Спокойно към близкото полицейско управление ще подкарат българите предполагам....
Не може да се излагаме пред чужденците сега.
Бой преди мача ???
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бой преди мача ???
kalo написа:Гуу написа:Определено италианските фенове са най-проблемните от всички, които са идвали в България. Нека си спомним само, как изгориха националния ни флаг. Не мога да се сетя за други запалянковци, които да са вършили толкова много поразии.
Аз си спомням с много добри чувства за феновете на Лацио!Защо ли с други се получава така- не знам?
Когато преди мачът на националния ни отбор срещу Италия, в София италианските фенове изгориха знамето ни, с какви чувства остана ?
В интерес на истината, при гостуването ни на Рома, имаше уж аплодисменти, добро отношение, приятелства и т.н и т.н., но виж тази вечер какво става.
Между другото, не бих се очудил и ако вашата агитка също има проблеми от такова естество в Италия.
kalo написа:Гуу написа:Определено италианските фенове са най-проблемните от всички, които са идвали в България. Нека си спомним само, как изгориха националния ни флаг. Не мога да се сетя за други запалянковци, които да са вършили толкова много поразии.
Аз си спомням с много добри чувства за феновете на Лацио!Защо ли с други се получава така- не знам?
[offtopic]Пич, внимавай с чувствата, че ще вземе някой да си помисли нещо друго

Гуу написа:kalo написа:Гуу написа:Определено италианските фенове са най-проблемните от всички, които са идвали в България. Нека си спомним само, как изгориха националния ни флаг. Не мога да се сетя за други запалянковци, които да са вършили толкова много поразии.
Когато преди мачът на националния ни отбор срещу Италия, в София италианските фенове изгориха знамето ни, с какви чувства остана ?
В интерес на истината, при гостуването ни на Рома, имаше уж аплодисменти, добро отношение, приятелства и т.н и т.н., но виж тази вечер какво става.
Между другото, не бих се очудил и ако вашата агитка също има проблеми от такова естество в Италия.
хах никога ти не разбра ли ,че в агитката на лацио има тартори от Левски ?! и все пак тука не е мястото да говориме за Левски и Цска , а да обсъдим какво е станало в центъра.. И наистина на мача с Италия като изгориха флага беше много тъпо , но днес надявам се да ги оправят агитката на цска
Някой преди беше казал нещо от сорта на "Европейските ни братя"
Явно не сте си толкова близки колкото мислихте......

Явно не сте си толкова близки колкото мислихте......
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
Чакай малко, нали бяхте големи приятели с Рома?! А на нас се смеете за приятелството ни с Лацио, че нямало такова.. 

- edmon_dantes
- Контакти:
Спокойно! Ранени армейци няма, а още по-малко арестувани. Всички са се спасили:
Жалко за побратимите
От Топспорт.бг
"Сериозен бой не е имало, привържениците на ЦСКА са избягали", заявиха от полицията

Жалко за побратимите

Кви побратипи, кви пет лева!? Важното е, че изядоха дървото!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
КОга пък сме били приятели с Рома????-разсмивате ме-
Междудругото бой имаше още вчера -но това не излезе никъде!!

Междудругото бой имаше още вчера -но това не излезе никъде!!