Истинското лице на ЦСКА се видя най-ярко в мачове като тези с Динамо Москва, Фулъм, вторият с Базел и вторият с Рома, тук може да не се съгласите с мен на фона на резултатите, но аз смятам че момчетата играха на доста високо ниво, и просто липсата на самочувствие и чисто технически качества, на моменти, не ни достигаха, все пак футбола е игра на голове, и ако не вкарваш не печелиш.
Искам също така да отлича и няколко футболисти, които направиха достоен и добър полусезон с червената фланелка. На първо място, и като най-добър играч поставям капитанът на ЦСКА Тодор Янчев-сърцето и душата на Армейците!!! На второ се нарежда Иван Стоянов, с безкрайните си пробиви от дясно и от ляво към противниковата врата, със силният си завършващ удар, и не лошата техника и скорост която притежава-един много сполучлив трансфер за нас! На трето място е Коста Янев, с умението си да запазва топката в центъра на терена, да се бори за нея при всяка възможност, да руши играта на противника, и да не забравим и за силният му далечен удар! Четвърти се нарежда Костадин Стоянов-един млад защитник, който винаги е на помощ на червената атака, и винаги е първи във фаза защита-футболист с огромно бъдеще! Пети е Спас Делев, чиито качества са безспорни, но едва три пъти вкара гол в този полусезон, и съвсем заслужено се нарежда на пета позиция в тази моя класация.
Трябва да спомена и някой от футболистите които не влязоха в петицата, но също заслужават да са там-Апостол Попов, Здравко Чавдаров и Маркиньос. Искаше ми се да има повечко имена тук, но просто няма кой да бъде похвален от останалите