Стойчо Младенов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Любовта на Стойчо Младенов в цифри !
Добре ,че отворих този форум за да разбера ,че ако Стойчо беше останал, ЦСКА СЪС СИГУРНОСТ щяха да са шампиони и да мачкат догодина в ШЛ.Лично аз се съмнявах още есента ама найсе убедихте ме-нищо че напролет под "вещото" ръководство на Стойчо записахте 3 поредни загуби.Мисля ,че подценявате Космополитния треньорски талант на Младенов,сигурен съм ,че щяхте да спечелите ШЛ , и само от финала с/у Реал Мадрид щяхте да покриете всички кражби,пардон-дългове.Както и да е,не ми пука дори се моля да си го върнете!!!
Прочетох този коментар в един друг сайт,мисля,че е много показателен и го показвам тук.
1. 320 000 (ТРИСТА И ДВАДЕСЕТ ХИЛЯДИ) евро - СТОЙНОСТ на КОМИСИОННА за посредничеството на агента Вучков (към фирмата на ГРАДЕВ) при трансферите на Михаил Венков, Тасио, Сержиньо и Илияс Кириякидис от "Локомотив" (Пловдив) в ЦСКА през 2012 г
2. 180 000(СТО И ОСЕМДЕСЕТ ХИЛЯДИ) - СТОЙНОСТ на парите, които е взел Стойчо Младенов, за една (първата) година работа в ЦСКА (2013г-2014г.)
"Уважаемо" стадо !
Направете сравнение САМИ на обема свършена работа по т.1 и т.2. Ако искате може и да пресметнете часова ставка на работниците по т.1 и т.2. Сравнете получените стойности и си направете САМИ анализите.
По мое мнение обаче сега е момента Стойчо да излезе и да каже:Дължат ми толкова,аз се отказвам от половината,а другата половина нека ми я платят на части.Дано тогава да спрат да се занимават с парите му и любовта към клуба.Но и тогава съм сигурен,че пак ще плюят по него,понеже той не им лиже задниците и не цепи басма на никой.
1. 320 000 (ТРИСТА И ДВАДЕСЕТ ХИЛЯДИ) евро - СТОЙНОСТ на КОМИСИОННА за посредничеството на агента Вучков (към фирмата на ГРАДЕВ) при трансферите на Михаил Венков, Тасио, Сержиньо и Илияс Кириякидис от "Локомотив" (Пловдив) в ЦСКА през 2012 г
2. 180 000(СТО И ОСЕМДЕСЕТ ХИЛЯДИ) - СТОЙНОСТ на парите, които е взел Стойчо Младенов, за една (първата) година работа в ЦСКА (2013г-2014г.)
"Уважаемо" стадо !
Направете сравнение САМИ на обема свършена работа по т.1 и т.2. Ако искате може и да пресметнете часова ставка на работниците по т.1 и т.2. Сравнете получените стойности и си направете САМИ анализите.
По мое мнение обаче сега е момента Стойчо да излезе и да каже:Дължат ми толкова,аз се отказвам от половината,а другата половина нека ми я платят на части.Дано тогава да спрат да се занимават с парите му и любовта към клуба.Но и тогава съм сигурен,че пак ще плюят по него,понеже той не им лиже задниците и не цепи басма на никой.
Angoff написа:Долно уйно написа:GOLEADOR написа:Факта,че Младенов привлече и наложи футболисти като Чочев и Буш изнервя много хора,защо ли?
Какви успехи постигна великия Стойчо за тези пари, които е получавал?
За същите пари Йоканович и онзи изпанеца какви успехи имаха ? е Младенов поне докара доста парибот теансфери!
Докарал е пари от двама играчи,но взел 32-ма,или това не се брои.Тези пари за заплати и комисионни и др, за купищата незнайни чужденци,които постоянно идват,отиват си и осъждат клуба,за тях нещо...
-
- Контакти:
Като чета коментарите и ми се къЪЪса сърцето,колко фенове на чужди отбори се загрижили за финансовото състояние на ЦСКА и как този лош Стойчо Младенов фалирал ЦСКА,истината е съвсем друга,Стойчо го мразите защото не цепи басма никого,казва истината за българския футбол,за Домусчиев /същото вече го намеква и Балъков,ама по завоалирано/,гавреше се с Левски.Това няма как да му простите,колкото до прословутите му заплати,защо не проверите колко заплати реално са му платили титаните и томов и тогава смятайте какви са му приходите,за тези 10% от спонсори и реклами,които ЛИЧНО СТОЙЧО МЛАДЕНОВ е договорил за клуба са нещо нормално в бизнеса,преди мен един колега Ви обясни много обстойно защо Стойчо си заслужава всеки лев ,как мислите ако Инджов като заяви че поема ЦСКА вместо първите му думи да бяха срещу Младенов, беше поговорил на четири очи с треньора дали нямаше да се разберат за заплатата ,защо беше тази показност пред медиите да се очерни треньора,това не обслужи ли чужди интереси.Защо точно днес часове преди мача с Локомотив Сф,който е много важен за ЦСКА,защото при победа почти са сигурни за Европа се раздухва отново заплатата на Младенов,кой иска да разконцентрира футболистите преди срещата.
Последна промяна от peliforewer на 20 апр 2015 19:10, променено общо 1 път.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Пичове, това е компромат, който се вади за удар по Младенов. Тези новите не щат да му платят и го дискредитират пред феновете. Ясно е, че ЦСКА се съсипва от десетилетия. Последният читав собственик беше Божков, а след това само деградация, крадене и разбиване на клуба, за да стигне до тук. Да си извадят заплатите и останалите, за да видим кой какво е точил.
Долно уйно написа:Пир по време на чума.
Абсолютно точно,....нямам думи!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
-
- Контакти:
Най-скъпоплатеното мрънкало в БГ.
Защо няма клаузи за резултати в евротурнирите? Може би защото никой не е разчитал, че Стойчо може да преодолее евроградовете Мура и Зимбру?
Защо няма клаузи за резултати в евротурнирите? Може би защото никой не е разчитал, че Стойчо може да преодолее евроградовете Мура и Зимбру?
-
Лицемерие е да говориш как няма пари в отбора, как не разполагаш с пари да вземеш футболисти, че всяка година ти се налага да градиш нов отбор, а да се разписваш върху такива суми. Срамота е да обясняваш как обичаш ЦСКА, който е във финансов колапс, а в същото време да взимаш комисионни за продадени футболисти?!
За първи път чувам треньор да взима пари от трансфери...

Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

- Jorkorazporko
Абсолютен измамник е Стойчо! За тези пари можехме и по - добър треньор да си наемем! А за това, че е станал почти шампион, те и Локо София ще станат почти втори с треньор дето зима по 2 хилядарки на месец, а Лудогорец станаха шампиони и влезнаха в ШЛ с треньир кйто взима в пъти по - малко от Стойчо! Заради Стойчо и Лупи ЦСКА сигурно ще фалира, а всичките им поддръжници са фейк фенове на отбора!
Тони написа:Пичове, това е компромат, който се вади за удар по Младенов. Тези новите не щат да му платят и го дискредитират пред феновете. Ясно е, че ЦСКА се съсипва от десетилетия. Последният читав собственик беше Божков, а след това само деградация, крадене и разбиване на клуба, за да стигне до тук. Да си извадят заплатите и останалите, за да видим кой какво е точил.
Какво има за криене? Сигурен съм че знаеш заплатата на Руни,Меси,и т.н., ама на Стойчо не знаеш нали,.....ЗАЩО?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?