krasen_g написа:ти явно си умрял,krasen_gеяи ме сваляш.

Наистина си много тъ//, щом стигна до родната ти къща.

Айде, говньо,мача започна. Лягай си!

Не обръщал внимание на трола.Само си губиш времето.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
GOLEADOR написа:Дълговете се управляват.Новите боклуци имат пари и ако пожелаят няма да фалираме.Писано е много по тази тема и ми омръзна да се повтарям.Но за съжаление всичко е в техни ръце.От нас каквото зависи ще го направим.Но боклуците трябва да излезнат с ясен план и да кажат какво ще направят и какво искат от нас.А не да ми говорят по медиите,че фалита е неизбежен или глупости от рода,че треньора на ЦСКА е виновен за финансовото състояние на клуба.
sin4ec написа:GOLEADOR написа:Дълговете се управляват.Новите боклуци имат пари и ако пожелаят няма да фалираме.Писано е много по тази тема и ми омръзна да се повтарям.Но за съжаление всичко е в техни ръце.От нас каквото зависи ще го направим.Но боклуците трябва да излезнат с ясен план и да кажат какво ще направят и какво искат от нас.А не да ми говорят по медиите,че фалита е неизбежен или глупости от рода,че треньора на ЦСКА е виновен за финансовото състояние на клуба.
Да бе, дай ти 30 млн за стари дългове! Па си ги управлявай после...ЦСКА е фалирал отдавна. Левски също върви натам, но се усети навреме и има своите шансове. Ти гледаш от своята камбанария и лесно викаш: ако пожелаяят, няма да фалираме. Но реалностите са други. Ние сме фенове, а те-собственици.
Аз мога да си направя сметката: път до Бургас 60 лева, хотел 50 лева, билети, почерпка и прочее-всичко 300 лева. Преценявам си дали са ми на масрафа. Преценил съм-отивам.
Но като фен. А да издържам отбора, че и да му плащам стари дългове-моля!
GOLEADOR написа:ЦСКА е марка която може с лекота да изкара тези 20 000 000 лева.Просто трябва да се изготви план и да се следва.По 2 000 000 да погасяваме от дълга,за 10 години ще сме на чисто.А само за Чочев италианците ни дадоха тези пари.Отделно идеята на Томов за IPO.Там също могат да се съберат милиони за клуба.Както казах,Боклуците имат пари и възможност да вдигнат клуба,стига да го желаят!
CSKA_1948_ написа:Като прочета боклуци се сещам само и единствено за тези:![]()
edkodimitrov написа:Нека някой да обясни този факт-а именно,че само ЦСКА няма да бъде даван нито веднъж по гратис канала Диема!Естествено най-много пъти ще бъде даван(включвам и последните 2 кръга)-Лудогорец,цели 6 пъти!Левски 3 пъти,Литекс 3/4 пъти,Ботев 3/4 ,Локо Сф 4/5 пъти и т.н.!И като толкова се ''вие'',за закриване/аматьоризирането,какво ще стане с рейтинга и зрителския интерес?Парадоксално-от фалита на ЦСКА ще загубят всички освен........самият ЦСКА!Доста ще е горещо и ''лобистко'' това лято!
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA_FEN4E и 43 госта