Жалко за Левски , жалко и за Ботев , които заслужават да играят първата 6-ца , но не по този начин...
Абе жалко първенство,жалки отбори,жалък футбол...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
bilyaletdinov написа:ros написа:Общо-взето превъзбудените фенове на Левски се успокоиха. Остава ние да си видим проблемите, че явно не са никак малко. Очевидно без Буш отборът има тотална липса на водач и реализатор, който освен всичко отнемаше и задържаше много добре топката. Явно ще берем ядове без него.
Напълно съм съгласен. Големи ядове ще берете и ще бъде жестока борбата за Европа. Няма да е голяма изненада, ако Стойчо не изкара сезона
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:KIL написа:Браво,Канари! Левскари,добре дошли в Ада на "Тича"! Искам да честитя и на Стефка с комбинация от две поговорки: "Който зло мисли,сам пада в него."![]()
![]()
Или "Сговорна дружина, слепи ги ражда!"
visentii написа:Vonin написа:Относно всички тези теории, че ЦСКА СОФИЯ лягат - това го измислиха медийте, цяла седмица реваха. Виждате че тези три мача сме трагедия!
Това което се вижда на терена не са го измислили медийте,айде моля ти се...
KIL написа:russia написа:KIL написа:Браво,Канари! Левскари,добре дошли в Ада на "Тича"! Искам да честитя и на Стефка с комбинация от две поговорки: "Който зло мисли,сам пада в него."![]()
![]()
Или "Сговорна дружина, слепи ги ражда!"
Доста синкави ни се подиграваха за втората шестица,аз не им се подигравам,напротив,приветствам ги с "добре дошли" на "Тича".Ех,сега да ни се паднат и да ги опънем и за Купата...Кеф!!!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Капитанът на Локомотив (София) Александър Бранеков написа във "Фейсбук", че го е срам от днешното "нагъзване" на ЦСКА в мача с Ботев (Пловдив). Ето какво написа Бранеков в социалната мрежа: "Аз като футболист, който е изграден като такъв в ЦСКА съм разочарован от днешното нагъзване! Всеки който е бил в този клуб знае какво се иска там и на какво се учиш там! Днес определено ме е срам,че съм по душа от ЦСКА и оттук натам никакво уважение и респект! 15.03.2015 е деня в който аз по всякакъв начин приключих с този клуб! СРАМ ...."
russia написа:За Гонзо нещо пеят канарите...
DrAvalanche написа:Капитанът на Локомотив (София) Александър Бранеков написа във "Фейсбук", че го е срам от днешното "нагъзване" на ЦСКА в мача с Ботев (Пловдив). Ето какво написа Бранеков в социалната мрежа: "Аз като футболист, който е изграден като такъв в ЦСКА съм разочарован от днешното нагъзване! Всеки който е бил в този клуб знае какво се иска там и на какво се учиш там! Днес определено ме е срам,че съм по душа от ЦСКА и оттук натам никакво уважение и респект! 15.03.2015 е деня в който аз по всякакъв начин приключих с този клуб! СРАМ ...."
линк
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта