Makarona87 написа:Срам ме е, че съм цесекар честно !!!
Тогава емигрирай в Делиормана . Там дават безплатни кремвиши с горчица и чат пат пее Цеца Величкович.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Makarona87 написа:Срам ме е, че съм цесекар честно !!!
flo написа:Относно комплекса, не знам точно какъв комплекс може да имаме от вас като за цялата ви история това ви е най-добрата серия срещу нас. По-точно вие трябва да имате комплекс от нас, защото последните 25 години терора над вас е най-силен. Като почнеш началото на 90 до 95 после от 99 до 2009 имаме много повече над вас. Последните няколко години нещата започнаха да се изравняват, просто защото Левски е пълен с некадърници.
GOLEADOR написа:Какво се занимавате с подуянци,те самите не знаят кога са създадени (10 май 2011 или 24 май 1914) за това ги поздравявам и на двете дати,че да няма сърдити и пренебрегнати от сините ни приятелки.По-важното е дали срещата с новите боклуци няма пак да бъде отложена.Вие как мислите?Ще има ли среща с тях на 23 май или пак ще я отложат?
delqnski47 написа:Историята на ФК Левски няма общо с темата.
delqnski47 написа:Историята на ФК Левски няма общо с темата.
Кашчей написа:delqnski47 написа:Историята на ФК Левски няма общо с темата.
Но глупостите за дезертьорите от фронта и за връщането на името имат, нали?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта