Феновете освиркват Пенев - хулят решенията му

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
myrti
Контакти:

Re: Феновете освиркват Пенев - хулят решенията му

Мнениеот myrti » 13 ное 2008 06:57

Old_death написа:
вашият може да е по-добър от нашия стига да може да разбереш какво иска да ти каже

Доживях да видя и тоя пик на простотията.То бива фенщина,ама вие надминахте и най смелите ми очаквания!Защо преди да коментираш Пенев не си зададе въпросът какво даде ти на тоя народ и с какво ще се запомниш,че си тръгнал да търсиш косури на признатия за треньор номер едно на миналия век!И той ли е виновен като Бербатов,че не е играл в измисленото ви отборче?Сигурно това е главната причина за да го ругаете.Прави са хората като ви наричат болни мозъци!Малко беше това,че ни накара начело на момчетата си през 1994 година да се почувстваме горди,че сме българи.Но вие наистина не сте българи.Вие сте Левскари!!!Срам и позор за една нация да има такава пасмина,отъждествяваща се с нея!Вие сте срам за тоя народ и точно за това най-голямата обида за мен е да ме нарекат левскар!!!Тук прекъсвам,защото още малко и ще пожелая нещо на всичките ти роднини до девето коляно!!!

син идиот

аз не казвам че не добър трен. , а това че половината не му се разбира и трудно може да му хванеш мисълта ! Не е ли така :?:

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 13 ное 2008 09:11

Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 ное 2008 10:04

Олд дет, да го кажа така - Пената, когато беше тренер - мойте уважения. Когато се занимаваше с школата в Мировяне - пак. Сега обаче се излага напълно. Със сигурност, аз в момента съм в пъти по-полезен от него за страната си. А относно ебавките - еми вие си оплюхте всички идоли - Стойчо, Стоичков, Велинов, Пената, Костадинов - е вие като ги плюете, ние ли да ги уважаваме???

ПП Тексас - ти българин ли си бе, мангал, на какъв език пишеш? Селтак смотан..

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 13 ное 2008 12:05

tprodanov написа:Олд дет, да го кажа така - Пената, когато беше тренер - мойте уважения. Когато се занимаваше с школата в Мировяне - пак. Сега обаче се излага напълно. Със сигурност, аз в момента съм в пъти по-полезен от него за страната си. А относно ебавките - еми вие си оплюхте всички идоли - Стойчо, Стоичков, Велинов, Пената, Костадинов - е вие като ги плюете, ние ли да ги уважаваме???

Специално Пенев, не си спомням да сме го плюели. Може да е имало критики относно някой по-слаб мач, но хвалбите и подкрепата от нас е била в пъти повече. А също така и хиляди пъти сме го защитавали, когато други (недоброжелатели) са плюели по него.
от myrti на 13 Ное 2008 07:57

аз не казвам че не добър трен. , а това че половината не му се разбира и трудно може да му хванеш мисълта ! Не е ли така

Какво толкова ти е нужно да разберш мисълта му? Важното е отбора да разбере какво иска. Тези които говорят са в радиото и телевизията.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 ное 2008 14:31

Олд дет, да го кажа така - Пената, когато беше тренер - мойте уважения. Когато се занимаваше с школата в Мировяне - пак. Сега обаче се излага напълно. Със сигурност, аз в момента съм в пъти по-полезен от него за страната си. А относно ебавките - еми вие си оплюхте всички идоли - Стойчо, Стоичков, Велинов, Пената, Костадинов - е вие като ги плюете, ние ли да ги уважаваме???

Когато се научим да не се подиграваме на тия,които са дали нещо на нас,тогава ще имаме и някакво себеуважение.За съжаление такова ни липсва и затова и другите не ни уважават като народ и нация.Пенев е един от малцината,като Гочето Василев,Шпайдела и Херо наши треньори,оставили следа след себе си с работата си,а като изключим Херо,дали възможност по света да се разбере,че и в малката България се играе футбол.Футболисти, на които той даде път в голямият футбол спечелиха титли и купи в Испания,Германия,Португалия,близкия изток и САЩ.Спечелиха Купата на УЕФА и на Европейските шампиони.Да не говорим за лудото американско лято от 1994 година,когато тия момчета ни накараха да излезем на улицата и да се гордеем,че сме българи!Те успяваха да разберат бръщолевенията на чичо Митко и това ги направи хора и футболисти от световна класа.Затова поддържам мнението си,че Пенев е икона и не трябва да се позволява да се богохулства храчейки върху него.Така плюем върху себе си като нация!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 ное 2008 14:47

Ами май и аз това казах? С тая разлика, че според мен уважението трябва да има началото си в клуба, в който този човек е играл и тренирал. А да се хванем на бас, че ако не сте на първо място зимата, Пената ще бъде масово оплют точно на армията?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 ное 2008 15:55

cesekar4o_the best написа:
Алфа Ромео написа:Пичове, мога да ви разбера защо се чудите, че на мача е имало по-малко от хиляда души.
При положение, че публиката на Лески и Локо е 90% на социални помощи - ок, ходете на мачове в разгара на работния ден. Публиката на ЦСКА е интелигентна, с добър социален статус - и докато вие пишете по форумите и си биете чекии - ние работим, плащаме данъци, осигуряваме семейства и деца...
Затова много се извинявам, но това, че в сряда в 13 ч има малко хора на стадиона говори добре за нашата публика. А това, затова мача да е в този абсурден час - са виновни прости мангали като вас!

ПРАВ СИ!И АЗ ТАКА СМЯТАМ.

cesekar4o_the best Ти си най-големият малоумник от всички и без това не особено грамотни фенове из форумите.... Направо съм ти признал малумното същество!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 ное 2008 15:57

А иначе по темата....чичо Митко може да е сдухан, изкукуригал и какво ли още не...но на него дължите първото си място (е има и на известна доза късмет) така, че покажете малко уважение към човека...че да не стане след време да плачете за него...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 14 ное 2008 06:03

Ами май и аз това казах? С тая разлика, че според мен уважението трябва да има началото си в клуба, в който този човек е играл и тренирал. А да се хванем на бас, че ако не сте на първо място зимата, Пената ще бъде масово оплют точно на армията?

Не бих се учудил да постъпят с него типично по български.Много обичаме да косим всяка глава,стърчаща над нашите:)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”