"Апашо-вци" заплашват представителя на Леджеа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: "Апашо-вци" заплашват представителя на Леджеа

Мнениеот GOLEADOR » 19 мар 2015 16:44

diplomat написа:
memnto написа:Няма да има кинЧИ за тоя пияндурник за се напие - е тва е големият проблем.

Те всички, които не играят по свирката на ЦСКА са алкохолици, отрепки и престъпници, а чичо Лупи е великомъченик и светец! :!: :roll:

Да си видял Томов да е казал и думица срещу този човечец?Нападките и обидите идва само и единствено от негова страна.Но теб това не те интересува.Спомням си как наричаше Младенов "ревльо" , а ти самия не преставаш да плачеш на модовете в темата "
Нужда от модераторска помощ, тук!".
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 мар 2015 16:47

GOLEADOR написа:
diplomat написа:
memnto написа:Няма да има кинЧИ за тоя пияндурник за се напие - е тва е големият проблем.

Те всички, които не играят по свирката на ЦСКА са алкохолици, отрепки и престъпници, а чичо Лупи е великомъченик и светец! :!: :roll:

Да си видял Томов да е казал и думица срещу този човечец?Нападките и обидите идва само и единствено от негова страна.Но теб това не те интересува.Спомням си как наричаше Младенов "ревльо" , а ти самия не преставаш да плачеш на модовете в темата "

По-скоро други ревльовци и подлизурковци се оплакват от мен там, но ти явно ме следиш и знаеш по-добре, така че няма да споря. :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 мар 2015 16:54

diplomat написа:
GOLEADOR написа:
diplomat написа:

По-скоро други ревльовци и подлизурковци се оплакват от мен там, но ти явно ме следиш и знаеш по-добре, така че няма да споря. :lol:

Какво да оспориш?Кое не е вярно,че си донасял на модовете или, че си двуличник?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 мар 2015 18:14

GOLEADOR написа:
diplomat написа:
GOLEADOR написа:
diplomat написа:

Какво да оспориш?Кое не е вярно,че си донасял на модовете или, че си двуличник?

Писал съм там само в крайни случаи, когато троловете не се траят вече, а двуличник не съм със сигурност. Но продължавай с обидите, не ми пречиш. 8-)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Това е от Лайвспорт

Мнениеот GOLEADOR » 19 мар 2015 18:14

Адвокати финализират претенциите на Георги Георгиев към ръководството клуба

Представителят на италианската фирма за спортна екипировка LEGEA за България Георги Георгиев обясни днес отношенията си с ръководството на ЦСКА. Той даде пресконференция, която гледахте на живо в LIVESPORT.BG. Георгиев заяви, че е бил заплашван в социалната мрежа Фейсбук. Адвокатска кантора в момента финализират претенциите му по няколко параграфа.

"Всичко започна на 10 декември. Едно лице от ръководството на ЦСКА заяви, че не иска да работи с една марка за екипировка заради лошото и качество. Договорът ни е спонсорски. Фирмата, която представлявам, е може би единствената, която предлага истински спонсорски договор. На 12-и и 13 януари спонсорски договори получиха два тима от първата шестица в момента. Единият клуб подписа за шестцифрена сума, другият продължава да мисли", заяви Георгиев.

"Изборът на екипировка за "армейците" е направен през декември 2013 г. Изборът на материя, на дизайн бе направен зад гърба ми. И е нелепо, когато си избрал да живееш в землянка, да обвиняваш друг за своя избор. Единственото, което аз съм избирал, са треньорските анцузи".

"Нещата се прехвърлиха и във Фейсбук. На 3 март ми бяха отправени заплахи. В понеделник бе изпратен донос до Италия, одобрен от "червения" клуб. До последните дни на миналата година ги пазех като писано яйце, но от началото на тази палачинката се обърна. Тази история ще има много сериозно продължение. В момента адвокатски кантори финализират претенциите по следните параграфи - за уронване престижа на марката и на личността, претенции към физически лица, които са виновни за това; за нанасяне на обида и клевета; за отправени заплахи във "Фейсбук". Информирал съм клуба, че подлежи на глоби за снимките на футболистите, публикувани на клубния сайт, където те са с екипи, различни от тези на LEGEA. Това са неща, които се правят умишлено от ръководството", обяви той.

"Заявявам най-отговорно, че никога и от никого не съм искал да ми подарява три апартамента. Никога не съм се измъквал от малкия прозорец на тоалетната като глист. Никога над леглото ми не е висял плакат на символа на противниковия отбор", каза Георгиев, който не пожела да назове никакви имена по време на цялата пресконференция и уточни, че това е било съвет на неговите адвокати.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 19 мар 2015 18:25

Скоро ще плашат гаргите цървени :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 мар 2015 00:00

russia написа:
vaskonti написа:Аз не разбрах как точно е нарушен договора, след като отборът си играе с екипи от марката?

Дали не е с това, че беше обявено, че се водят преговори с Лото при действащ договор с Леджеа? Не знам...пък и тези заплахи, от какво естество са и по какъв повод? ;)

В спортала са снимали телефона на човека и заплахата която е получил.Ама защо намесва Томов никой не разбра.
[rimg]http://img2.sportal.bg/uploads/galery/2015_03/legea_1/7MDM1181.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 мар 2015 23:02

Малко след 12,00 ч. пък представителят на "Леджеа" за България Георги Георгиев, който има финансови претенции към Томов, паркира автомобила си пред входа на стадиона, плашейки главния акционер в клуба със стик за голф.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=539337
[center]Изображение[/center]
И това е представител на Леджеа за България.Тоя само уронва престижа на фирмата в България.Ходи да плаши хората после се чуди защо фирмата му не върви.

Върни се в “ЦСКА”