При нов ЦСКА на коя страна ще сте

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: При нов ЦСКА на коя страна ще сте

Мнениеот Teo » 12 юни 2015 11:30

veteran1972 написа:Аз не съм от Кърпачев Ловеч и никога няма да бъда ! Аз не съм от Осъм Ловеч и никога няма да бъда , аз не съм от ЛЕКС Ловеч и никога няма да бъда , аз не съм от Литекс Ловеч и никога няма да бъда .... аз съм си от ЦСКА София , такива отбори правени " у дупе " не припознавам ! Който иска да го прави , има си глава на раменете , няма как отбор , който е на 200 км от София да го припозная като моя любим , няма как отбор който е върл противник със редица драми и скандали в битките с него да го припозная като любим , имам си достойнство което е повече от някакви си точки , титли или мачове в Европа , крокозъбела заченат който искат да ни пробутат , който иска да го припознава , аз няма да го сторя , отбор който ни е унижавал и биел и неговия президент е злорадствал , и хранил и пращал гавази да бият наши фенове няма как да го припозная , ГОЛЕМИТЕ ОТБОРИ ТРЯБВА ДА ИМАТ И ГОЛЕМИ ФЕНОВЕ , каквото ниво е достигнал техния любим отбор , това си поемат кръста феновете и са си с него и в Б група и в 4 дивизия , затова Ювентус , Рейнджърс , Ривър Плейт , Ференцварош , Милан , Атлетик Билбао , Марсилия , Монако , Борусия Дортмунд и много други си остават велики , техните фенове още по са зад тях и ги обичат и подкрепят и в 5 дивизия дори , не прескачат правилата , не развалят други отбори , не си сменят историята , не си сменят харизмата и са МЪЖЕ докрай !

Браво, човек! Дано станем повече хората които мислим така! :idea:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 юни 2015 11:46

Странджата написа:Е как ще се разцепи на две, като Левски е все още един :).Ние сме техните обединители и спасители :)

Как ще е един бе ,Странджа :!: :?: Аз на първо четене се сещам за още три,съответно от Елин Пелин,гр.Левски и Карлово,ако се разровя из долните дивизии ще изскочат още,така че...моите уважение,но на всеки „Левски“ може да се създаде по един съответстващ ЦСКА и ...нещата заспиват :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 юни 2015 12:06

Момчета и момичета ,не се подавайте на вражеските внушения :!: ЦСКА е там, където сме ние,хората ,които го обичат :idea: Това е отбор с червено-бели екипи,с грейнали, една + три звезди на тях,играещ на ст.„Българска армия“ и ползващ базите на Панчарево :!: Не разбрахте ли,че става дума за формално „сливане “ на две АД-та с цел да се отърве новото такова от финансовото бреме,причинено от предишните „собственици“,които бяха маши на тези,които сега пропагандират,че ЦСКА не съществува,че фалира ,че губи титли,успехи и история!Нищо подобно!Аз лично съм преживял един подобен момент от историята на Клуба,това беше ,когато ни разформироваха като ЦСКА„Септемврийско знаме“ и се пръкна ФК„Средец“,който на теория,а и на практика,нямаше нищо общо със старото дружество-тренираше на ст.„Септември“,беше му отнет дори и клубният автобус ,който бе заменен с една строшена „чавдарка“!Въпреки всичко, когато някой ни питаше от кой отбор сте,гордо отговаряхме-от ЦСКА :!:Беше променено и името и битието на отбора,но пак бяхме фенове на ЦСКА и пак агитката пееше старите песни!Така че няма страшно,просто се молете нещата да се случат :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 14 юни 2015 13:02

След закриването през 85г.излизахме от тунела за гости ,на екипа отпред имаше една бяла лента която да скрива надписа ЦСКА,но ние си ходехме на стадиона и си пеехме ЦСКА шампион веехме си знамената и шалчетата и то по времето на комунизма и не ни дремеше това си беше нашият отбор и си го подкрепяхме и ще продължим да си го подкрепяме.А това че ще става нещо с Литекс не е проблем защото дали нов отбор от В група или от А група е едно и също самоче няма да играем по селата което е за предпочитане и аз го подкрепям .А за тези който ни обвиняват за Литекс ние феновете имаме най малка вина ,Гришата може да го премести където той реши и с който исака да го преименува той си е собственик и той си решава .

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 юни 2015 16:20

Rosko63 написа:След закриването през 85г.излизахме от тунела за гости ,на екипа отпред имаше една бяла лента която да скрива надписа ЦСКА,но ние си ходехме на стадиона и си пеехме ЦСКА шампион веехме си знамената и шалчетата и то по времето на комунизма и не ни дремеше това си беше нашият отбор и си го подкрепяхме и ще продължим да си го подкрепяме.А това че ще става нещо с Литекс не е проблем защото дали нов отбор от В група или от А група е едно и също самоче няма да играем по селата което е за предпочитане и аз го подкрепям .А за тези който ни обвиняват за Литекс ние феновете имаме най малка вина ,Гришата може да го премести където той реши и с който исака да го преименува той си е собственик и той си решава .

Правиш ли разлика от закриване(замразяване за известно време на името от ЦК на БКП) и прекръстване на Литекс в ЦСКА :?:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 14 юни 2015 16:38

Ветераний е избухнал. :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 юни 2015 17:21

memnto написа:Ветераний е избухнал. :lol:

Къде?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 14 юни 2015 17:22

На предната страница. :oops:

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 14 юни 2015 21:49

По добре "А" окръжна с Божков и Ганчев,отколкото "А" група с тез дето сте ги зачеркнали!!!!!!Да жертваме 5 години/то не че последните пет постигнахме нещо/с надеждата за силен ЦСКА,без дългове,с работеща школа,с обновен стадион и тренировъчна база!Да се смееш ли да плачеш ли-не Томов,а Манджуков и Инджов фалираха ЦСКА :) :?: :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 15 юни 2015 01:19

Rosko63 написа:След закриването през 85г.излизахме от тунела за гости ,на екипа отпред имаше една бяла лента която да скрива надписа ЦСКА,но ние си ходехме на стадиона и си пеехме ЦСКА шампион веехме си знамената и шалчетата и то по времето на комунизма и не ни дремеше това си беше нашият отбор и си го подкрепяхме и ще продължим да си го подкрепяме.А това че ще става нещо с Литекс не е проблем защото дали нов отбор от В група или от А група е едно и също самоче няма да играем по селата което е за предпочитане и аз го подкрепям .А за тези който ни обвиняват за Литекс ние феновете имаме най малка вина ,Гришата може да го премести където той реши и с който исака да го преименува той си е собственик и той си решава .

И кога Гришата стана собственик на правилата че да си го смучи където и както си поиска?А наркоман?Бахти отворковците.Където и когато си поиска?И с който?Хюмне ли е идола ти ?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “ЦСКА”