Галин Иванов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Logical person
- Контакти:
Re: Браво Галине !!!
Изкормиха ни играч, на друг му пуснаха кръв, съдията "не вижда", а треньора ни си седи на пейката спокойно....След мача ни вопъл, ни стон. И за какво да му кажа браво ?
-
- Контакти:
Red Warrior написа:petko.h.markov написа:Добре.Нека погледнем фактите,такива каквито ги потвърдиха те и лупи:
-те са дали кредит няколко млн.лв миналата година с падеж 30.03 тази година.Ако няма пари им прехвърля акции.
-мажоритарен собственик е той
-т.е ако той не желае да ги прехвърли те нямат законно право да управляват клуба
Тогава предприеха този ход с феновете и сделка и реално тяхно управление може да има ако имат повече акции от него.Те не са съгласни да дават повече пари и той да ги управлява.
Падежа на кредита можеше да не съвпада с датата за лиценза за да не се гърчим до последно в неизвестност. Нещо не ми хареса начина на влизане в ЦСКА. Би трябвало да го направят със замах, а не влизаме - не влизаме, плащаме - не плащаме. Не ги разбирам аз така нещата. За мен новата власт почна с фалстарт в ЦСКА.
Защо обвиняваш тях.Договорът е подписан от лупи.Защо тази дата-питай него.Пак ти повтарям-ако той не им прехвърли
техните акции те не могат нищо да направят.Как ще влезнат със замах?
- Red Warrior
- Контакти:
petko.h.markov написа:Red Warrior написа:petko.h.markov написа:Добре.Нека погледнем фактите,такива каквито ги потвърдиха те и лупи:
-те са дали кредит няколко млн.лв миналата година с падеж 30.03 тази година.Ако няма пари им прехвърля акции.
-т.е ако той не желае да ги прехвърли те нямат законно право да управляват клуба
Тогава предприеха този ход с феновете и сделка и реално тяхно управление може да има ако имат повече акции от него.Те не са съгласни да дават повече пари и той да ги управлява.
Падежа на кредита можеше да не съвпада с датата за лиценза за да не се гърчим до последно в неизвестност. Нещо не ми хареса начина на влизане в ЦСКА. Би трябвало да го направят със замах, а не влизаме - не влизаме, плащаме - не плащаме. Не ги разбирам аз така нещата. За мен новата власт почна с фалстарт в ЦСКА.
Защо обвиняваш тях.Договорът е подписан от лупи.Защо тази дата-питай него.Пак ти повтарям-ако той не им прехвърли
Договор се подписва от две страни, като обикновено кредитора си налага неговите условия. Искам да кажа, че ако имаше добра воля на поемане на клуба можеше датата "Х" да не е 31 март. Ботовете Георгиев и Лазаров изобщо не ги коментирам. Пренебрежителното отношение към Стойчо Младенов (когото съм критикувал) също. Ще поживеем - ще видим какво искат да направят с ЦСКА. Много жаби целунахме без да се превърнат в принц през годините, така че ще си спестя на този етап словоизлиянията в тяхна възхита.
Последна промяна от Red Warrior на 05 апр 2015 21:42, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
По темата: Желая успех на Галин и Владо. Вчера гледах един абсолютно жалък ЦСКА. Дори Моци да беше изгонен (а според мен това бе по-скоро жълт картон), отново бихме загубили. Индивидуалните грешки на Сънди и Оршулич бяха просто изумителни. Ясно е, че тепърва треньорите ще трябва да градят отбор, но, все пак, ако се получи лиценз, идеята е да се играе в евро-турнирите, нали? Както стана ясно, дори да бием отбор от Сан Марино, ще приберем едни 200-300 000 евро. Идеята ми е, че цел номер 1 трябва да е класиране в топ 3 (в краен случай 4) и новаторството започва след това.
ASENOVSKI VOYN написа:Venko123 написа:Какви 10 000? Заради всичките тия циркове и заради всички тия клоуни - Томов, Манджуков, Инджов и останалите, до края на сезона на домакинските мачове я има по 1000 човека, я не. Поне така мисля аз.
Хората искат просто да гледат футбол и да говорят за футбол, не да гледат жалък цирк и жалки декларации през час и от двете страни!
От утре в историята на ЦСКА започва нова глава.
Още утре в ЦСКА ще започне изчистването на проблемите заради, които до сега се говореше предимно негативно за клуба
Далеч си от всичко в ЦСКА, мечти са тези неща които пишеш. от утре започва ерата на ЦСКА сателит на кренвиршите ! Неудобните са зад борда и никой няма да пречи на зализания да печели отличия!!! След мача имаше толкова много помия от типа " браво на ЦСКА, играха страхотен футбол".... Това ако е страхотен футбол, аз спирам да гледам футбол , а след мача беше най-жалкото нещо, вместо да изложим позицията си спрямо съдията, ние се оправдахме с Оршулич, а шефовете и футболистите на Лудогорец казаха, че това вече било ЦСКА!!! Аз такъв ЦСКА не искам, а лицата М. и И. ще съсипат отбора вовеки !
