Да се обединим
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Да се обединим
Вижте темата на човека! Кой, кой е се знаем! Приемам идеята,но това няма как да стане!!!! 

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
-
- Контакти:
kompleksari sa tezi koito dori nemogat i si pomisliat za 31-na shampionski titli
i sega kakvo az kato sam v kipar triabva da podkrepiam OMONIA,ANORTOZIS,APOLON ili niakoi drug ot tehnite otbori li ?
i sega kakvo az kato sam v kipar triabva da podkrepiam OMONIA,ANORTOZIS,APOLON ili niakoi drug ot tehnite otbori li ?
-
- Контакти:
mnogo e prav choveka
tezi 240 gadini triabva de se zalichat ot liceto na BULGARIA
niamate si na ideia kolko iasno se vigda otdaleche kak tezi gadini unishtojavat RODINATA ni i mechtite ...ostanaloto e verigna reakcia
zatova futbola ni e v takova pologenie
az sam za obedinenie
tezi 240 gadini triabva de se zalichat ot liceto na BULGARIA
niamate si na ideia kolko iasno se vigda otdaleche kak tezi gadini unishtojavat RODINATA ni i mechtite ...ostanaloto e verigna reakcia
zatova futbola ni e v takova pologenie
az sam za obedinenie
cesekar4o_the best написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Чакай бе ,Шумен...........,любим отбор в София??????????
АБЕ ДИВЧО МИ ТОЙ ДА НЕ Е КРЕПОСТЕН БЕ
ОТ КОЙТО ОТБОР ИСКА ОТ ТОЗИ ШЕ БЪДЕ
АМА ЧЕ СИ ТЪП.А АЗ СИ МИСЛЕХ ЧЕ САМО ТИЯ ОТ ЛАУТА ДА ТЪПИ
АРЕ НЕ БЪДЕТЕ ТОЛКОЗ ПРОСТИ А
Ама и ти си един интеуект...

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
-
- Контакти:
VIVA LA REVOLUSION
Опитваш се да бъдеш човек,а "НЕЩАТА" от пловдив все "умни" думи пишат.Сбора от временните позиции на пловдивските отбори е равен на коефицента им на интилигентност.
Приматите имат повече от вас.А и "НЕЩА" дано не изпаднете че да се радвате на ЦСКА като дойдат да ви пердашат там.
Приматите имат повече от вас.А и "НЕЩА" дано не изпаднете че да се радвате на ЦСКА като дойдат да ви пердашат там.
няма нищо по лошо от това да те забравят не отговаряйте на сините човечета
Не е така бре,хора!ОБЕДИНЕНИЕ няма,защото сме си такива не вярваме на ХОРАТА! 

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
То българина на какво ли вярва?Съгласен съм за обединение ,но то трябва да е срещу цялата пасмина наречена български политици.
П.С и аз съм от Шумен,а той е червен.
П.С и аз съм от Шумен,а той е червен.
- PLOVDIV PEE 1912
Kairqkov написа:Опитваш се да бъдеш човек,а "НЕЩАТА" от пловдив все "умни" думи пишат.Сбора от временните позиции на пловдивските отбори е равен на коефицента им на интилигентност.
Интересното е 'ТИ' какво общо имаш с тая работа ,па ако ще кой от кой да се пердаши.