ЦСКА иска да прецака Етрополе и да плати по-малко

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ronnie88
Контакти:

Re: ЦСКА иска да прецака Етрополе и да плати по-малко

Мнениеот ronnie88 » 08 апр 2015 13:23

BRF написа:
Графът написа:много мътни глави са коментирали в тая тема. аз предлагам да обърнем палачинката и да ви попитам, на колко ще се съгласите от сумата, която материализира процентите, които притежавахте от трансфера на анисе?

Ако сумата по договора е 250 000 евро(примерно) в предвид нещата които знам за ситуацията-100 000 евро е добре!

Не отива на мениджър продажби да използва изрази като "в предвид" :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 апр 2015 13:25

ronnie88 написа:
BRF написа:
Графът написа:много мътни глави са коментирали в тая тема. аз предлагам да обърнем палачинката и да ви попитам, на колко ще се съгласите от сумата, която материализира процентите, които притежавахте от трансфера на анисе?

Ако сумата по договора е 250 000 евро(примерно) в предвид нещата които знам за ситуацията-100 000 евро е добре!

Не успя да разбереш какво искам да кажа ли?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 08 апр 2015 13:29

Аз,мисля,че е станало така: Манджука се обадил на Емо и казал :
-Емо искаш ли 150 000 евра,щото ако обявим фалит ще се фанеш за палците ?
-Ще рискувам Манджук,не съм правен от дупе :evil:
В общи линии,те така ;)
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 апр 2015 13:32

Черният козел написа:Аз,мисля,че е станало така: Манджука се обадил на Емо и казал :
-Емо искаш ли 150 000 евра,щото ако обявим фалит ще се фанеш за палците ?
-Ще рискувам Манджук,не съм правен от дупе :evil:
В общи линии,те така ;)

Страхотен пример!Нещо такова е било!Не знам дали това задължение би попречило за лиценз за А група,но ако отговора е НЕ,значи може и да се наложи да чака въпросните 350 000 евро до другия март!До тогава,я камилата,я камиларя,я манджука :lol: !

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 апр 2015 13:37

ЦСКА е изкуствено създаден отбор от комунистическата власт. Основата на клуба, съществуването му и методите на работа се базират изцяло на издръжката и подкрепата от държавата-партия. С рухването на старата система, рухва и клубът създаден от тази система т.е. клубът е обречен да бъде закрит. /откъдето дошъл, там и отишъл :) /

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 08 апр 2015 13:40

Всъщност, предложението не е толкова странно. Обикновено се прави, когато длъжникът очевидно няма достатъчно финанси, а кредиторът е изправен пред избор - да не получи нищо; да получава по нещичко в продължение на незнайно колко време; да получи на куп прилична сума, наистина, по-малка от тази, която му се дължи, но пък сигурна и веднага. В случая кредиторът е отказъл, очевидно е преценил, длъжникът ще намери начин да му изплати цялата сума.
Без да съм някакъв финансов корифей, според мен, ЦСКА отдавана (още, когато Лупи пое управлението от Титан) трябваше да стартира производство по несъстоятелност. Така щеше да се постигне един много съществен позитивен резултат - всички дългове към клуба до момента щяха да излязат на светло и синдиците да преценят кои от тях са действителни и съответно да ги приемат или не. След което да се приеме оздравителен план, да се направи т.нар. hair cut на задълженията (с всичката условност, че НАП ще има мнозинство в Общото събрание на кредиторите и няма как да вземе подобно решение без да се иска разрешение от Европейската комисия, защото това би се приело като държавна помощ - нещо, което е забранено от Европейското законодателство), които да се редуцират с 30-40 %, при което дългът да стане управляем, ЦСКА да поеме въздух, да се премине към друг начин на управление, с редуциран бюджет, съобразен с действителните приходи на клуба (нещо, което се афишира, че сега ще се направи), а с приемането на оздравителния план, производството по несъстоятелност се прекратява. Естествена практика за дружества, които имат финансови затруднения, но които имат потенциал да възродят дейността си и за да си плащат дълговете.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 апр 2015 13:46

кристи3 написа:Всъщност, предложението не е толкова странно. Обикновено се прави, когато длъжникът очевидно няма достатъчно финанси, а кредиторът е изправен пред избор - да не получи нищо; да получава по нещичко в продължение на незнайно колко време; да получи на куп прилична сума, наистина, по-малка от тази, която му се дължи, но пък сигурна и веднага. В случая кредиторът е отказъл, очевидно е преценил, длъжникът ще намери начин да му изплати цялата сума.
Без да съм някакъв финансов корифей, според мен, ЦСКА отдавана (още, когато Лупи пое управлението от Титан) трябваше да стартира производство по несъстоятелност. Така щеше да се постигне един много съществен позитивен резултат - всички дългове към клуба до момента щяха да излязат на светло и синдиците да преценят кои от тях са действителни и съответно да ги приемат или не. След което да се приеме оздравителен план, да се направи т.нар. hair cut на задълженията (с всичката условност, че НАП ще има мнозинство в Общото събрание на кредиторите и няма как да вземе подобно решение без да се иска разрешение от Европейската комисия, защото това би се приело като държавна помощ - нещо, което е забранено от Европейското законодателство), които да се редуцират с 30-40 %, при което дългът да стане управляем, ЦСКА да поеме въздух, да се премине към друг начин на управление, с редуциран бюджет, съобразен с действителните приходи на клуба (нещо, което се афишира, че сега ще се направи), а с приемането на оздравителния план, производството по несъстоятелност се прекратява. Естествена практика за дружества, които имат финансови затруднения, но които имат потенциал да възродят дейността си и за да си плащат дълговете.

Съгласен съм с първия ти абзац,за втория познанията ме не позволяват да коментирам!Иначе звучи добре!

ronnie88
Контакти:

Мнениеот ronnie88 » 08 апр 2015 13:54

Sole написа:ЦСКА е изкуствено създаден отбор от комунистическата власт. Основата на клуба, съществуването му и методите на работа се базират изцяло на издръжката и подкрепата от държавата-партия. С рухването на старата система, рухва и клубът създаден от тази система т.е. клубът е обречен да бъде закрит. /откъдето дошъл, там и отишъл :) /

А чичо ти Киро Домуса откъде са му парите - маикя ти ли му ги даде :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 08 апр 2015 13:54

Това на теория е така, обаче на практика дружеството отива на бунището щото всеки гледа да си вземе неговото.Те такива са оздравителните планове удължават агонията и най- бруталните прибират най- много от жертвата.

Заглавието на темата е меко казано обидно и неверно.Това е едно бизнес-предложение нищо повече.Ако мине, е не мина както се казва в един виц.

ronnie88
Контакти:

Мнениеот ronnie88 » 08 апр 2015 13:55

BRF написа:
ronnie88 написа:
BRF написа:

Не успя да разбереш какво искам да кажа ли?

Не, батка, такъв израз като "в предвид" - няма :lol: Иначе ми е ясно какво казваш - като не можеш да вземеш всичко, трябва да се стремиш да докопаш колкото можеш :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”