ХХII кръг: FT 2:0 Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Zavinagisin
- Контакти:
Re: ХХII кръг: Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.
Дано един равен резултат се получи и после победа За Левски във Дербито 

-
- Контакти:
Zavinagisin написа:Дано един равен резултат се получи и после победа За Левски във Дербито
Това е философията на сините метастази. На Вуте да му е зле. Ама няма значение че са до уста в лайна...
На повечето ни стана ясно, как ще върви първенството за НАС. Щом продадохме Буш. Затова станаха и загубите с Локо и Бирой. Нормално е да загубим и от Ботев. Но ако нещо се обърка и направим малоумен Х, е тогава сме за резил и няма да има прошка в гаврите и от чужди и от свои.
Не се подвеждайте на синьо-метастазните вопли за "чест", "достойнство" и други думи, защото това е значението на червения резил при тях.
От много време насам мача между ЦСКА и метастазите не е онова оспорвано дерби. А просто опити на ония да прецакат червените. Не го искам такъв мач. Без лефскарите ще се играе футбол при първите 6. С тях ще се играе тормоз над червените с административни медийни и мениджърски мизерии.
Последна промяна от rodencherven на 15 мар 2015 12:52, променено общо 1 път.
Информация
Вие сте изгонен от този форум до 01 Апр 2015 17:48.
Причина: Рогатите; говедата; телешки комплекси; посинелите рога
Бан по потребителско име.
-
- Контакти:
CSKA69 написа:Ако наистина сте привърженици на ЦСКА (аз съм такъв трето поколение) единственото, което може да искате от този мач е победа за ЦСКА! Всичко друго ви приравнява с ОНЕЗИ, които толкова много мразите! Винаги съм вярвал (така съм и закърмен и възпитан), че ЦСКА е нещо повече, нещо над типичното байганьовско дередже на останалите отбори.. В последните 25 години по всякакън начин се опитваха външни и вътрешни сили да ни върнат обратно в казана на родната посредственост.. Такива мнения на част от нашите привърженици подсказват, че донякъде мисията е успешна
Не, колега! Точно обратното. Отстраняването на метастазите означава по-чист футбол. Това винаги означава по-добре за нас. Тогава имаме повече шанс. Иначе какво-6 точки за Лудогорец, след "дербитата" с тях само някой осакатен титуляр, много картони и някоя загубена точка за отменен автогол за ... засада! Не, мястото им е долу!
Информация
Даваш 3 точки после вземаш 6 

Venko123 написа:Кировец написа:Ако не бяха Томов и Стойчо Младенов днес нямаше да гледате дерби, щото ЦСКА щеше да е в Радомир. Ама на вас какво ви пука?! Горните двама са редовни жертви и поемат всички удари от Подуене и Разград. Вие ми говорите за някакво дерби.
Ония това и чакат - ще си влезнат в първата 6-ца, ще си навържат пак инвеститорите, а нас кучета ни яли. Сценарият е ясен. И догодина, когато за титлата спорят Левски и Лудогорец, вие, господа, няма да имате право на оплакване - все пак ще гледате още няколко дербита, преди ЦСКА да попадне в долната 6-ца
Нали се сещаш, че при трета поредна загуба точно твоя любимец Стойчо може да бъде освободен?
Я стига тъпотии и комплекси, трябва да излезем за победа и само за победа! Всичко друго ще е срамно!
Ще освободят Стойчо, че е изцакал Левски - ти сериозно ли?

Днес много хора затвърждават какви паляци са. И се правят на по-набожни от Папата.
rodencherven написа:CSKA69 написа:Ако наистина сте привърженици на ЦСКА (аз съм такъв трето поколение) единственото, което може да искате от този мач е победа за ЦСКА! Всичко друго ви приравнява с ОНЕЗИ, които толкова много мразите! Винаги съм вярвал (така съм и закърмен и възпитан), че ЦСКА е нещо повече, нещо над типичното байганьовско дередже на останалите отбори.. В последните 25 години по всякакън начин се опитваха външни и вътрешни сили да ни върнат обратно в казана на родната посредственост.. Такива мнения на част от нашите привърженици подсказват, че донякъде мисията е успешна
Не, колега! Точно обратното. Отстраняването на метастазите означава по-чист футбол. Това винаги означава по-добре за нас. Тогава имаме повече шанс. Иначе какво-6 точки за Лудогорец, след "дербитата" с тях само някой осакатен титуляр, много картони и някоя загубена точка за отменен автогол за ... засада! Не, мястото им е долу!
Много приказваш за 6 точки за Лудогорец, но забравяш, че в шампионатните мачове досега, вие имате 2 точки от Лудогорец, а те имат 3 победи, едната в Разград.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
STENLI написа:Даваш 3 точки после вземаш 6
Половината от тука дето пишат за победа на ЦСКА и колко противен им станал Ботевъ преди мач с вас при други обстоятелства не спират да дуднат колко близки сме и агитки и отбори. А днес се показват какви палачинки са.
Момчета за всички нас ще е удоволствие Левски да рита дербита с Асково и Марек.Аиде да не си кривим душите
пускайте днес и обещавам ние , Берое и Литекс ще ви направим шампиони. Няма какво да се лъжем от сега се знае, че Берое и Литекс ще играят за вас, а Локо Сф и Левски за Лудогорец. Ако ние влезем за сметка на сините стават три отбора за вас и един за Лудогорец така единственото което трябва да направите е да биете най накрая зелените поне веднъж което ще ви гарантира титлата. Лудогорец 100% ще загуби точки от Берое и Литекс, ние също не ги долюбваме много много след онзи мач за супер купата и всички жълти ще искаме реванш от зелените масти на Домуса.
Та няма какво да се двоуми повече вашето ръководство ами да пуска мача и да праща сините да играят най старото столично дерби в долната половина на таблицата
Та няма какво да се двоуми повече вашето ръководство ами да пуска мача и да праща сините да играят най старото столично дерби в долната половина на таблицата

Кашчей написа:rodencherven написа:CSKA69 написа:Ако наистина сте привърженици на ЦСКА (аз съм такъв трето поколение) единственото, което може да искате от този мач е победа за ЦСКА! Всичко друго ви приравнява с ОНЕЗИ, които толкова много мразите! Винаги съм вярвал (така съм и закърмен и възпитан), че ЦСКА е нещо повече, нещо над типичното байганьовско дередже на останалите отбори.. В последните 25 години по всякакън начин се опитваха външни и вътрешни сили да ни върнат обратно в казана на родната посредственост.. Такива мнения на част от нашите привърженици подсказват, че донякъде мисията е успешна
Много приказваш за 6 точки за Лудогорец, но забравяш, че в шампионатните мачове досега, вие имате 2 точки от Лудогорец, а те имат 3 победи, едната в Разград.
Той приказва за сигурните 6 точки по оста Разград - Подуене.