Мнение за играта на ЦСКА този полусезон!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Мнение за играта на ЦСКА този полусезон!

Мнениеот crap » 18 дек 2009 08:56

Играта на ЦСКА през този полусезон беше непостоянна и доста различна. Имахме и силните мачове, имахме и слабите, за жалост умората в неопитните ни футболисти си каза думата не въднъж, спомагайки за няколко резила-Миньор, Литекс етс. Тук разбира се трябва да добавим и скандалите които неиумоверно и вярно следваха нашия отбор. Като цяло оставам доволен, все пак, въпреки загубите в АПФГ и Европа, се вижда желание, вижда се раздаване и шампионски дух, който напоследък липсва по нашите географски ширини... Тук е мястото да спомена и за феърплейа който армейците демонстрираха в мачовете си, и именно този феърплай ни разграничава от другите отбори, които в това отношение са на километри след нас. Трябва да имаме в предвид също така и, че отбора е изключително млад и необигран, за което трябва да подкрепим Любо Пенев.
Истинското лице на ЦСКА се видя най-ярко в мачове като тези с Динамо Москва, Фулъм, вторият с Базел и вторият с Рома, тук може да не се съгласите с мен на фона на резултатите, но аз смятам че момчетата играха на доста високо ниво, и просто липсата на самочувствие и чисто технически качества, на моменти, не ни достигаха, все пак футбола е игра на голове, и ако не вкарваш не печелиш.
Искам също така да отлича и няколко футболисти, които направиха достоен и добър полусезон с червената фланелка. На първо място, и като най-добър играч поставям капитанът на ЦСКА Тодор Янчев-сърцето и душата на Армейците!!! На второ се нарежда Иван Стоянов, с безкрайните си пробиви от дясно и от ляво към противниковата врата, със силният си завършващ удар, и не лошата техника и скорост която притежава-един много сполучлив трансфер за нас! На трето място е Коста Янев, с умението си да запазва топката в центъра на терена, да се бори за нея при всяка възможност, да руши играта на противника, и да не забравим и за силният му далечен удар! Четвърти се нарежда Костадин Стоянов-един млад защитник, който винаги е на помощ на червената атака, и винаги е първи във фаза защита-футболист с огромно бъдеще! Пети е Спас Делев, чиито качества са безспорни, но едва три пъти вкара гол в този полусезон, и съвсем заслужено се нарежда на пета позиция в тази моя класация.
Трябва да спомена и някой от футболистите които не влязоха в петицата, но също заслужават да са там-Апостол Попов, Здравко Чавдаров и Маркиньос. Искаше ми се да има повечко имена тук, но просто няма кой да бъде похвален от останалите :| :|
YA GUNNERS YA

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 18 дек 2009 11:52

...има много за гонене....Тимонов,Н.Манчев,Виданов,Русия,Да Силва,Руи Мигел,Баес,Бранеков...просто незнам във време на криза как държат толкова много излишни играчи,за който може да вземат лев ОК, за който не могат, да си ходи...Петре добре,но трябват централен и десен защитник,център халф-добър нещо като Хидует този пост най-много ни липсва,и нападател......приятно съм изненадан от Апостол Попов,мисля че Котев и Д.Тодоров имат още място в отбора.........и последно и най-важно.......друг който да не ги обиграва вече 11 месеца,такъв кредит на доверие не е даден на никой друг преди това,то да имаше резултати, а то никакви......кръгла нула,че чак да слушаме такива европейски анонимници като Бардон..... Любо за доброто на ЦСКА да се откаже.....при толкова слаб Лефски да не можем да станем шампиони е срамота,ако Титаните искат да сме по-добри, ще го махнат, ако не просто не е сериозно от тук нататък....

