Cicero написа:BRF написа:Малко явно избърза да се радваш и да нареждаш!Не копай гроб други му!
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/ot-l ... vro-321698
Че то си има ред за решаване на спорове. Но все пак, прочети още веднъж мнението на този индивид: "Дължът ни пари, ама сега няма да ви кажа за какво."
И аз така: "Лудогорец ми дължи 100 000, но няма да показвам договори сега."![]()
Ботев не е купувал играчи от Разград, няма как да дължи пари! Ако смятат, че трябва да върнем някой лев, заради трагичната форма на Хамза, успех. Арменския поп приема в петък от три до пет!
Ако са надплатили, влиза в сила старото Алеково правило: "имал си бол пари, платил си"
Обаче истината е съвсем ясна, гела раздухва лакърдии, за да печели време и да мине метър за 31.03 После, след решението на съда, всичко ще стане ясно. Едва ли обаче Петричев "плюнката", ще излезе като мъж да каже: "Извинявайте!"
Не Ви разбирам!Аз спорове в съд за мое щастие не знам как се решават!Кой крив,кой прав,да се оправят!Просто днес си мислих:ЦСКА казва,че им дължат пари или Ботев или лудогорец,Ботев казва лудогорец ни дължат пари,...................та си викам:сега остана лудогорец да кажат,че ние им дължим пари