veteran1972 написа:Аз не съм от Кърпачев Ловеч и никога няма да бъда ! Аз не съм от Осъм Ловеч и никога няма да бъда , аз не съм от ЛЕКС Ловеч и никога няма да бъда , аз не съм от Литекс Ловеч и никога няма да бъда .... аз съм си от ЦСКА София , такива отбори правени " у дупе " не припознавам ! Който иска да го прави , има си глава на раменете , няма как отбор , който е на 200 км от София да го припозная като моя любим , няма как отбор който е върл противник със редица драми и скандали в битките с него да го припозная като любим , имам си достойнство което е повече от някакви си точки , титли или мачове в Европа , крокозъбела заченат който искат да ни пробутат , който иска да го припознава , аз няма да го сторя , отбор който ни е унижавал и биел и неговия президент е злорадствал , и хранил и пращал гавази да бият наши фенове няма как да го припозная , ГОЛЕМИТЕ ОТБОРИ ТРЯБВА ДА ИМАТ И ГОЛЕМИ ФЕНОВЕ , каквото ниво е достигнал техния любим отбор , това си поемат кръста феновете и са си с него и в Б група и в 4 дивизия , затова Ювентус , Рейнджърс , Ривър Плейт , Ференцварош , Милан , Атлетик Билбао , Марсилия , Монако , Борусия Дортмунд и много други си остават велики , техните фенове още по са зад тях и ги обичат и подкрепят и в 5 дивизия дори , не прескачат правилата , не развалят други отбори , не си сменят историята , не си сменят харизмата и са МЪЖЕ докрай !
Браво, човек! Дано станем повече хората които мислим така!