Най-добрия ми приятел е от ЛЕВСКИ! Аз съм от ЦСКА! Никога не сме се карали,винаги е имало РАЗБИРАНЕ!Мисля си че, това е важно!НЕ знам защо СМЕ такива?Valeri написа:То българина на какво ли вярва?Съгласен съм за обединение ,но то трябва да е срещу цялата пасмина наречена български политици.
П.С и аз съм от Шумен,а той е червен.
Да се обединим
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Да се обединим
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
-
- Контакти:
male i az sam ot shumen
to grada ni stana napravo tamno cherven
kade ste be goveda ot leWCki otbora na naroda
to grada ni stana napravo tamno cherven
kade ste be goveda ot leWCki otbora na naroda
Недей, Бре само............????????blueteror написа:ei kiparski pomqr,kato se priberesh v bg togava mojesh da vzimash otnoshenie za problemite tuk,neshtastnik shtom si dezertiral tiho,pomio mrusna.a da sigurno si v turskata 4ast na kipar shtom si prase normalno.
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
tiq obidi mai nikoga nqma da sprat!ne moje li da sporite vednaj za sportno-tehni4eskite dostoinstva na otborite,a samo znaete da se obijdate na govedo i prase!tova li vi e golqmata cel-da obijdate i da se mislite za golemi maje!basi!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.