контрола/ FT 1:2 ЦСКА - Рапид Виена 31.01.2015.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
alexpetrof
- Контакти:
Re: контрола/ FT 1:2 ЦСКА - Рапид Виена 31.01.2015.
Гледам, че австрийците са останали "очаровани" от "българите" в ЦСКА http://www.blitz.bg/sport/article/261788
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]
alexpetrof написа:Гледам, че австрийците са останали "очаровани" от "българите" в ЦСКА http://www.blitz.bg/sport/article/261788
Пусни молба,ще я разгледаме!
- dreben23
- Контакти:
Оршулич и Николич са най-големите българи, верно си е.
Австрийските журналисти може да се окажат фенове на Лудогорец, ако са чували за такъв отбор.
Австрийските журналисти може да се окажат фенове на Лудогорец, ако са чували за такъв отбор.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- mistreated
- Контакти:
Оставям настрана фенските тъпотии в цялата тема, дребните заяждания и гледането през изкривени очила!
ЦСКА игра добре и в тази контрола, напук на някои мнения. Пак се опитаха нови неща, някои се получиха, други не. Защитата е напълно нормално да допуска грешки в този си вариант с Апостол централен и неигралия сума време Оршулич! И въпреки това аз не видях повече от 3-4 по-опасни атаки за Рапид през целия двубой. ЦСКА беше отборът, който търсеше победата, който имаше идеи в атака и който пропусна много повече положения.
Милисавлевич отново беше най-добрият ни футболист, Силва също се пораздвижи този път.
Вторият гол опитен вратар нямаше да го допусне, топката беше прекалено лека. Господинов обаче е много далеч от класата, необходима за първия отбор.
Апропо, за феновете на Лудогорец, които все по-често висят в темите на ЦСКА и дават "акъл" кой как да играе. Аз погледах вашата контрола със Спартак (които между другото тепърва започват подготовката си и имаха 2 контроли за 2 дни) горе долу 30 минути. В тях видях прибрал се в защита отбор на Лудогорец и безспирни реплики към съдиите, удар с глава по противников играч на Кайсара, 15 минути бутане и разправяне със съдията, псувни от Дяков и Минев, и разбира се Моооци, Мооооци. Явно грандоманската болест се разпространява с пълна сила в Разград и не знам къде ще му излезе края. Щом Дерменджиев го хвана срам след мача...
ЦСКА игра добре и в тази контрола, напук на някои мнения. Пак се опитаха нови неща, някои се получиха, други не. Защитата е напълно нормално да допуска грешки в този си вариант с Апостол централен и неигралия сума време Оршулич! И въпреки това аз не видях повече от 3-4 по-опасни атаки за Рапид през целия двубой. ЦСКА беше отборът, който търсеше победата, който имаше идеи в атака и който пропусна много повече положения.
Милисавлевич отново беше най-добрият ни футболист, Силва също се пораздвижи този път.
Вторият гол опитен вратар нямаше да го допусне, топката беше прекалено лека. Господинов обаче е много далеч от класата, необходима за първия отбор.
Апропо, за феновете на Лудогорец, които все по-често висят в темите на ЦСКА и дават "акъл" кой как да играе. Аз погледах вашата контрола със Спартак (които между другото тепърва започват подготовката си и имаха 2 контроли за 2 дни) горе долу 30 минути. В тях видях прибрал се в защита отбор на Лудогорец и безспирни реплики към съдиите, удар с глава по противников играч на Кайсара, 15 минути бутане и разправяне със съдията, псувни от Дяков и Минев, и разбира се Моооци, Мооооци. Явно грандоманската болест се разпространява с пълна сила в Разград и не знам къде ще му излезе края. Щом Дерменджиев го хвана срам след мача...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:Оставям настрана фенските тъпотии в цялата тема, дребните заяждания и гледането през изкривени очила!
Съгласен съм с всичко написано от тебе.Както намекнаха от ръководството,че ще се продаде само един от двамата Буш и Силва!След като продадохме Буш,явно Силва спря да се пази и направи добър мач.Милисавлевич е много активен,а в средата всички играят според това,което очаквам.В защита е ясно,че ще има проблеми без Вальо и Тунчев.Поне единия да се върне и Оршулич ще стане по-стабилен.
Резултата от мача не е най-важното нещо,въпреки че щеше да е по-добре да победим,за самочувствие.След като Силва асистира на Милисавлевич,сърбина му върна асистенцията по същия начин.Това ми напомни мача с Динамо в Москва,когато след като Данчо Т направи асистенция на Делев за гола,след няколко минути Делев му върна жеста.Леко отклонение
Като цяло съм доволен от това,което виждам до момента.