Сектор "Г" заплаши: Ще ви пребием, ако пак подарите титлата
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сектор "Г" заплаши: Ще ви пребием, ако пак подарите титлата
В Англия сигурно и в 4-та дивизия са им пълни стадионите. А тук...
A БРЕ , С ТОЗИ НИК-НЕЙМ ( локомотив София ) КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ИЗОБЩО ДА СПОМЕНАВАШ ДУМАТА ТИТЛА БОЖЕ Е Е Е Е Е

-
- Контакти:
Те тия дето си нямат нещо,все за него мислят и говорят...
Deliba6 написа:Честно казано не ми е работа, ама ОНЯ С ЕДИНСТВЕНАТА РИЗА май пак е огладнял /или жена му иска палто от норка/? А повечето лешпери сте достатъчно тъпи , за да му вярвате! Какво искате от играчите си, като цялото българско футболно котило е куцо, кьораво и сакато. Не стига, че още водите ами и кусури... Не вярвайте на Дебелия шопар! При него всичко е далавера!!!
Абе далавера, далавера, ама като организация е по-добре от вашия Равин.

АЗ НЕ ОБИЧАМ, ЗАЩОТО МРАЗЯ, А МРАЗЯ, ЗАЩОТО ОБИЧАМ! НАШАТА ВЯРНОСТ Е НАШАТА ЧЕСТ!
KZL4LIFE написа:Deliba6 написа:Честно казано не ми е работа, ама ОНЯ С ЕДИНСТВЕНАТА РИЗА май пак е огладнял /или жена му иска палто от норка/? А повечето лешпери сте достатъчно тъпи , за да му вярвате! Какво искате от играчите си, като цялото българско футболно котило е куцо, кьораво и сакато. Не стига, че още водите ами и кусури... Не вярвайте на Дебелия шопар! При него всичко е далавера!!!
Абе далавера, далавера, ама като организация е по-добре от вашия Равин.
Изобщо не съм поклонник на разните ясладжии! Едно време ходехме без "организация" в агитката , не за муфта! Междувпрочем абонаментната ми карта е за сектор "Б", а наш Златинчо не съм го виждал там. Шопара поне си отработва далаверите в сектор "Г"...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
На вниманието на червената актьорска трупа
На вниманието на актьорската трупа, зовяща се: Представителен футболен отбор на ПФК ЦСКА АД
Господа актьори,
Отговорно заявяваме, че представление подобно на онова от пролетта на 2006 ни се гледа. В случай, че се опитате да повторите спектакъла, журито от Сектор Б си запазва правото да ви връчи поредния Оскар, който ще ви донесе бурни и нестихващи аплодисменти в края на мача от 26-ти кръг, изразени с безкрайни песни и овации от единия сектор и с освирквания и любовни скандирания "курви сте, курви сте" от другия. В следствие на това ще намерите достойно място завинаги в синята митология!!!
Ето ви я темата.
Господа актьори,
Отговорно заявяваме, че представление подобно на онова от пролетта на 2006 ни се гледа. В случай, че се опитате да повторите спектакъла, журито от Сектор Б си запазва правото да ви връчи поредния Оскар, който ще ви донесе бурни и нестихващи аплодисменти в края на мача от 26-ти кръг, изразени с безкрайни песни и овации от единия сектор и с освирквания и любовни скандирания "курви сте, курви сте" от другия. В следствие на това ще намерите достойно място завинаги в синята митология!!!
Ето ви я темата.

[offtopic]

Великолепни артисти, прекрасен спектакъл. Сега остават аплодисментите в 26-ти кръг. 

[offtopic]

- edmon_dantes
- Контакти:
Ще ни подарите титлата, хахаха - ние сами ще си я вземем 

ЛЕВСКАР ДО ГРОБ