ЦСКА СОФИЯ: Дарение за лиценз

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Ще помогнем ли на любимия клуб купувайки акции?!

Мнениеот GOLEADOR » 27 мар 2015 12:10

Lyubaka01 написа:Ако съм болен, ще дам пари за собственото си здраве. ако съм цесекар и ЦСКА е болен, ще дам пари, НО ако съм сигурен, че ще отидат по предназначение. Обаче да се дадат пари за ЦСКА, а да отидат в джоба на Лупан(дето се въргаляли само 5лв :o ) - виж цитата на Балзак...

Томов е начело на ЦСКА до 31 март,след това идват новите собственици.Ако Томов не събере пари да плати за лиценза (както искаш) какво им остава да направят новите собственици?Да играем във В група - не,мерси!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 27 мар 2015 12:12

Кировец написа:А Лупи е дал предостатъчно днес да си говорим за тоя отбор за сравнение с всички нас събрани накуп. Тия хора си дават и здравето и нервите.

Ти сериозно ли си вярваш? Та Лупи е човека от когото тръгнаха проблемите ви някога и оттогава все назад...
И идеята му в ЦСКА изобщо е:
Lyubaka01 написа:"Парите на глупаците по право принадлежат на умниците"
Балзак

ей тази, да взема а не да дава.. Това което е дал е дал от себе си е само мисленето на врътката как да похарчи едни чужди пари...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2015 12:16

Unforgiven_M написа:
Кировец написа:А Лупи е дал предостатъчно днес да си говорим за тоя отбор за сравнение с всички нас събрани накуп. Тия хора си дават и здравето и нервите.

Ти сериозно ли си вярваш? Та Лупи е човека от когото тръгнаха проблемите ви някога и оттогава все назад...
И идеята му в ЦСКА изобщо е:
Lyubaka01 написа:"Парите на глупаците по право принадлежат на умниците"
Балзак

ей тази, да взема а не да дава.. Това което е дал е дал от себе си е само мисленето на врътката как да похарчи едни чужди пари...

Проблемите тръгнаха откакто взеха най-идиотското решение - не позволиха на Шампиона ЦСКА с +16 точки на Левски от ШЛ да се пробва за големия турнир, защото потенциал имаше и ставаше страшно за вас.
Машината на властта бе употребена в най-точния момент.

valkaredgi

Re: Прехвърлете си парите от акциите в ЕЛАНА към ЦСКА!

Мнениеот valkaredgi » 27 мар 2015 12:16

Кировец написа:
Във връзка със запитвания на клиенти, които не са прехвърлили още парите си, които са инвестирали в първичното публично предлагане на ЦСКА от 2014 година, напомняме, че средствата Ви са в клиентски сметки на ЕЛАНА Трейдинг и могат да бъдат прехвърлени само към Ваши лични банкови сметки.

Напомняме, че по закон инвестиционният посредник не може да прихвърля клиентски средства на трети лица, а само по подадена банкова сметка в договора на клиента.

Процедурата за получаване на парите е проста и бърза.ЕЛАНА Трейдинг ПОЕМА РАЗХОДИТЕ ПО БАНКОВИ ТАКСИ и за клиентите прехвърлянето е напълно безплатно.

коментар на Проспорт.бг: За да не се губи време, по-малките вложители вече знаят процедурата и могат да преведат в сметката за дарения, а след това да си изтеглят парите от ЕЛАНА Трейдинг.

СМЕТКАТА:

Титуляр: ЦСКА ИНВЕСТМЪНТ ЕООД*/CSKA INVESTMENT Ltd
Банка: ПОЩЕНСКА БАНКА
IBAN: BG50BPBI79421019653001
BIC: BPBIBGSF
Основание: Дарение за лиценз

а дали има парици в тази сметка на Елана?
смешно ще е точно Лупи да остави париците да мухлясват.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 мар 2015 12:17

Зациклихте на Томов и каквото и да ви питам като алтернатива все въртите гъза.Един от вас да се изправи и да каже каква е алтернативата ако не се съберат пари и ЦСКА остане без лиценз!И моля бе да намесвате Томов или Младенов!!!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Прехвърлете си парите от акциите в ЕЛАНА към ЦСКА!

Мнениеот Кировец » 27 мар 2015 12:18

Реджи, виж сега, по-добре си мълчи, че да не ти се смеем много. :geek:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 мар 2015 12:20

Lyubaka01 написа:Ако съм болен, ще дам пари за собственото си здраве. ако съм цесекар и ЦСКА е болен, ще дам пари, НО ако съм сигурен, че ще отидат по предназначение. Обаче да се дадат пари за ЦСКА, а да отидат в джоба на Лупан(дето се въргаляли само 5лв :o ) - виж цитата на Балзак...

Ти ще дадеш ли пари на мутрата която ви управлява ако се наложи с тях да се спасява Локомотив?Или ще си задържиш парите защото любовта ти към отбора не е толкова голяма,че да дадеш 30 лева тя (любовта ти) да е жива?

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 27 мар 2015 12:24

Ти сериозно ли мислиш, че с дарения ще се съберат тия пари (само си спомни емитирането на акциите)??? Не ме разбирай криво-пожелавам ви да се решат по някакъв начин нещата. Обаче с Лупан начело, нещата са зле и е крайно време да се разкара, но като преди това изпълни поне едно от многобройните си обещания(цар е да обещава)-"ЦСКА ще вземе лиценз". А за парите на Манджуков и Инджов не се тревожи-ако са верни тия суми, които се тиражират като задължения, все ще има къде да се наместят...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2015 12:26

Lyubaka01 написа:Ти сериозно ли мислиш, че с дарения ще се съберат тия пари (само си спомни емитирането на акциите)??? Не ме разбирай криво-пожелавам ви да се решат по някакъв начин нещата. Обаче с Лупан начело, нещата са зле и е крайно време да се разкара, но като преди това изпълни поне едно от многобройните си обещания(цар е да обещава)-"ЦСКА ще вземе лиценз". А за парите на Манджуков и Инджов не се тревожи-ако са верни тия суми, които се тиражират като задължения, все ще има къде да се наместят...

Ти пък верно ли си мислиш, че без Лупан ЦСКА ще фърка? 5 години ЦСКА беше без Лупан - имаше Титан и кво? Ликвидация, А окръжна, милиони задължения, измами с агенти и играчи - невероятен просперитет.

Така, че стига си давал наклон в размишленията, защото това е все едно къртица да казва на орела как да лети.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 27 мар 2015 12:28

GOLEADOR написа:

Ти ще дадеш ли пари на мутрата която ви управлява ако се наложи с тях да се спасява Локомотив?Или ще си задържиш парите защото любовта ти към отбора не е толкова голяма,че да дадеш 30 лева тя (любовта ти) да е жива?
Не, няма да дам на мутрата. Ще ги дам след това за отбора, който ще е във В група(или където е), свободен от мутрата...

Върни се в “ЦСКА”