XXIII кръг: ЦСКА - Берое 0:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XXIII кръг: ЦСКА - Берое
Кировец написа:Teo написа:гражданин от село написа:Този мач го взимаме с 2-3 гола разлика.
Братле, проблема е кой ще ги вкара тия 3 гола![]()
Ще е дилема с кой ще започнем в атака.. и двамата към момента са трагични / Жокерчето и Стефчо /
Като играха заедно второто полувреме срещу Ботевъ имам чувството, че не могат да се понасят на терена заедно..
Споко, мен!Тия 3 загуби ще подействат чудотворно. Тя и приказката гласи - всяко чудо за 3 дни.
Освен това сега сме в плейофа. Шампионския плейоф. Място за скатавки НЯМА.
Да показват духа на победители.. защото само победители ги помнят! Иначе билетчето и да си ходят от там от където дойдоха

ЦСКА е велик клуб и както казваш място за скатавки няма...ние не сме среднячето в което те са играли, а сме най-великия клуб в България!
За това ако трябва само на мускули и борба, но трябва да го спечелим този мач...!!!
Демба Ба написа:Е тук вече минимум равен трябва да вземат другарите,щото иначе ако станат 4 поредни загуби, битката за титлата ще приключи още в Разград...но тъй като аз смятам че ЦСКА легна на Локо СФ, Берое и ЦСКА срещу по ШЕСТ сигурни точки от трите отбора във втората фаза, то мачът е ясен предварително.ЦСКА има 18 сигурни точки от вересиите на Локо, Берое и Ботев, плюс традиционно нагъзения на "червените" Литекс...на Гелаще му е трудно много, сам срещу ЦСКА и четирите му сателита...ако стане нещо различно от това което ви казвам, аз официално ще се прекръстя на Мюмюн,даже по лична карта ше си сменя името
Я ми обясни кой Толкова силен и властен ръководител на ЦСКА се е обадил на шефовете на Локо Сф , Берое , Литекс и Ботев и е уредил ДАЛАВЕРАТА

Дали 9 точки и ще чакат 18 , Дай да те ....... а пък ще имаш да си връщаш.
През 1875г. Стара Загора има 4 419 дома с 25 550 жители и е най-големият град на територията на днешна България ,до 21 юли 1877г. когато Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш ) изкла и изгори над 14 000 българи и унищожава Стара Загора.
Teo написа:Имам повече гостувания на отбора от колкото ти домакинства на ГМО-то на Парахода.. само това ще ти кажа![]()
![]()
А другото което е в тоя твоя град масово над 80% от хората не могат да говорят български език![]()
Виж, че и ти сричаш даже..
Като изпълнителите на 11 метрови удари в ЦСКА си. Те никога не улучват вратата.
А ти не можеш да улучиш мястото на запетайките. Моят приятел Мемето може да ти предава уроци по българска граматика.
Берое трябва да върнат заема, че ще се развали 67 годишна дружба.
Ако не държат на дружбата - 0- 2
- blac_black_cat
- Контакти:
Надявам се за победа, ама кой ще вкара гол, може би Иво Иванов ???
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО[/center]
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО[/center]
blac_black_cat написа:Надявам се за победа, ама кой ще вкара гол, може би Иво Иванов ???
Аласан Н'Диайе
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Teo написа:...
За това ако трябва само на мускули и борба, но трябва да го спечелим този мач...!!!
Ще го спечелите, ако не си замине тройчо.
Много се е разсърдил, но Томов ще го убеди най-лесно. Ще му увеличи заплатичката, че е много малка.
Ако тройчо остане печелите
0 - 2
-
- Контакти:
Мача с Берое с явява финал за сегашните ни играчи. Вземат ли го ще има поне една седмица спокойствие и три супер важни точки. Няма значение, кой ще вкара гола. Дано играчите да осъзнаят, какви простотии свършиха и да се хвърлят на кръв. Берое е стабилен отбор, но не е нещо извънземно, че да им се плашим на Армията. Победа за ЦСКА с един гол от корнер и тръгваме към Разград, зада изядем Лудогорец. Обратно, губим за четвърти път и всичко се разпада. Дано всички, от шефове, през треньори до играчите да го разбират.
0-2 феновете ще празнуват заедно:има ли лудогорциииииииииииииии