ХХII кръг: FT 2:0 Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ceBep

Re: ХХII кръг: Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.

Мнениеот ceBep » 13 мар 2015 09:20

thejoker747 написа:Малко помощ моля Ви ! От Пловдив съм и искам страшно много да присъствам на мача с Ботев,но не желая да бъда в секторите на домакина!Питах вече на няколко места,но никои неможе да ми даде отговор на въпроса - Как да си закупя билет за гостуващия сектор на ЦСКА (Като изключим Сф разбира се) ? Без подигравки ако може само,ако някои може да ми помогне нека сподели. :(

Билетите ще се продават само преди мача на каса, която се намира непосредствено преди входа за гостуващата клетка, а цената им ще бъде 8лв. Ама ходи по-добре в централния сектор.

peliforewer
Контакти:

Защо от БФС се "загрижиха" за феърплея

Мнениеот peliforewer » 13 мар 2015 10:05

Всички сили са впрегнати в името на това да не вземе Левски да изпадне във втората шестица,то бива нагнетяване на напрежение,но това минава всякакви граници,особено и от БФС като "предупреждават" ЦСКА да внимават какво ще правят в Пловдив,някакъв си Костурков,който отговарял за феърплея, щял да следи под лупа как играят футболистите на ЦСКА. [offtopic]http://[offtopic]cska.gong.bg/bg-football/a-grupa/bfs-shte-sledi-cska-za-simulativna-igra-sreshtu-botev-320144[/offtopic[/offtopic] Да припомня че председател на комисията по феърплей е видния левскар ген.Васил Василев и аз не съм разбрал тази комисия да е свършила нещо в българския футбол през годините,защо "радетелите" за феърплей не гледаха под лупа преди години когато Миньор и Дупница играеха с децата си срещу Лудогорец и Левски,къде бяха господата от комисията по феърплей когато Тенчо Тенев призна че са били "предупредени" да внимават с футболистите на Лудогорец ,къде бяха тези господа на мача Левски-Хасково 8-0.Представяте ли си ако ЦСКА излезе на Коматево с юношите срещу Ботев какво ще се случи,от къде има "информация" Костурков че феновете на ЦСКА ще прекратят мача,може би от Батков и Баждеков.Правят се всякакви опити мача Ботев Пд-ЦСКА да бъде скандализиран и по този начин да има служебна вратичка за Левски към първата шестица,защото при прекратяване на мача,може да се наложи служебна загуба на домакина.Интересно щеше да е ако този казус се беше случил миналата година когато Цв.Василев и КТБ бяха фактор дали щеше да са така "загрижени"за феърплея от БФС.
Последна промяна от peliforewer на 13 мар 2015 15:03, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 13 мар 2015 10:11

mistreated написа:
turbogena написа:
mistreated написа:За мен лично има 2 хипотези - ако наистина сме дали мачовете на Локо Сф и Берое, за да вземем по 6 точки в плейофите, то тогава е ясно - даваме и на Ботев. Ако обаче са се "играли" тези 2 мача и сме ги загубили на терена, то няма как да лягаме на Ботев.
Аз лично бих рискувал с даване на този мач, за сметка на 6 точки в плейофите. Ако имаме 18 точки от трите отбора предварително взети, титлата хич не ми се вижда "мираж" на фона на показваното от Лудогорец тази пролет, макар и да изостанем с 3 точки преди плейофа.
Така че да мисля и да смятат добре преди да вземат решение...
Нахално е Левски да искат феърплей след смехорията в мача им с Хасково. Ясно е, че с този двубой отстраниха един от конкурентите си - Черно море.

Всичко е много добре описано ,но забравяш Лудогорец. За Локо Сф ,Берое и жълтите ще е далеч по-удобно да легнат на Домуса ,защото в замяна ще получат финансова инжекция. А от вас какво ще получат?
Иначе да става каквото ще в Доматево. Левски играе безобразно през този сезон и няма да е незаслужено ,ако сме във втората шестица...

Не, не съм ги забравил Лудоорец. Както виждаш споменал съм, че ще изостанем 3 точки от тях преди плейофа. Иначе какво ще получат от нас тия три отбора - ами то е повече от ясно. Без победи над нас Локо Сф и Ботев няма как да влязат в шестицата. Това е предостатъчна причина. Ако бяха загубили от нас пак ли Домуса щеше да им дава финансови инжекции срещу Хасково и Марек? Само Берое силно се съмнявам, че взеха мача по втория начин в София. За мен си ни биха без уговорки, просто ние изпуснахме, те вкараха.

колега и Локото и Берое си ва отнесоха.На никой нищо не сте давали,защото Локото просто не се нуждаеше от вашата помощ.Вие сте тотално зле и съм убеден че няма да сте в тройката.Единствения който ви ляга е люляка,но не знам до кога ще го прави.Колкото до мача с Ботев ще ви пребият и не защото вие ще им легнете,а защото сте зле ,много зле.Погледни интервюто което е дал вашия играч в Люксембург.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 13 мар 2015 10:18

zlatan написа:колега и Локото и Берое си ва отнесоха.На никой нищо не сте давали,защото Локото просто не се нуждаеше от вашата помощ.Вие сте тотално зле и съм убеден че няма да сте в тройката.Единствения който ви ляга е люляка,но не знам до кога ще го прави.Колкото до мача с Ботев ще ви пребият и не защото вие ще им легнете,а защото сте зле ,много зле.Погледни интервюто което е дал вашия играч в Люксембург.

