Old_death написа:вашият може да е по-добър от нашия стига да може да разбереш какво иска да ти каже
Доживях да видя и тоя пик на простотията.То бива фенщина,ама вие надминахте и най смелите ми очаквания!Защо преди да коментираш Пенев не си зададе въпросът какво даде ти на тоя народ и с какво ще се запомниш,че си тръгнал да търсиш косури на признатия за треньор номер едно на миналия век!И той ли е виновен като Бербатов,че не е играл в измисленото ви отборче?Сигурно това е главната причина за да го ругаете.Прави са хората като ви наричат болни мозъци!Малко беше това,че ни накара начело на момчетата си през 1994 година да се почувстваме горди,че сме българи.Но вие наистина не сте българи.Вие сте Левскари!!!Срам и позор за една нация да има такава пасмина,отъждествяваща се с нея!Вие сте срам за тоя народ и точно за това най-голямата обида за мен е да ме нарекат левскар!!!Тук прекъсвам,защото още малко и ще пожелая нещо на всичките ти роднини до девето коляно!!!
син идиот
аз не казвам че не добър трен. , а това че половината не му се разбира и трудно може да му хванеш мисълта ! Не е ли така