ХХII кръг: FT 2:0 Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Zavinagisin
- Контакти:
Re: ХХII кръг: FT 2:0 Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.
Първо ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА са страхливци ,страх от загуба в дербито,второ болни мозъци радват се на загуба на отбора си ,трето ръководството в лицето на Томов и ТРОИЧО са подлоги лягат на БОТЕВ Заради страх от феновете помниме 2008 как ТОМОВ едва не беше линчуван ,а сега се подмазва на феновете с загубата , ВИЕ ЦСКА СТЕ СТРАХЛИВЦИ ФЕНОВЕ И РЪКОВОДСТВО ,РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ЛЪСНЕ ВСИЧКО С ТЕЧЕНИЕ НА ВРЕМЕТО.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Айде айде и вие вече се насирате при мисълта за мач с нас 

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Щом болшинството фенове на ЦСКА са убедени,че всичко е чисто около мача Ботев-ЦСКА е чисто ,защо не призовете ръководството на отбора ви и футболистите ви да минат детектор на лъжата . Без никаква юридическа стойност е ,просто за да покажат дали са играли истински или са играли симулативно. Аз лично бих призовал същото за любимия ми отбор ,ако изиграе подобен мач. За мен поведението на ЦСКА беше странно - първия гол стане след центриране при което на линията на малкия пенал имаше трима(повтарям трима) свободни играчи на Ботев и двама защитници на ЦСКА ,които избягаха от там и не бяха с лице към топката. Това са неща дето се учат още при децата. Втория гол-чудесен извеждащ пас на Сънди към Балтанов. Между другото в цялата си кариера (около 10 години) има 12 гола ,като 2 от тях са станали след чудесни извеждащи пасове на играчи от другия отбор в последните 2 мача-май е малко странно.
Друго нещо на мен ми беше много станно феновете на ЦСКА да се радват на головете на Ботев и на загубата на своя отбор.
Друго нещо на мен ми беше много станно феновете на ЦСКА да се радват на головете на Ботев и на загубата на своя отбор.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Пичага вече имате комплекс от срещите с/у нас. За шест мача сте минали точно три пъти центъра. Отклонихме се от темата обаче.
Колкото и да се пенявите, истината е, че мача си беше редовен. А това, че са се радвали 10 лумпена не означава, че Ние феновете на ЦСКА не преживяваме изключително тежко тази криза в отбора.
Колкото и да се пенявите, истината е, че мача си беше редовен. А това, че са се радвали 10 лумпена не означава, че Ние феновете на ЦСКА не преживяваме изключително тежко тази криза в отбора.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Казах съвсем друго.
1. Много сме слаби и паднахме заслужено от Ботев.
2. В момента не можем да вземем и двете дербита с/у Вас с такава мизерна и несъстоятелна игра.
Аз комплекси от Левски не може да имам. При положение, че съм фен на отбора с най - много титли и отличия в България.
Комплексите са ваши
1. Много сме слаби и паднахме заслужено от Ботев.
2. В момента не можем да вземем и двете дербита с/у Вас с такава мизерна и несъстоятелна игра.
Аз комплекси от Левски не може да имам. При положение, че съм фен на отбора с най - много титли и отличия в България.
Комплексите са ваши

Губим Младенов.А това е много голяма загуба за ЦСКА!Празнувайте подуенци,човека който не ви даваше сън да ви хване си отива от ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Надявам се да си мъж и да си спазиш обещанието. ВЕЧЕ Е ЗАПИСАНО !
Zavinagisin написа:GOLEADOR написа:Губим Младенов.А това е много голяма загуба за ЦСКА!Празнувайте подуенци,човека който не ви даваше сън да ви хване си отива от ЦСКА!
АИДЕ НА БАС ЧЕ СТОИЧО ЩЕ ОСТАНЕ ТОВА Е ПОСТАНОВКА С ЦЕЛ ЗАБЛУДА НА ХОРАТА ЧЕ ГО БОЛИ ОТ ВЧЕРАЩНАТА ЗАГУБА.
ОК!На бас,че Стойчо до края на седмицата ще подаде оставка!За това пиши глупости за ЦСКА,че след оставката няма да можеш да казваш,че Томов и Младенов са полегнали на Ботев или влизат в договорки с други отбори!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
-
- Контакти:
Re: ХХII кръг: Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.
Кировец написа:Venko123 написа:Кировец написа:Ако не бяха Томов и Стойчо Младенов днес нямаше да гледате дерби, щото ЦСКА щеше да е в Радомир. Ама на вас какво ви пука?! Горните двама са редовни жертви и поемат всички удари от Подуене и Разград. Вие ми говорите за някакво дерби.
Ония това и чакат - ще си влезнат в първата 6-ца, ще си навържат пак инвеститорите, а нас кучета ни яли. Сценарият е ясен. И догодина, когато за титлата спорят Левски и Лудогорец, вие, господа, няма да имате право на оплакване - все пак ще гледате още няколко дербита, преди ЦСКА да попадне в долната 6-ца
Нали се сещаш, че при трета поредна загуба точно твоя любимец Стойчо може да бъде освободен?
Я стига тъпотии и комплекси, трябва да излезем за победа и само за победа! Всичко друго ще е срамно!
Ще освободят Стойчо, че е изцакал Левски - ти сериозно ли?Стойчо е идеолога на днешния ЦСКА и не могат да го пипнат с пръст. Освен, ако бандата на лумпените всектор Г пак не прояви своята кретения. Още няма да забравя оня плакат - Търпението свърши и как подсмърчаха след победата в дербито. Още тогава разбрах колко тъпанари са фенове на ЦСКА и ме хвана срам.
Днес много хора затвърждават какви паляци са. И се правят на по-набожни от Папата.
GOLEADOR написа:Губим Младенов.А това е много голяма загуба за ЦСКА!Празнувайте подуенци,човека който не ви даваше сън да ви хване си отива от ЦСКА!
Това вие трябва да си го празнувате, но няма да случи, дано да не случи!

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]