Виж сега, както аз не мога да съм сигурен, така и ти, как сме паднали и защо. Локото МНОГО се нуждаеше от нашата помощ, защото им бяха необходими 4 точки. При положение, че им предстояха мачове с преки конкуренти за шестицата в лицето на Черно море и Берое, мислиш ли, че са били сигурни за оставането си в горната половина преди първия кръг?
Кой е тотално зле ще се види след края на сезона. Ама точно вие да ми говорите кой е "тотално зле"... Смешки.
А и в крайна сметка надявай се да не сме "тотално зле", защото ще си цъкате с Хасково до есента. Вие вече свикнахте да се правите на мъже срещу тях.

Ето ти и отговор на интервюто на Жоаким, на което толкова се осланяш http://gong.bg/bg-football/a-grupa/cska ... iti-320182
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
bnborisov1
Контакти:

Re: Защо от БФС се "загрижиха" за феърплея

Мнениеот bnborisov1 » 13 мар 2015 10:18

Аз не виждам как феновете могат да прекратят мача. Нахлуване на терена е почти невъзможно. А и в клетката няма да има толкова много хора. Иначе всичко ще е впрегнато в спасяването на Левски. В това няма съмнение.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 мар 2015 10:21

От БФС са взели превантивни мерки спрямо предстоящия ключов мач Ботев – ЦСКА, който попада в графата рискови.

От футболната централа ще следят за симулативна игра от страна на „армейците“, които могат да изхвърлят големия съперник Левски от първата шестица.

На двубоя в Пловдив ще присъства Марио Костурков, който отговаря за феърплея в БФС и ще следи дали има погазване на правилата на ФИФА, информира вестник „7 дни спорт“.

„Ако има нещо нередно и/или той прецени, че някой от отборите играе симулативно, е длъжен да го опише. На тази база случаят ще бъде разгледан на СТК, а следващата инстанция е изпълкомът, който ще вземе решение“, сподели директорът в централата Антон Попов, който обясни, че ръководството на ЦСКА е предупредено за всички рискове и последици от евентуална симулативна игра.

Марио Костурков пък обясни, че ще следи внимателно мача и ще прави паралелен мониторинг на няколко бет-компании.

Той разкри, че по негова информация, фенове на ЦСКА готвят нахлуване на терена, ако „армейците“ поведат в резултата, с цел двубоят да бъде прекратен.

Кой ги пише тия бълвочи бе.. боже мой :idea:
Имаме една песен, която гласи това:

Чуйте вие всички богаташи,
Чуйте вие западни търгаши,
Чуйте вие наши журналисти,
Чуйте вие сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ КУПУВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА ТОВА Е СЛАВА !!!

Ние играем единствено и само за себе си и трети отбори не ни вълнуват, камо ли вечния съперник от подуяне..!
Щели да пращат човек да следи феърплея.. защо не пратихте един такъв на Миньор - Лудогорец 2012 или Марек - Лудогорец 2014? А чак сега пращате? Явно детето Ви може да отиде в друга ясла и ви е страх?
Последна промяна от Teo на 13 мар 2015 10:24, променено общо 1 път.

myuyuta
Контакти:

Мнениеот myuyuta » 13 мар 2015 10:24

Цялата тази истерия е невероятно глупава и само се подклажда от сини елементи в медиите с постоянния кретенски въпрос: Очаквате ли феърплей?
Защо никой не обръща внимание на факта, че сезонът за ЦСКА не свършва с този епохален мач? Все още имат шансове за титлата, макар и не много големи. Не обръщайте внимание на глупостите на феновете, че искали Ботев да спечели. Те просто искат да се смеят на сините си приятели.
Играчите са професионалисти и няма да захвърлят точките само и само да може Левски пак да станат за смях. Още повече, че Левски в последно време е много удобен съперник за ЦСКА. С оглед на последните 2 мача, ЦСКА може да си загуби, дори и да играе на 100%. Какво ще стане тогава? БФС щял да наблюдава... Значи, ако резултатът не устройва "отбора на народа", има заговор.
Последна промяна от myuyuta на 13 мар 2015 10:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 мар 2015 10:26

myuyuta написа:Цялата тази истерия е невероятно глупава и само се подклажда от сини елементи в медиите с постоянния кретенски въпрос: Очаквате ли феърплей?
Защо никой не обръща внимание на факта, че сезонът за ЦСКА не свършва с този епохален мач? Все още имат шансове за титлата, макар и не много големи. Не обръщайте внимание на глупостите на феновете, че искали Ботев да спечели. Те просто искат да се смеят на сините си приятели.
Играчите са професионалисти и няма да захвърлят точките само и само да може Левски пак да станат за смях. Още повече, че Левски в последно време е много удобен съперник за ЦСКА. С олгед на последните 2 мача, ЦСКА може да си загуби, дори и да играе на 100%. Какво ще стане тогава? БФС щял да наблюдава... Значи, ако резултатът не устройва "отбора на народа", има заговор.

Това имам предвид.. мачовете на истината ще бъдат в шестицата.. и да загубим 3 точки какво от това? Имаме два мача директни мача с Разград... просто ония вече се оляха от рев.. еми цел сезон ми играят ганкиното, а накрая искат да влезят гратис... това си е ваш проблем господа сини фенове, не наш!
Да му търсят сметка на инжинерО от Пловдив :idea:
Последна промяна от Teo на 13 мар 2015 10:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 13 мар 2015 10:31

STENLI написа:https://www.youtube.com/watch?v=geIPn7uTbTA

Смажете ги тези, които си мислят, че те решават дали ще сме в първата или втората шестица. Смажете ги и сега и в плейофите ;)

Върни се в “ЦСКА”