- Red Warrior
- Контакти:
hincha написа:По темата: Желая успех на Галин и Владо. Вчера гледах един абсолютно жалък ЦСКА. Дори Моци да беше изгонен (а според мен това бе по-скоро жълт картон), отново бихме загубили. Индивидуалните грешки на Сънди и Оршулич бяха просто изумителни. Ясно е, че тепърва треньорите ще трябва да градят отбор, но, все пак, ако се получи лиценз, идеята е да се играе в евро-турнирите, нали? Както стана ясно, дори да бием отбор от Сан Марино, ще приберем едни 200-300 000 евро. Идеята ми е, че цел номер 1 трябва да е класиране в топ 3 (в краен случай 4) и новаторството започва след това.
Нито има за какво още да се казва на Галин "браво", нито "ууууууу". Неприятно впечатление ми направи, че се скри от медиите.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
- Контакти:
И да плачеш,да скачаш и се оплакваш,да вдигаш вой до небето-полза никаква.Съдията е дал край на мача.Поне в това
трябва да сте убедили.Самият факт за спрените права на съдията и без "рев" е показателен.Просто трябва да се опитаме
да се наложим по-европейско поведение.Гледах днес треньорите на Литекс и Ботев,които го показаха.На някои от вас
това не им харесва.
трябва да сте убедили.Самият факт за спрените права на съдията и без "рев" е показателен.Просто трябва да се опитаме
да се наложим по-европейско поведение.Гледах днес треньорите на Литекс и Ботев,които го показаха.На някои от вас
това не им харесва.
На кое да му кажа браво?
1 - със И.Стоянов в състава ли? - не е играл футбол 6 месеца
2- с тактиката ли? - къде си тръгнал да се надиграваш - затваряш се до дупка и само на контри.
3- за контри ти трябват изпълнители - т.е. със Стоянов и Милисавлевич няма как да стане. По тоя начин си тотално обречен.
4 - губиш на полувремето - пускаш веднага нови крила - грешка е че смени БРАЗИЛЕЦА -, а после се пускат Платини и чак тогава Силва.
5 - тръгваш да градиш нов начин на игра - Ок, ама не срещу лудогорец - използвай това , което могат , а не да ги объркваш допълнително
6- 1 път извикай от тъч линията - да се види , че имаме тренер
7- след мача излез , защити отбора си , кажи къде са сбъркали - не се крии
Аз на това браво не мога да кажа. Стойчо колкото и да го плюем е с класи над Галин и е голям мотиватор, вчера нямаше и грам мотивация.
мое мнение
1 - със И.Стоянов в състава ли? - не е играл футбол 6 месеца
2- с тактиката ли? - къде си тръгнал да се надиграваш - затваряш се до дупка и само на контри.
3- за контри ти трябват изпълнители - т.е. със Стоянов и Милисавлевич няма как да стане. По тоя начин си тотално обречен.
4 - губиш на полувремето - пускаш веднага нови крила - грешка е че смени БРАЗИЛЕЦА -, а после се пускат Платини и чак тогава Силва.
5 - тръгваш да градиш нов начин на игра - Ок, ама не срещу лудогорец - използвай това , което могат , а не да ги объркваш допълнително
6- 1 път извикай от тъч линията - да се види , че имаме тренер
7- след мача излез , защити отбора си , кажи къде са сбъркали - не се крии
Аз на това браво не мога да кажа. Стойчо колкото и да го плюем е с класи над Галин и е голям мотиватор, вчера нямаше и грам мотивация.
мое мнение
petko.h.markov написа:Red Warrior написа:petko.h.markov написа:Добре.Нека погледнем фактите,такива каквито ги потвърдиха те и лупи:
Каквото и да си говорим, това "иде ми-доде ми" си беше напъно идиотско... Абсолютно съм съгласен с Red Warrior, че влязоха с фалстарт.
djd написа:Готвача написа:Teo написа:Абе, Галин ако трябва и 100 загуби да направи от мене лично няма да получи обиди... имам само забележки за вчера със смените!
Галин и Владо 5 години да не им се казва копче, а на 6-тата ще береме плодовете![]()
Шнур за титлата и купата...Които е от ЦСКА и иска това на всяка цена по-добре смени отбора, а не да трови обстановката в отбора
Да видим маршрутката с туристи как ще я разкараме лятото.. щото от сега виждам как ще ни *** майката
Не че нещо,ама ако хората подкрепящи червените последват съвета ти,ще останете точно толкова фена,колкото имат и Локо сф.Мислех си че си наясно,че повече от 90% от сини и червени фенове,са глорихънтъри.
Не че нещо, ама ние не сме печелили титла от 2008.
Така че който е имало да сменя отбора, си го е сменил. За горските примерно.
Отбор на който си симпатизирал години наред/дори и само заради победите/не се сменя как да е.Но тези които ви симпатизират по принцип/обичащите победите/,няма да ги видите на стадиона,а след няколко години АКО продължавате така,ще останете по малко,отколкото сте в момента/нормалният отлив,който следва/.Никой освен ядрото фенове,не обича да гледа как бият отбора му като тъпан всеки мач/не го казвам да те обидя,а като констатация/.
п.п.Гледам футбол от много време и виждам как публиките се стапят всяка следваща година.Единствено отбора който е на гребена в момента,поддържа някакво прилично ниво публика,а останалите са останали основно с хард феновете си.Пожелавам ви да се оправите,но не със старите комунистически методи,а пречистени.Тогава отново можем да говорим за публика ии съм сигурен,че колкото по бързо стане,толкова повече фенове ще ви останат.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"