Странджата написа:Не разбирам привържениците на ЦСКА. Червените започнаха мача по-добре, отколкото можеше даже да се очаква - открито, с хъс. Първият жълт картон трабваше да е за Лудогорец. Съдията много коварно притъпи остротата на ЦСКА, като позволи на Лудогорец да отговори с агресия извън правилата. Не съм виждал нормален съдия при очеваден картон да реагира, като мъмри нарушилия правилата със заплахата - следващия път ще ти покажа картон. Така постепенно играта влезе в желаното русло - не остра, а груба, за да бъде в ръцете на съдията. Според мен разликата между остра и груба игра я направи Лудогорец. Не съм бил привърженик на теорията, че са подкрепяни от съдиите, но наистина в този мач ми се видяха нагли и безпардонни, със самочувствието на недосегаеми. Върхът беше нарушението на Моци. То ми дойде в повече и се пречупи потисканото ми злорадство, че се задава поредна загуба на червените. Ако ще гледаме такъв футбол и занапред - по-добре наистина да си отидем в групите (с нас) - там ще бъдат и Локото, и Ботев, и другото Локо и Славия скоро. Нека си играят Разград с Ловеч и ТИМ-аджиите за първенствто на регион Северна България.
И затова не разбирам червените, които рият срещу отбора си. Той беше днес достоен - както е бил достоен неведнаж. И да се замислят кой им е истинският треньор - този, който без един стаж накара отборът им да играе смело и мъжки, или онзи, който ги подреждаше отзад и ги караше да ряпкат напред, пък каквото стане. Е става - цяла есен, ама пролетта не щеше.
Ако бях цесекар, бих се гордял с този отбор в тази ситуация. Но не съм. и се чудя на някои от тези, които смятат, че са.
Само мога да ти стисна ръката за написаното,не за това,че мнението ти се припокрива с моето, а за това ,че си фен на„ кръвният враг“ и вместо да злорадстваш и да се ебаваш,правиш реален анализ на ситуацията и не казваш на черното,бяло

[/center]