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 дек 2009 11:56

Как може да има привърженик на ЦСКА, на който му харесва играта. Не ме интересуват Левски, камо ли Литекс, не ме интересува, че и те са на същото дередже. Аз искам ЦСКА да играе футбол! В последните поне 10 мача ние ритаме топката, нищо друго не правим. Никаква идея в нападение, никаква организация в средата на терена, неориентирана защита. Единственото хубаво нещо от целия полусезон е това, че сме на 4 точки от първия, че продължихме за купата и че вдигнахме с около 1.5 пункта коефициента си в Европа. Разбирам, че имаме контузени, разбирам че 80% от играчите не стават и за Б група и точно затова съм доволен от мястото на което сме в момента в първенството. Но ако продължаваме така и следващия полусезон и не се вземат мерки относно играчи и игра на отбора - какво правим тогава. Пак догодина в квалификациите на лига Европа, пак мъка, пак едно и също. Докога?

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 18 дек 2009 14:04

За мен този сезон беше пълен хаус както управленски,така и игрови.Трите добри мача които ЦСКА изигра бяха срещу Динамо,Берое,Левски и Мездра.Те бяха в началото на сезона.През останалите имаше едно лутане ,едни безспирни ротации,които за българско мачове са безсмислени.На вратата се изредиха 3 човека,имаше сигурно 5 или 6 централни двойки и ако не се лъжа 4 различни играча на левия бек.Правеха се опити Делев да бъде сложен като крило,като се видя че там не му е силата.Единствения креативен играч който притежаваме(Маркиньос) беше споходен от много контузии и не можа да играе.Оттам отбора изпадна в пълна липса на креативност.Според мен на полусезона не трябва да се копуват играчи а да се разчисти от ненужните около 10 футболисти и да се избистри титулярния състав.Също така нашия отбор е доста неефективен от статични положения.Поправете ме ако греша единствения гол от корнер или фаул който сме вкарали е този на иван иванов в Москва.Което за отбор с някъкви претенции е малко.

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 19 дек 2009 15:00

На кратко започнахме добре завършихме зле.Но това няма значение без трудности няма да вървим напред.САМО ЦСКА.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 19 дек 2009 16:09

Като цяло в началото ме бе обзела една луда еуфория след такъв старт ама страстите се охладиха много бързо. Не е притеснително че се дъним срещу български отбори, а че в европа и за чеп ни нямат.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 20 дек 2009 20:06

Доста непостоянно играхме , имаше и добри мачове ,издънките бяха повече. Като цяло не съм оптимист , изобщо не се забелязва някава възходяща линия в играта . Смятам че Пенев няма качества за треньор ,
вместо да развива играчите , колкото повече ги тренира толкова по-зле играят . Почти всички които дойдоха си понижиха формата ,някои се контузиха .
Дано има селекция и Пенев да напипа верния начин на работа.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 20 дек 2009 20:08

На по-младите фенове ще кажа,че Кипърци ние Българите ги научихме да играят футбол и къде са сега те, а къде сме ние. Кипър има вече два отбора в ШЛ, а ние се радваме на един равен и една победа и то постигнати срещу резервите на Фулъм и Лацио. За вътрешна консумация добре, но за Европа не става и е много лошо. Обаче не футболистите са виновни, а мутрите, които командват всички БГ отбори и техните подлоги съдиите. Когато в България заиграят честно всички отбори ще има развитие и стадионите ще са почти пълни. Смея да кажа,че 80% от нас феновете сме отвратени от помията, която ни поднасят мутрите и затова не ходиме на стадиона. Особено по-възрастните, които винаги сравняваме с футбола който сме гледали-класика, красота и по-стадионите мирно съвместно съществуване между всички фенове. Аз съм гледал мачове под агитката на противниковият отбор и никой не ме е закачал. Шигували са се с мене, когато сме губели, но също така са ме поздравявали при победа. Сега не ми се мисли. Иначе играта на ЦСКА, като цяло бе слаба.

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 26 дек 2009 01:32

Т.Янчев,заради постояната си игра или може би Иван стоянов,който също изигра доста силни мачове.
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Върни се в “ЦСКА”