vayk написа:glover написа:vayk написа:glover написа:vayk написа:В момента по-важната задача е да се съберат 1 млн. лв. до вторник за лиценза. На сайта е поместен призив за помощ с банковата сметка за даренията. Огромна част от парите, събрани за първото ИПО стоят непотърсени по сметките на инвестиционните посредници. Всеки, който не си е взел обратно парите може да ги преведе по тази сметка.
колега чули на пресконференцията как лупи е ходил цяла седмица с 5 лв.в джоба а парите си ги е давал за ЦСКА ти вярваш ли му за това- аз не и за това няма да му дам пари защото парите ми ще потънат в бездънния му джоб и няма да стигнат до отбора сега ще има и оправдание за фалита виновни са двете фамилии реално той не е дал и една стотинка от себе си издържаше отбора със заеми и продажба на играчи
Всеки решава сам за себе си. Аз знам, че ЦСКА няма да вземе лиценз ако до вторник не се съберат парите и затова възнамерявам парите си от IPO-то да ги прехвърля утре по дарителската сметка.
сигурен ли си че ще отидат за лиценза а не за бензин за джипа на лупи
По-добре ги дай на просяк,болно дете или чакащ скъпа операция.Нима не се дразниш,че подценяват интелекта ви с подобни сълзливи призиви?!
Както казах, всеки решава сам за себе си! Аз лично ще дам пари.
ЦСКА СОФИЯ: Дарение за лиценз
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- action66
- Контакти:
Re: Ще помогнем ли на любимия клуб купувайки акции?!
- action66
- Контакти:
alcedo написа:Никой не иска левскари да даряват пари за ЦСКА! Интересно ми е що дирите в тази тема. Разбирам, Стойчо и Лупи ви лупкаха като маче у дувар, боли ви много, но спрете се малко. Концентрирайте се върху вашият си отбор, че и той е взел-дал.
Аз лично ще даря за любимия отбор според възможностите си защото знам, че този път парите наистина ще отидат за спасението му. И защото ЦСКА е над Лупи и Фамилиите - не ме интересуват техните игри, по-важен е ЦСКА в момента!
Той може и да е важен,но ти се държиш като глупак.ЦСКА няма място в А група.
Само и единствено в България мутри и престъпници могат да убедят фенове-овце да им дават парите си уж за спасението на любимия клуб. Да купиш акции от нещо фалирало само защото някой те лъже в очите, че като ти вземе парите ще ги ползва за нещо добро за клуба граничи с това да си хвърлиш парите през терасата, за да оперират дъщеря ти, въпреки че си на 24 години и си девствен!
Давайте, пари, давайте кой колкото има и може, че човека ходи с 5 лева в джоба 
Сигурно и Синият Човек и той ходи с 5-6 лева заради отбора си.
Живи да ги ожалиш.
А вие работете яко, работете на 1-2 или 3 места та да има да давате на горкичките , честни и безкористни бедняци, собственици на футболни клубове!
Успех!

Сигурно и Синият Човек и той ходи с 5-6 лева заради отбора си.
Живи да ги ожалиш.
А вие работете яко, работете на 1-2 или 3 места та да има да давате на горкичките , честни и безкористни бедняци, собственици на футболни клубове!
Успех!
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.
GOLEADOR написа:Нормално е хора като армейците които истински обичат отбора си да помогнат на ЦСКА.Както е нормално хора като левскарите които получават по 15 000 на месец от Батков за да обичат Левски да не разбират защо без кирия трябва да се дават пари за любимия клуб.Нормално е и феновете от долината на широките гащи да не разбират как без кетъринг и безплатен транспорт могат да дадат каквито и да е пари за любим отбор.За това армейците дават, а другите се шокират и се чудят как може да има хора които да дават безвъзмездно пари на любимия си отбор!Просто ценностната система на армейците и тези на другите клубове е различна.

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Малко положението в Левски и ЦСКА напомня на Гърция. Наливат се пари, реформи няма, следователно и резултати няма. Без реформи, няма и доверие при евентуални инвеститори, били те човек със средни доходи или крупни такива.
Двата клуба са като зомбирани. Само говорят за пари, лицензи, а основите им гният. Окей, нека не фалират. Ще е крайно. Нека оставят нещата да се случат от само себе си. Орязват страхотно всички разходи, разчита се на местни кадри (юноши, футболисти от А и Б група) и каквото сабя покаже. С наличния потенциал, ако изпаднат - изпаднат. Това е. В същото време се работи по чистене на дългове, вложения, но не в "свободни агенти" с пет цифрени заплати, а в стадион и школа.
Моментът да се направи всичко това вече е назрял. Времето също изглежда подходящо за всичко това. Лудогорец няма кой да го бутне от върха в следващите години. Нека този период да се използва тези два най-популярни отбора да почнат да оздравяват.
А да. И още нещо. Всичко това, което написах по-горе, разбира се няма как да стане, ако начело на двата отбора продължат да бъдат компрометираните Томов и Батков. Просто защото доверието към тях не само, че не е на 0, ами даже е с отрицателен знак.
Двата клуба са като зомбирани. Само говорят за пари, лицензи, а основите им гният. Окей, нека не фалират. Ще е крайно. Нека оставят нещата да се случат от само себе си. Орязват страхотно всички разходи, разчита се на местни кадри (юноши, футболисти от А и Б група) и каквото сабя покаже. С наличния потенциал, ако изпаднат - изпаднат. Това е. В същото време се работи по чистене на дългове, вложения, но не в "свободни агенти" с пет цифрени заплати, а в стадион и школа.
Моментът да се направи всичко това вече е назрял. Времето също изглежда подходящо за всичко това. Лудогорец няма кой да го бутне от върха в следващите години. Нека този период да се използва тези два най-популярни отбора да почнат да оздравяват.
А да. И още нещо. Всичко това, което написах по-горе, разбира се няма как да стане, ако начело на двата отбора продължат да бъдат компрометираните Томов и Батков. Просто защото доверието към тях не само, че не е на 0, ами даже е с отрицателен знак.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- glover
- Контакти:
action66 написа:Vencho написа:Армейци проста сметка показва, че ще бъде достатъчно 30 000 от нас да закупим акции, половината(с по скромни възможности) по 30лв. А другата половина(по заможни) по 100лв. Ето ти ги 2 000 000лв !
Ти май не си чул,че е забранено да пускате нова партида акции.Щом вярвате на измамника Томов,давайте.Тъкмо човека се оплака,че е останал без пари.Ставате все по-смешни и жалки.....Благодарим ви,че ни забавлявате в паузата на първенството!
не си доразбрал вече не става въпрос за покупка на акции а за дарение на средства на лупи
сърцето ми завинаги червено е
Утре превеждам 200 кинта. Това е от мен. Ако се измъкнем и този път, добре! Но догодина ако сме пак на същото положение, по-добре фалит и от начало !
-
- Контакти:
memnto написа:Разбира се.
Само не разбирам братчедите кво правят тук, отново и отново???
ТЕ са до ушите в л@йна, дошли да се присмиват???![]()
КОлкото повече, толкова повече!
ЦСКА Инвестмън ЕООД има запор от 9млн от НАП +230 от Павел Дочев,не,че нещо но докато се вдигне запора да може да се ползват парите доста трябва да дарявате

ehh написа:Малко положението в Левски и ЦСКА напомня на Гърция. Наливат се пари, реформи няма, следователно и резултати няма. Без реформи, няма и доверие при евентуални инвеститори, били те човек със средни доходи или крупни такива.
Така е! Много си прав. Крайно време е да се рестартират! Боли, но пък е за добро.