ЦСКА иска да прецака Етрополе и да плати по-малко

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: ЦСКА иска да прецака Етрополе и да плати по-малко

Мнениеот Долно уйно » 08 апр 2015 11:31

parazit написа:
Долно уйно написа:
parazit написа:Не е ли по-добре този ЦСКА да фалира и да се почне на чисто от А окръжна група. За 4 години да си направят отбор, стадион и база?

Не, не е по-добре да фалират, фалират ли НАП няма да си вземе парите, Чавдар също и т.н., всеки трябва да си плаща сметките.

Да осъдят да плащат тези,които са трупали задълженията-Титан,Лупи и т.н. да си понесат отговорността.

Парите се дължат от ЦСКА АД там, както се водят, никъде не пише, че се дължат от Иван, Драган, Петкан.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 08 апр 2015 11:31

BRF написа:
parazit написа:Не ви разбирам шефовете.Или плащате или започвате на чисто?Това е.А тея дето са друпали задължения в миналите години като шефове и те трябва да понсесат отговорност.

Ясно е че целта ти е да дразниш и здрав разум при тази злоба няма как да се намери!Второто ти изречение показва,че никога не си се занимавал с бизнес и са ти чужди тези неща!Затова е по-добре да не коментираш,неща които не разбираш!

Не дразня питай безпристрасните фенове дали съм написал нещо грешно до момента.

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 08 апр 2015 11:32

peliforewer написа:
parazit написа:ЦСКА са направили опит да съкратят драстично задълженията си към Чавдар Етрополе по трансфера на Ивайло Чочев в Палермо. "Червените" имат да плащат 350 хиляди евро на тима от Етрополе, а членът на управата Ивайло Манджуков е предложил да бъдат изплатени накуп 150 хиляди евро и така ЦСКА да се освободи от останалите 200 хиляди дължими, пише вестник "Труд".

От Чавдар обаче са отхвърлили подобен вариант и са изразили готовност за разсрочено издължаване, но от ЦСКА не са предложили такава възможност.

"Имахме разговор два пъти, но явно и на новото ръководство това плащане му се струва като майтап. В понеделник аз сам поисках да разсрочим сумата, а те пожелаха да я намалят", заяви президентът на Чавдар Емил Димитров пред "Тема Спорт". "Не стигнахме до окончателна договорка, като обещаха да ми се обадят след час. Впоследствие имахме нови разговори, като тях мога да ги определя като подигравка. Да се оправят, аз вече вдигам ръце."

http://gong.bg/bg-football/v-grupa/chav ... ata-323659

Брей чи тарикати :idea: Пирин Благоевград за 150 000 лева ги изхвърлиха от А група.Тея имат задължения към НАП само 10 милиона и дължат още 5 милиона лева от дела.Тепърва още 25 дела има по,които се чака решение.Още като подписваше Чочев знаех,че ще се опитат да прецакат Етрополе както са го правили с почти всички отбори от България.

Като си знаел че ще има прецакване защо не се обади на Емо Димитров да му кажеш да не го дават на ЦСКА ами си мълча,ти си виновен да знаеш :) .

Ами има си глава на раменете.Да е мислил.Не е ли видял колко отбора изпищяха от ЦСКА?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 08 апр 2015 11:33

parazit написа:А,защо не да се натруа лихва и вместо 350 000 ЦСКА да има да плаща 500 000 лева? :mrgreen:

Не знам защо не! Може би защото не си на работа в Чавдар, а се чудиш цял ден с каква тема да се направиш на интересен! :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 08 апр 2015 11:33

russia написа:
Долно уйно написа:
russia написа:Ало, листната въшка, заглавието на темата ти е некоректно! Не е целта Чавдар да бъдат прецакани. Направено им е предложение на което са отказали, като всичко е било след проведени разговори, а не някакви подмолни действия. Това, че ти четеш като Дявола евангелието, показва, че наистина си една нисша твар, боклук!

То голямото предложение, имам да ти дават 350 000 евро, но ти предлагам само 150 000, а другите да ми ги опростиш, това е баси смеха и защо Чавдар трябва да опрощава, каквото и да е било?
Хората ви предложили разсрочване, но вашите шефове (които и да са те) се дърпат.

Не казвам, че са прави, но са длъжни да опитат! Като не става така и няма съгласие, ще се стигне до друго споразумение, което да устройва и Чавдар. :)

Чавдар ги устройва да си получат сумата по договор, могат да ги разсрочат и толкова, но ЦСКА не искат да разсрочват, защо?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 08 апр 2015 11:34

parazit написа:Не е ли по-добре този ЦСКА да фалира и да се почне на чисто от А окръжна група. За 4 години да си направят отбор, стадион и база?

Ходи хейтвай за друг отбор бе ТРОЛ!Ти докато не изсипеш поредната помия по ЦСКА не може да ти почне деня!

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 08 апр 2015 11:35

warhead написа:

Ходи хейтвай за друг отбор бе ТРОЛ!Ти докато не изсипеш поредната помия по ЦСКА не може да ти почне деня!

Много добре ми почна деня.В момента си пия кафенцето и ви чета мненията. :)

peliforewer
Контакти:

Re: Чавдар Етрополе отряза ЦСКА за задълженията

Мнениеот peliforewer » 08 апр 2015 11:36

parazit написа:
ronnie88 написа:Щото пък Етрополе щяха да го пласират в Барса, вероятно ...

Те ви го подариха с договор при продажба да вземат 15% от трансфера.Иначе Чочев го искаше и Литекс.Глупави са и сега си понасят последствията.

Явно ЦСКА са го продали за 1мил.евро,защото ти казваш че Етрополе искали ПЕТНАДЕСЕТ ПРОЦЕНТА,Манджуков им дава 150хил. евро и всичко е точно,къде е проблемът след като си запознат с договора :) .
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 апр 2015 11:37

parazit написа:
BRF написа:
parazit написа:Не ви разбирам шефовете.Или плащате или започвате на чисто?Това е.А тея дето са друпали задължения в миналите години като шефове и те трябва да понсесат отговорност.

Ясно е че целта ти е да дразниш и здрав разум при тази злоба няма как да се намери!Второто ти изречение показва,че никога не си се занимавал с бизнес и са ти чужди тези неща!Затова е по-добре да не коментираш,неща които не разбираш!

Не дразня питай безпристрасните фенове дали съм написал нещо грешно до момента.

Достатъчно дълго съм в този форум за да си имам собствено мнение без да питам някого!Както казах,второто ти изречение е тъпотия и ти не разбираш от бизнес!Затова е по-добре да не коментираш!

ronnie88
Контакти:

Мнениеот ronnie88 » 08 апр 2015 11:37

russia написа:
parazit написа:А,защо не да се натруа лихва и вместо 350 000 ЦСКА да има да плаща 500 000 лева? :mrgreen:

Не знам защо не! Може би защото не си на работа в Чавдар, а се чудиш цял ден с каква тема да се направиш на интересен! :)

Аз знам - щото са 350 000 евро - затова няма как да са 500 000 лева :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”