви кажа,че такава злоба и глупост има само тук в България.Следейки ултра културата в Полша имам приятели поляци,предимно фенове на Висла и имам впечатление... е такова нещо няма.Никой в Полша не е възразил срещу това изпадналият в тежко финансово състояние Лех Познан да бъде спасен.Сега ми избяга името на клуба,но собствениците му променят името на акционерното дружество и взимат марката ЛЕХ.ЦСКА е марката,а не фирмата.ЦСКА са там където са привържениците му.Били сме изоставили клуба си,вие окей ли сте,бе мерзавци?Много морални станахте всички изведнъж,преди известно време ни разправяхте,че ако фалираме и направиме ново дружетво,пак нямало да бъдем ЦСКА?А вие кои сте,бе келеши?Дружеството променяно 100-пъти,безсрамници.
Преди 8 дни Бургас 2010 стана Нефтохимик.

Еми догодина Нафтата може да са в А група!Супер,на кого му пука като ще има традиционен отбор?
Ботев отидоха във В група от зор!Не успяха да се вземат отбор с професионален лиценз!Да не се правят на по-католици от Папата!

БФС не позволи на Ботев да вземе лиценз на професионален отбор и затова сега не трябва да позволява на Литекс да се преобразува в ЦСКА. Когато Велбъжд стана Локомотив правилниците го позволяваха, когато Берое на Банев стана Берое на феновете правилниците го позволяваха, но сега както и през 2010 г., когато Ботев започна от В група, правилниците са категорични, че не може подобно преобразуване да се извърши в професионалния футбол. Именно поради това, че правилниците не позволяват Литекс да стане ЦСКА, замисленото от Божков и Ганчев не трябва да се случи.

иди го обясни на тия дето искат всичко на готово и на оня плебей Красен Кралев диамантения бос дето нема един лев и е потънал в дългове та се наложи Бойко да го вкара да открадне некой друг лев от ремонт на зали да си погаси дълговете!!!! тоя е толкова минисътр колкото един продавач на часовници от Илиянци може да бъде!!!!!

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 18 юни 2015 13:14

Кои ние?Ти ли ще преименуваш Литекс на ЦСКА?Или някой друг фен на ЦСКА?Защо си мислиш,че нещо зависи от феновете на ЦСКА/какъвто ти явно не си/?След няколко дни аз като фен ще съм поставен пред свършен факт.Аз каква вина имам,та да се срамувам ,както ни убеждават говедата?И какво трябва да направя при това положение-да се откажа завинаги от българският клубен футбол,или да стана фен на ФК Подуяне?

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 18 юни 2015 13:16

Демба Ба написа:На нас Левскарите ни е все едно кого ше пердашим- ЦСКА или ЛитЕкс- и двата отбора сме ги били, били, понякога дори сме ги и спуквАле от бой, така че ...ЦСКА,Литекс-все едно, на чУрбЪтЪ у гъ*о :mrgreen:

Все ви едно, но вече от близо месец пикаете през гъза,още преди да се е случило нещо. :roll:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 юни 2015 13:17

Левскарите да се занимават с това къде са Педри и Аниете, а не да гледат в чуждата паничка.

Върни се в “ЦСКА”