Като изключим първите 15-20мин, слабичко играхме. Ама имайте предвид, че срещу научен, играещ затворен футбол, какъвто практикуваха датчаните, се играе трудно. Общо взето май отборът ще изглежда така, поне за мен:
Уваренко-много добро попълнение
Венци Василев
Тунчев
Оршулич
Кукоч
Сънди
Марки/Галчев
Фелипе
Силва
Жоаким
Милесавлевич
/контрола/ FT 1:2 ЦСКА - Сьондерийске 09.02.2015
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: /контрола/ FT 1:2 ЦСКА - Сьондерийске 09.02.2015
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
На Соарес Платини почивка ли му дадоха след купата на Африка?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
-
peliforewer
- Контакти:
russia написа:На Соарес Платини почивка ли му дадоха след купата на Африка?
Вероятно,той ще е твърд титуляр през пролетта,Платини и Силва са ни най-пробивните футболисти.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Този отбор е много корав съперник. Мачът не съм го гледал, но не съм изненадан от загубата.
http://tipster.bg/otbor/dania/syonderiyske
Чудно ми е с какъв замах някои медии определят датчаните за слабаци. Като имат само 3 загуби в първенството им от 17 мача.
http://tipster.bg/otbor/dania/syonderiyske
Чудно ми е с какъв замах някои медии определят датчаните за слабаци. Като имат само 3 загуби в първенството им от 17 мача.
- mistreated
- Контакти:
Т. нар. титуляри втори мач подред не искат да стъпят здраво в единоборствата, сакън да не се счупи някой. Разбирам желанието им да се пазят, но чак пък толкова. След мача със Стяуа спряхме да пресираме съперниците си и общо взето излизаме на разходка.
Ако някой си пусне повторение на втория гол на датчаните спокойно може да изпрати видеото в УЕФА за разследване. Цялата ни защита буквално спря да играе в този момент.
Ако някой си пусне повторение на втория гол на датчаните спокойно може да изпрати видеото в УЕФА за разследване. Цялата ни защита буквално спря да играе в този момент.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...