От днес, 01.06.2015г. Волейболен клуб ЦСКА обявява нова цена от 10 лева за „Карта 100 сърца за ЦСКА - 2“. Картата може да се закупи от фен магазина на стадион "Българска Армия", от нашия онлайн магазин www.cskacard.com, от спортния магазин до волейболна зала „Васил Симов”, от офиса на клуба или да се поръча на телефон 0896668889 . Доставката на картата е безплатна и се извършва от Rapido.Припомняме, че ВК ЦСКА за втора поредна година предлага на своите фенове „Карта 100 сърца за ЦСКА“. Всеки закупил картата получава многократна процентна отстъпка при потреблението на различни стоки и услуги, предоставяни от фирмите, включени в партньорската ни програма. В последните години, благодарение на своите инициативи и продукти, клубът успя да оцелее и продължи да извършва своята основна дейност – създаване и изграждане на качествени волейболни кадри.
Призовавам всички Армейци да си закупят картата,струва само 10 лв,казвайте и на приятели,защото ВК ЦСКА не е толкова популярен,колкото ФК ЦСКА и това едва ли ще се чуе и прочете от много хора,Сашо Попов и момчетата заслужават абсолютното уважение и ПОМОЩ,за това което правят вече 2-3 години,на ръба на оцеляването са,но продължават,а ето сега ние имаме отново реален шанс да помогнем на нашия клуб,миналата година незнам как е протекла кампанията,но не мисля,че е имало кой знае какви резултати,нека тази година феновете на ЦСКА,наистина да докажем любовта си.Тази година в продажба ще бъда пуснато и Армейско пиво от Александър Попов,така че ще можем да смесим удоволствието от алкохолната напитка с любовта си към ЦСКА.
САМО ЦСКА!
Карта "100 сърца за ЦСКА - 2"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Тик-Так1892
- Контакти:
Re: Карта "100 сърца за ЦСКА - 2"
Хубава тема за напомняне на феновете за волейболния клуб на ЦСКА, че покрай емоциите с футболния отбор позабравихме волейболът! Аз лично ще си закупя такава карта!
-
Тик-Так1892
- Контакти:
Leeroy написа:Хубава тема за напомняне на феновете за волейболния клуб на ЦСКА, че покрай емоциите с футболния отбор позабравихме волейболът! Аз лично ще си закупя такава карта!
Респект за теб и за всеки който си купи.Но интересът към темата е показателен за манталитета на фена в България.
Тик-Так1892 написа:От днес, 01.06.2015г. Волейболен клуб ЦСКА обявява нова цена от 10 лева за „Карта 100 сърца за ЦСКА - 2“. Картата може да се закупи от фен магазина на стадион "Българска Армия", от нашия онлайн магазин http://www.cskacard.com, от спортния магазин до волейболна зала „Васил Симов”, от офиса на клуба или да се поръча на телефон 0896668889 . Доставката на картата е безплатна и се извършва от Rapido.Припомняме, че ВК ЦСКА за втора поредна година предлага на своите фенове „Карта 100 сърца за ЦСКА“. Всеки закупил картата получава многократна процентна отстъпка при потреблението на различни стоки и услуги, предоставяни от фирмите, включени в партньорската ни програма. В последните години, благодарение на своите инициативи и продукти, клубът успя да оцелее и продължи да извършва своята основна дейност – създаване и изграждане на качествени волейболни кадри.
Призовавам всички Армейци да си закупят картата,струва само 10 лв,казвайте и на приятели,защото ВК ЦСКА не е толкова популярен,колкото ФК ЦСКА и това едва ли ще се чуе и прочете от много хора,Сашо Попов и момчетата заслужават абсолютното уважение и ПОМОЩ,за това което правят вече 2-3 години,на ръба на оцеляването са,но продължават,а ето сега ние имаме отново реален шанс да помогнем на нашия клуб,миналата година незнам как е протекла кампанията,но не мисля,че е имало кой знае какви резултати,нека тази година феновете на ЦСКА,наистина да докажем любовта си.Тази година в продажба ще бъда пуснато и Армейско пиво от Александър Попов,така че ще можем да смесим удоволствието от алкохолната напитка с любовта си към ЦСКА.
САМО ЦСКА!
Аз си имам,препоръчвам я на всеки Армеец,освен ,че помага на отбора,закупената карта носи и доста дивиденти за притежателя и-зимата си купих анцунг „Улшпорт“ за 45лв. с отстъпката
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
пуснете една декларация - армейците не са убийци.