За ЦСКА, лиценза и фалити? Анкета!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: За ЦСКА, лиценза и фалити? Анкета!

Мнениеот Red joker » 02 юни 2015 18:10

century_old написа:Най-искрено желая на всички приятели, познати и непознати фенове на ЦСКА всичко най-добро в личен план. Също толкова много желая закриване на чорбата,враг на играта, унищожила футбола у нас.

Точно по тази причина.Основната разлика между ЦСКА и останалите отбори в България и по света е, че всички са основани на някоя поляна, могилка, до гарата, до бирената, на брега на Ривър сайт и т. н., обикновено около началото на миналия век и са се развивали по естествен път, а ЦСКА е създаден в партийния дом.Създаден е изкуствено, с цел да бъде спортната витрина на социализма, той се развиваше като такъв-без собствена школа обиращ най-доброто от цялата държава. Школите на Благоевград, Пловдив, Ст. Загора и т. н. бяха систематично обезкостявани- това убиваше футбола. След 1990 , когато вече трябваше да се плаща за играчите, ЦСКА продължи с тази дейност, но по навик забравяше да плаща. Много български отбори разчитаха на тези пари и фалираха или изпадаха, а чуждестранните футболисти завеждаха дела и естествено ги печелеха. Защо да е важен само дълга към НАП, с какво са различни играчите, които са си изпълнили договорите и си чакат заплатите? Ама били големи и незаслужени- големи са защото когато са обещавани не имано в предвид да се плащат. За да се поддържа паритета другите, клубове трябваше да дават същите нереални заплати и това досъсипа футбола.Срещу Левски допреди 3 години нямаше нито едно дело за пари, но раздувания основно от ЦСКА балон се спука и повлече първо Локомотив, после и другите постоянни в А група.
Българския футбол може без ЦСКА- съществувал е по този начин над 30 години. Само без Левски никой никога не виждал А група, та не се знае дали е възможно.

Духайте супата :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 02 юни 2015 18:19

Не знам що ,ама дребните души,пак са силно потиснати и разтревожени за съдбата на най-великят БГ тим -сигурно си мислят,че ако ни няма,те ще станат №1 :lol: Жалки нищожества,цял живот някой друг ви е крив,че сте гола вода и дори с подкрепа от всякъде,пак нищо не става от вас,доказахте го за сетен път само преди два дена :twisted: Само заради вас искам да стане делаверата и да останеме в „А“ група ,за да ви покажеме пак средния пръст и нищо чудно вие да улетите,като гледам са ви запорирали марката...тя па една марка :x

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 02 юни 2015 20:05

Red joker написа:Не знам що ,ама дребните души,пак са силно потиснати и разтревожени за съдбата на най-великят БГ тим -сигурно си мислят,че ако ни няма,те ще станат №1 :lol: Жалки нищожества,цял живот някой друг ви е крив,че сте гола вода и дори с подкрепа от всякъде,пак нищо не става от вас,доказахте го за сетен път само преди два дена :twisted: Само заради вас искам да стане делаверата и да останеме в „А“ група ,за да ви покажеме пак средния пръст и нищо чудно вие да улетите,като гледам са ви запорирали марката...тя па една марка :x

Ми...няма да "улетим"-ще има прецедент във ваше лице и всички ще си я правят тази врътка!Това ще доведе до системно показване на средни пръсти-ти на мен, аз на теб и така отначало
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 02 юни 2015 20:38

Red joker написа:Не знам що ,ама дребните души,пак са силно потиснати и разтревожени за съдбата на най-великят БГ тим -сигурно си мислят,че ако ни няма,те ще станат №1 :lol: Жалки нищожества,цял живот някой друг ви е крив,че сте гола вода и дори с подкрепа от всякъде,пак нищо не става от вас,доказахте го за сетен път само преди два дена :twisted: Само заради вас искам да стане делаверата и да останеме в „А“ група ,за да ви покажеме пак средния пръст и нищо чудно вие да улетите,като гледам са ви запорирали марката...тя па една марка :x

Типична цесекарска логика!Нищо съществено.Само злоба, въдух под налягане и все Левски им в устата.Абе няма ли какво да дъвчете? :roll:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Mad_b0
Контакти:

Мнениеот Mad_b0 » 04 юни 2015 08:41

шивача написа:Какви са ви очакванията?
А: ЦСКА фалира и по селата за домати и арпаджик?
б: В а група с чужд лиценз?
в: В а група с ново дружество и по милост от бфс?
г: о, чудо- ЦСКА ще си плати на НАП, мап и занзибар?

Г , не за друго ами ни е любимият сектор! Васил Божков месията !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 04 юни 2015 11:28

GA_ veliki написа:

Типична цесекарска логика!Нищо съществено.Само злоба, въдух под налягане и все Левски им в устата.Абе няма ли какво да дъвчете? :roll:

Злобата е при вас и твоето отборче въобще не ни е в устата,аз лично не бях влизал от месеци във вашият подфорум и ми е през долуподписаният за вас ,тука най-вече отговарям на вашите нападки,а средният пръст си е ваша запазена марка,показват ви го постоянно в отговор на вашите очаквания за успех :twisted:

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 04 юни 2015 12:14

Тъжно ми е да го кажа след десетки години и стотици мачове, на които съм бил в името на ЦСКА, но така не може да продължава. Всеки сезон все по-зле и по-зле. Не се бориме за отличия и майсторство, а за някакви лицензи, за някакви плащания на измамени отбори и играчи. Последните двадесет години шефовете на клуба успяха да разрушът всичко стойностно. От пример за останалите се превнахме в нещо подмолно и лъжливо. Това трябва да свърши и ако цената е ЦСКА в долните дивизии ще го изстрадаме. Сигурен съм, че ще успеем за няколко години да се съвземем и да се върнем по-силни. Някъде бях чул тази мисъл, която приляга точно за ЦСКА в момента "По-добре ужасен край, отколкото ужас без край"!

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 04 юни 2015 15:10

Идеята с прокуратурата е най-добрата възможност да изчистите името на клуба и некой другари да си получат заслуженото-затвор.
Всичко останало е замитане и прикриване на далаверите които са довели чорбата до това състояние и пак както винаги в България няма да има виновни...
Ясно е на всички , че сте от този отбор заради титлите през отминалите времена и таите надежда да достигнете класата която сте имали през 50те, 60те,70те ,80те ,но едно е да искаш ,друго е да можеш а трето и четвърто да го направиш. Иначе всеки трябва да играе там където е заслужил едни финал за купа-калъфка :( други 10 мача без гол :idea: и т.н. може би ще се гордеете след известно време като се завърнете в елита , че играете заслужено в А група , а когато спечелите първа титла изживяването ще е неописуемо ,така че трябва да играете там където ви отреждат законите и правилата в България!

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 08 юни 2015 17:33

Изображение

Изображение

ФИФА осъди ЦСКА да плати 800 хил. лв. на бившия си играч Юнес Бенжелюн. Кой знае още колко такива висящи дела има. За един собственик е по-лесно да фалира клуба, отколкото да плати всички задължения.

Върни се в “ЦСКА”