Бой преди мача ???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Re: Бой преди мача ???

Мнениеот Mecho-Cuh » 16 дек 2009 19:09

Спокойно към близкото полицейско управление ще подкарат българите предполагам....
Не може да се излагаме пред чужденците сега.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 16 дек 2009 19:11

kalo написа:
Гуу написа:Определено италианските фенове са най-проблемните от всички, които са идвали в България. Нека си спомним само, как изгориха националния ни флаг. Не мога да се сетя за други запалянковци, които да са вършили толкова много поразии.

Аз си спомням с много добри чувства за феновете на Лацио! :) Защо ли с други се получава така- не знам? :roll:

Когато преди мачът на националния ни отбор срещу Италия, в София италианските фенове изгориха знамето ни, с какви чувства остана ?
В интерес на истината, при гостуването ни на Рома, имаше уж аплодисменти, добро отношение, приятелства и т.н и т.н., но виж тази вечер какво става.
Между другото, не бих се очудил и ако вашата агитка също има проблеми от такова естество в Италия.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 16 дек 2009 19:18

kalo написа:
Гуу написа:Определено италианските фенове са най-проблемните от всички, които са идвали в България. Нека си спомним само, как изгориха националния ни флаг. Не мога да се сетя за други запалянковци, които да са вършили толкова много поразии.

Аз си спомням с много добри чувства за феновете на Лацио! :) Защо ли с други се получава така- не знам? :roll:

[offtopic]Пич, внимавай с чувствата, че ще вземе някой да си помисли нещо друго ;) .[/offtopic]

nicotine
Контакти:

Мнениеот nicotine » 16 дек 2009 19:35

Гуу написа:
kalo написа:

Когато преди мачът на националния ни отбор срещу Италия, в София италианските фенове изгориха знамето ни, с какви чувства остана ?
В интерес на истината, при гостуването ни на Рома, имаше уж аплодисменти, добро отношение, приятелства и т.н и т.н., но виж тази вечер какво става.
Между другото, не бих се очудил и ако вашата агитка също има проблеми от такова естество в Италия.

хах никога ти не разбра ли ,че в агитката на лацио има тартори от Левски ?! и все пак тука не е мястото да говориме за Левски и Цска , а да обсъдим какво е станало в центъра.. И наистина на мача с Италия като изгориха флага беше много тъпо , но днес надявам се да ги оправят агитката на цска

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 16 дек 2009 19:56

Някой преди беше казал нещо от сорта на "Европейските ни братя" :) :)
Явно не сте си толкова близки колкото мислихте......
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 16 дек 2009 20:50

Чакай малко, нали бяхте големи приятели с Рома?! А на нас се смеете за приятелството ни с Лацио, че нямало такова.. :shock:
Изображение

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 16 дек 2009 20:59

Явно вече ще има развод между феновете на Рома и цска :lol:
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 16 дек 2009 22:34

Спокойно! Ранени армейци няма, а още по-малко арестувани. Всички са се спасили:
От Топспорт.бг
"Сериозен бой не е имало, привържениците на ЦСКА са избягали", заявиха от полицията

:oops: :oops: :oops: :oops:
Жалко за побратимите :roll:

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 16 дек 2009 22:56

Кви побратипи, кви пет лева!? Важното е, че изядоха дървото!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 дек 2009 23:08

КОга пък сме били приятели с Рома????-разсмивате ме- :lol: :lol: :lol:

Междудругото бой имаше още вчера -но това не излезе никъде!!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”